Krakau
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Krakau Nachttours: Onze meest aanbevolen

 • Krakau: volksspektakel & 3-gangenmenu in café Jama Michalika

  1. Krakau: volksspektakel & 3-gangenmenu in café Jama Michalika

  Begin de avond in Michaliks Grot in hartje Krakau. Deze plek, die ooit het bruisende middelpunt was van de stadse artistiekelingen, heeft nog steeds zijn kunstzinnige edge – dat voel je, doordat je omringd bent door schilderijen en karikatuurprenten van lokale kunstenaars, schrijvers en journalisten. Ga lekker zitten en geniet van het concert en de dansvoorstelling. Kom meer te weten over de Poolse tradities en folklore terwijl de podiumkunstenaars gehuld in regionale klederdracht hun verhaal doen middels dans en volksmuziek. Als je zelf zin hebt om uit je stoel te komen, dan wordt je van harte ingeleid in de dans. Om bij te komen, mag je in die levendige sfeer genieten van een traditioneel Pools driegangenmenu. Als je honger eenmaal gestild is, volgt het laatste deel van je diner-show. 

  3 vrolijke energieke dansers. 1 man 2 vrouwen. Snel goede stemming. Een en al folklore!

 • Krakau: kroegentocht in pub, bar & club

  2. Krakau: kroegentocht in pub, bar & club

  Begin je kroegentocht om 21:45 uur in de oude stad aan de voorzijde van St Mary's Church en Hard Rock Cafe. Ontmoet je party host en maak kennis met de rest van je groep. Aankomst in de eerste bar waar je van 22:00 tot 23:00 kunt genieten van onbeperkt bier, rum, gin, wodka, schoten en mixdrankjes. Speel veel drankenspelletjes zoals flip cup, bier pong en het drinken van Jenga. Een professionele fotograaf zal al het vermaak vastleggen. Dan, op weg naar 3 van   de beste bars, pubs en clubs van Krakau. Bij elke locatie krijg je gratis toegang en een gratis welkomstshotje. Je komt om 02:00 uur aan bij de laatste club, waar je gebruik maakt van vip-toegang, dus je hoeft niet in de rij te staan.

  Leuke avond gehad! We gingen met een grote groep van bijna 100 mensen. Jong en oud. In de eerste bar leuke spelletjes gespeeld en onbeperkt drinken. Personeel was vriendelijk.

 • Krakau: avondrondvaart op de Wisla met een glas wijn

  3. Krakau: avondrondvaart op de Wisla met een glas wijn

  Ervaar een van de mooiste steden in Polen tijdens een avondrondvaart op de Wisla. Leer Krakau kennen vanuit een volledig nieuw perspectief. Breng een ontspannen avond door met het bekijken van de bezienswaardigheden aan de oevers van de rivier en het beluisteren van de geschiedenis van de stad. De reis begint in de buurt van de Wawel-heuvel. Op weg naar het Salwator-district hoor je spannende verhalen over de ridders van Krakau. Wanneer je het Norbertijnse klooster bereikt, zie je in de verte de Kościuszko-heuvel boven de stad. Ontdek op de terugweg het huis in Tyniecka Street waar Karol Wojtyła, later paus Johannes Paulus II, tijdens de bezetting woonde. Aan de andere kant van het kasteel, in de wijk Dębniki, kun je het Manggha-museum voor Japanse kunst en technologie bewonderen, dat sinds 2013 een staatsmuseum is. Daar zie je ook de kerk op Skalka-heuvel, waarvan de geschiedenis teru...

 • Krakau: 2 uur griezelen tijdens een stadswandeling

  4. Krakau: 2 uur griezelen tijdens een stadswandeling

  Tijdens je griezelwandeling door Krakau leer je de duistere kant van de stad kennen. Luister naar de angstaanjagende legendes en bloedstollende anekdotes uit de stad, die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Durf de duistere kant van Krakau te ontdekken tijdens een wandeltocht na zonsondergang. Zie de bezienswaardigheden niet overdag maar in het donker en bereid je voor op kippenvelmomenten. Je bezoekt de hoogtepunten van de stad: de Florianspoort, St. John Street, de Mariabasiliek, de Lakenhal, de stadhuistoren, het Collegium Maius, het stadhuis, het Mariaplein, de Grote Markt, de Vistula-rivier en de draak. Leer de beste plekken in Krakau van een heel nieuwe kant kennen.

  Great tourguide, I learned a lot! Domenika is a lovely, fun person, who explains stories in a way that keeps you hooked. You learn to see some parts of Krakow in a different and interesting way. Thanks for the nice evening, Domenika!

 • Krakau: klassiek & filmmuziek van Royal Chamber Orchestra

  5. Krakau: klassiek & filmmuziek van Royal Chamber Orchestra

  Geniet van een uitvoering door het Royal Chamber Orchestra. Het Royal Chamber Orchestra is een ensemble van uitstekende musici die gestudeerd hebben aan de Muziekacademie Krakau en inmiddels wereldwijd optreden. Hun muziek is de  combinatie van uitstekende smaak, onbeperkte verbeeldingskracht en perfecte techniek. De Chopin Gallery is gehuisvest in een historisch gebouw uit de 15e eeuw, ooit het huis van de jachtmeester van de koninklijke familie  Kaspar Dębiński. De concertzaal heeft een unieke akoestische en intieme sfeer.

