Krakau
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 194 beoordelingen

Erg leuke tocht met gigantisch toffe en leuke verhalen. Net wat meer info dan de normale tours in Krakau, waar je de hoogtepunten bezoekt. Het verhaal van de gids is erg leuk verteld en haar Engels was perfect. Gids verdient gewoon een dik compliment, de dagen na deze tour hebben we nog vaak genoten van de verhalen die er zijn verteld tijdens de tochten door Krakau.

Heel erg tof om dit te doen. Wij gingen met z'n tweetjes in een groep van 70 man jong en oud het nachtleven in van Krakau, eerste uur flink (gratis) indrinken en dan van club naar club. Omdat je toch met een groep bent krijg je al snel een groepsgevoel en is dat juist leuk voor een praatje en een dansje. De gidsen waar net zo gek en deden mee, was erg gezellig.

Een mooie tour om te doen. Zeker wanneer je net in Krakau aan bent gekomen. Zo zie je meteen wat van de stad. Wij deden de tour pas op onze laatste avond, waardoor we erachter kwamen dat we sommige delen nog niet hadden gezien die we wel hadden willen zien. Zoals de Joodse wijk. Er werd veel informatie gegeven tijdens de tour. Zeker de moeite waard!

Super vriendelijke en grappige gids. De verhalen en mythes die ze heeft verteld in combinatie met de tour laten je de hot spots in Krakau zien zonder de saaie uitleg die vele gidsen geven (geschiedenis maar net even anders verteld). Dit is een unieke ervaringen, voor mezelf de tofste rondleiding die ik ooit in op een citytrip deed.

Eten was typisch Pools, maar niet echt speciaal (raar voor in een restaurant bv. gekookte aardappelen te serveren). Dans is super leuk, ambiance verzekerd en mooi om naar te kijken. Niet te langdradig, maar ook niet te kort. Afwisseling met eten en dans zorgt voor geen wachttijdentussen het diner. Zeker zen aanrader.