Krakau
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Krakau Nachttours: Onze meest aanbevolen

Krakau: volksspektakel & 3-gangenmenu in café Jama Michalika

1. Krakau: volksspektakel & 3-gangenmenu in café Jama Michalika

Begin de avond in Michaliks Grot in hartje Krakau. Deze plek, die ooit het bruisende middelpunt was van de stadse artistiekelingen, heeft nog steeds zijn kunstzinnige edge – dat voel je, doordat je omringd bent door schilderijen en karikatuurprenten van lokale kunstenaars, schrijvers en journalisten. Ga lekker zitten en geniet van het concert en de dansvoorstelling. Kom meer te weten over de Poolse tradities en folklore terwijl de podiumkunstenaars gehuld in regionale klederdracht hun verhaal doen middels dans en volksmuziek. Als je zelf zin hebt om uit je stoel te komen, dan wordt je van harte ingeleid in de dans. Om bij te komen, mag je in die levendige sfeer genieten van een traditioneel Pools driegangenmenu. Als je honger eenmaal gestild is, volgt het laatste deel van je diner-show. 

Krakau: avondrondvaart met een glas wijn

2. Krakau: avondrondvaart met een glas wijn

Vaar over de rivier de Vistula en geniet van een heerlijk avondje uit in de koninklijke stad. Ervaar het adembenemende uitzicht in de avond, de prachtige stadsverlichting en de unieke sfeer van de rivier. De tocht begint bij het kasteel van Wawel en gaat dan stroomopwaarts naar het klooster van de zusters van de norbertijnenabdij en het huis van paus Johannes Paulus II. Even later komt de boot stroomafwaarts langs het historische kasteel van Wawel en de kerk op de rots, waarna je de schoonheid van de wijken Kazimierz en Podgórze en de karakteristieke bruggen kunt zien. De tocht eindigt weer bij de aanlegplaats van Kapitan Victor. Je krijgt, voor aanvang van de tocht, een gratis drankje naar keuze.

Krakau: 2 uur griezelen tijdens een stadswandeling

3. Krakau: 2 uur griezelen tijdens een stadswandeling

Tijdens je griezelwandeling door Krakau leer je de duistere kant van de stad kennen. Luister naar de angstaanjagende legendes en bloedstollende anekdotes uit de stad, die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Durf de duistere kant van Krakau te ontdekken tijdens een wandeltocht na zonsondergang. Zie de bezienswaardigheden niet overdag maar in het donker en bereid je voor op kippenvelmomenten. Je bezoekt de hoogtepunten van de stad: de Florianspoort, St. John Street, de Mariabasiliek, de Lakenhal, de stadhuistoren, het Collegium Maius, het stadhuis, het Mariaplein, de Grote Markt, de Vistula-rivier en de draak. Leer de beste plekken in Krakau van een heel nieuwe kant kennen.

Krakau: kroegentocht in pub, bar & club

4. Krakau: kroegentocht in pub, bar & club

Begin je kroegentocht om 21:45 uur in de oude stad aan de voorzijde van St Mary's Church en Hard Rock Cafe. Ontmoet je party host en maak kennis met de rest van je groep. Aankomst in de eerste bar waar je van 22:00 tot 23:00 kunt genieten van onbeperkt bier, rum, gin, wodka, schoten en mixdrankjes. Speel veel drankenspelletjes zoals flip cup, bier pong en het drinken van Jenga. Een professionele fotograaf zal al het vermaak vastleggen. Dan, op weg naar 3 van   de beste bars, pubs en clubs van Krakau. Bij elke locatie krijg je gratis toegang en een gratis welkomstshotje. Je komt om 02:00 uur aan bij de laatste club, waar je gebruik maakt van vip-toegang, dus je hoeft niet in de rij te staan.

Krakau: avondcruise op de rivier de Vistula van 1 uur

5. Krakau: avondcruise op de rivier de Vistula van 1 uur

Nadat u uw ticket bij de kiosk heeft geregistreerd, ontmoet u uw bemanning met wie u reist tijdens uw cruise over de Vistula-rivier. De koninklijke stad Krakau staat vol met interessante en vermakelijke plaatsen, waarvan je er veel door deze ervaring heen komt. Vaar langs pittoreske landschappen, waaronder het Wawel-kasteel, de Dębnicki-brug, het klooster van de Norbertan Sisters, de kruising waar de Rudawa-rivier uitmondt in de Wisla, het Dębniki-district en het John Paul II Family Home. Je komt later het Manggha Museum voor Japanse Kunst en Technologie tegen, verschillende andere bruggen, het Cricoteka Museum, de Kazimierz-wijk en de Church on the Rock. Deze cruise is de perfecte manier om te ontspannen en wat uit te rusten, vergezeld van het geluid van de golven die tegen de zijkant van de boot opduiken. Aan het einde van uw ervaring keert uw boot u terug naar de startlocatie van uw tour.