 • Krakau: avondrondvaart met een glas wijn

  6. Krakau: avondrondvaart met een glas wijn

  Vaar over de rivier de Vistula en geniet van een heerlijk avondje uit in de koninklijke stad. Ervaar het adembenemende uitzicht in de avond, de prachtige stadsverlichting en de unieke sfeer van de rivier. De tocht begint bij het kasteel van Wawel en gaat dan stroomopwaarts naar het klooster van de zusters van de norbertijnenabdij en het huis van paus Johannes Paulus II. Even later komt de boot stroomafwaarts langs het historische kasteel van Wawel en de kerk op de rots, waarna je de schoonheid van de wijken Kazimierz en Podgórze en de karakteristieke bruggen kunt zien. De tocht eindigt weer bij de aanlegplaats van Kapitan Victor. Je krijgt, voor aanvang van de tocht, een gratis drankje naar keuze.

 • Krakau: bootfeestje met onbeperkte drankjes

  7. Krakau: bootfeestje met onbeperkte drankjes

  Vaar elke zaterdagnacht om 20:30 uur over de mooie Wisla voor 2 uur, en geniet van een open bar tijdens de hele rondvaart met drankspelletjes, feestgidsen en een volledige surround-geluidsinstallatie. Dit is een buitengewoon geweldig feestje met alle juiste ingrediënten die nodig zijn om een fantastische tijd te hebben. En om het naar een fonkelnieuw niveau te tillen, bevat elke cruise een briljante show met vuurspuwers. Eenmaal terug op het land, word je meegenomen naar 2 van de meest beruchte nachtclubs en afterparty's van Krakau. Dit houdt een vip-toegang in, zonder wachtrijen en gratis welkomstshotjes. Een professionele fotograaf is er bij om het plezier en leuke beelden vast te leggen. 

 • Krakau: avondcruise op de rivier de Vistula van 1 uur

  8. Krakau: avondcruise op de rivier de Vistula van 1 uur

  Nadat u uw ticket bij de kiosk heeft geregistreerd, ontmoet u uw bemanning met wie u reist tijdens uw cruise over de Vistula-rivier. De koninklijke stad Krakau staat vol met interessante en vermakelijke plaatsen, waarvan je er veel door deze ervaring heen komt. Vaar langs pittoreske landschappen, waaronder het Wawel-kasteel, de Dębnicki-brug, het klooster van de Norbertan Sisters, de kruising waar de Rudawa-rivier uitmondt in de Wisla, het Dębniki-district en het John Paul II Family Home. Je komt later het Manggha Museum voor Japanse Kunst en Technologie tegen, verschillende andere bruggen, het Cricoteka Museum, de Kazimierz-wijk en de Church on the Rock. Deze cruise is de perfecte manier om te ontspannen en wat uit te rusten, vergezeld van het geluid van de golven die tegen de zijkant van de boot opduiken. Aan het einde van uw ervaring keert uw boot u terug naar de startlocatie van uw...

 • Krakau: privérondvaart in de avond

  9. Krakau: privérondvaart in de avond

  Maak een privéboottocht door het hart van Krakau en geniet 's nachts van een schilderachtig uitzicht over de stad. Vaar door de wijken Salwator en Debniki, langs het Norbertijnenklooster en het huis van Johannes Paulus II. Halverwege passeer je het Wawel-kasteel en maak je panoramische foto's van dit middeleeuwse fort. Bewonder verder de onlangs gerenoveerde historische bruggen in de Joodse wijk, evenals de architectuur in dit opkomende deel van de stad. Luister tijdens je tour naar een audiogids in de door jou geselecteerde taal of zet je eigen muziek op, als je dat liever hebt. Geniet van de kans om de route aan uw voorkeuren aan te passen door met de kapitein van de boot te praten bij de ligplaats.

 • Krakau: stad bij nacht, tour in elektrische auto van 1,5 uur

  10. Krakau: stad bij nacht, tour in elektrische auto van 1,5 uur

  Geniet van een sightseeing-tour door Krakau in een elektrische auto. Tijdens de tour word je begeleid door een Engelssprekende chauffeur in een comfortabele, verwarmde elektrische auto. Je wordt opgehaald bij het trefpunt en afgezet in het stadscentrum. Audiogidsen zijn beschikbaar in 8 verschillende talen; deze bieden je alle interessante feiten over de stad, en vertellen je vele vreemde verhalen, die je nergens anders hoort.

  We had the best night in Krakau doing this activity. If you’re young and looking for some really good time to spend With other tourists who wanna get drunk, then you must do this!!!!

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 194 beoordelingen

Dit was een van de meest geweldige nachten van mijn leven!!!! Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik zal het proberen, toen we bij het ontmoetingspunt aankwamen, waren de gidsen supervriendelijk en legden ze uit hoe de nacht zal werken, toen we aan boord gingen van de boot kregen we onze eerste van vele gratis drankjes, ze waren erg gul met de hoeveelheid alcohol. De cruise duurde 2 uur en we reden de rivier op en neer, de uitzichten waren erg mooi en de DJ sloeg deuntjes die het publiek echt op gang brachten, ik was alleen en was bang dat het een beetje ongemakkelijk zou zijn, maar de het personeel was erg aardig en hing de hele nacht met ons rond, een van hen was een goochelaar en voerde een aantal behoorlijk coole trucs voor ons uit. Na de cruise namen ze ons mee naar 3 clubs, elk beter dan de vorige, het was geweldig om de rij over te slaan en bij de allerlaatste club was de rij enorm, en het verbaast me niet omdat het naar binnen pompte. Geweldige avond uit en goed besteed ge

Perfecte regeling - de gastheer had een aantal gezellige bars gevonden en er was een gratis shot bij het betreden van elke plaats - zou dit ten zeerste aanbevelen om het nachtleven van Krakau te ervaren

Alles was goed geregeld. Niemand van de groep ging verloren. Iedereen werd verzorgd. Iedereen in de groep deed mee. Ik zou terugkomen!

het was gewoon geweldig! Ik heb een heel leuke avond met de groep doorgebracht en ik kijk ernaar uit om het opnieuw te doen!

Leuke feitjes over de stad die je niet in een gids kan vinden.