Krakau
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 5.920 beoordelingen

Het bezoek is, ondanks een mindere start, vlot verlopen: We hadden het bezoek gereserveerd om 0815 hr maar omdat er op dat uur niemand op het RV-punt kwam opdagen, namen we telefonisch contact op met de organisator. Daar werd medegedeeld dat onze reservatie naar 1145 hr doorgeschoven was. Toen we zeiden dat we daarvan geen bericht hadden gekregen en dat dit latere uur niet strookte met onze andere dagplannen, werd het bezoek alsnog voor 1000 hr geregeld. Bij de ontvangst van de digitale tickets stonden andere namen erop vermeld (er wordt aan de ingang van het museum controle gedaan van het ingangsticket mét je identiteitskaart) waarop we nogmaals contact met de organisator opnamen en hem opnieuw de namen van ons groepje doorgaven zoals we bij de reservatie thuis hadden doorgegeven. Daarop ontvingen we eindelijk de correcte tickets. Wat hebben we dus geleerd? Digitale tickets controleren, mailbox controleren voor eventuele wijzigingen maar ook snelle service. De rondgang zelf was prima

Voor het gedeelte van Auswitsch was alles netjes geregeld. We kregen op tijd onze informatie etc. Echter voor de zoutmijnen kregen we minder dan 24uur van te voren een bericht met de vraag of we ook op een ander moment konden omdat ze problemen hadden of ze ons binnen kregen daar die dag. Uiteindelijk is het goed opgelost maar dit duurde een halve dag, waarin wij in onzekerheid verkeerde of we er wel heen konden. Plus dat we al betaald hadden. En kort vooraf geboekt, dan verwacht je dat een bedrijf vooraf uitzoekt of ze een tour wel aan kunnen bieden en daar niet zo kort vooraf nog onduidelijkheid in gaan zaaien. De mijnen zelf vielen uiteindelijk nog tegen ook en geen goede gids (was niet te verstaan en had er geen plezier in). Auswitsch was indrukwekkend, leuke gids, Engels was oké, alleen jammer dat de groep na ons erg zat te pushen dat we door moesten, dit maakte het lastiger om teksten te lezen en foto's te maken.

Also good during COVID times. Must do trip with good transport to Auschwitz. The guide was amazing and make the experience to a next level with his story’s. Do not go there by yourself and walk there without guide, you will mis a big part of the educational lesson/experience.

Goed vervoer, weinig beenruimte voor mensen boven de 180. Chaotisch begin met lang wachten bij de entree. Daar hadden ze wel een verwachting mee mogen geven. Tour zelf goed met een leuke gids.

Keurig op tijd opgehaald per bus en de uitmuntende Engelse gids in beide kampen nam je in gesprek belevend mee terug in de tijd. Bijzonder goed geregeld, ook gezien alle covid maatregelen.