Krakau: avondrondvaart op de Wisla met een glas wijn

6. Krakau: avondrondvaart op de Wisla met een glas wijn

Ervaar een van de mooiste steden in Polen tijdens een avondrondvaart op de Wisla. Leer Krakau kennen vanuit een volledig nieuw perspectief. Breng een ontspannen avond door met het bekijken van de bezienswaardigheden aan de oevers van de rivier en het beluisteren van de geschiedenis van de stad. De reis begint in de buurt van de Wawel-heuvel. Op weg naar het Salwator-district hoor je spannende verhalen over de ridders van Krakau. Wanneer je het Norbertijnse klooster bereikt, zie je in de verte de Kościuszko-heuvel boven de stad. Ontdek op de terugweg het huis in Tyniecka Street waar Karol Wojtyła, later paus Johannes Paulus II, tijdens de bezetting woonde. Aan de andere kant van het kasteel, in de wijk Dębniki, kun je het Manggha-museum voor Japanse kunst en technologie bewonderen, dat sinds 2013 een staatsmuseum is. Daar zie je ook de kerk op Skalka-heuvel, waarvan de geschiedenis teruggaat tot het stenen tijdperk. Leer meer over de speciale wijk  Kazimierz en haar eeuwenoude joodse en christelijke geschiedenis.

Krakau: 1-uur durende gondelnachtcruise & live commentaar

7. Krakau: 1-uur durende gondelnachtcruise & live commentaar

Terwijl de zon ondergaat en de lichten aangaan, kun je de bezienswaardigheden aan de rivieroever van Krakau op hun best zien tijdens een cruise over de rivier de Vistula. Onze bemanning wacht om u mee te nemen op een charmante cruise op de rivier de Vistula. De koninklijke stad Krakau staat vol met interessante en vermakelijke plekken. Vaar en zie pittoreske landschappen: de voetgangersbrug van de pater Bernatek, brugmaarschalk Józef Piłsudski, kerk "op de rots", Grunwaldzki-brug, Wawel-kasteel, drakenhol, Dębnicki-brug, klooster van de Norbertaanse zusters, de plaats waar de Rudawa-rivier in Vistula stroomt , Dębniki-district, Johannes Paulus II Family Home, Manggha-museum voor Japanse kunst en technologie, Grunwaldzki-brug, Cricoteka-museum, Kazimierz- historische wijk. Cruise is perfect om te ontspannen en zorgeloos uit te rusten tussen het geluid van golven. Stap aan boord van uw boot in Kazimierz - oude stadswijk van Krakau. Je tour eindigt op dezelfde plek. Ervaar de magie van de stad vanaf de rivier. Luister naar het live audiocommentaar terwijl je achterover leunt en ontspant. Profiteer van het comfort van een traditionele houten 12-persoons gondel. De gondel-rivierboot is volledig gemaakt van hout door traditionele Poolse folkloristische botenbouwers. Gebouwd volgens historische patronen van sparren- of eikenhout, met behulp van moderne technologieën voor houtconservering en verbindingen, is het volkomen veilig. Een ongewone sfeer en een tijdloze beleving gegarandeerd! U kunt koffie of een koud drankje meenemen, want we beginnen onze cruise vanaf Mauretania Barge, waar heerlijke cocktails worden geserveerd - extra betaald. Daarom raden we aan om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Krakau: bootfeestje met onbeperkte drankjes

8. Krakau: bootfeestje met onbeperkte drankjes

Vaar elke zaterdagnacht om 20:30 uur over de mooie Wisla voor 2 uur, en geniet van een open bar tijdens de hele rondvaart met drankspelletjes, feestgidsen en een volledige surround-geluidsinstallatie. Dit is een buitengewoon geweldig feestje met alle juiste ingrediënten die nodig zijn om een fantastische tijd te hebben. En om het naar een fonkelnieuw niveau te tillen, bevat elke cruise een briljante show met vuurspuwers. Eenmaal terug op het land, word je meegenomen naar 2 van de meest beruchte nachtclubs en afterparty's van Krakau. Dit houdt een vip-toegang in, zonder wachtrijen en gratis welkomstshotjes. Een professionele fotograaf is er bij om het plezier en leuke beelden vast te leggen. 

Krakau: stad bij nacht, tour in elektrische auto van 1,5 uur

9. Krakau: stad bij nacht, tour in elektrische auto van 1,5 uur

Geniet van een sightseeing-tour door Krakau in een elektrische auto. Tijdens de tour word je begeleid door een Engelssprekende chauffeur in een comfortabele, verwarmde elektrische auto. Je wordt opgehaald bij het trefpunt en afgezet in het stadscentrum. Audiogidsen zijn beschikbaar in 8 verschillende talen; deze bieden je alle interessante feiten over de stad, en vertellen je vele vreemde verhalen, die je nergens anders hoort.

Krakau: kroegentocht met VIP-ingang

10. Krakau: kroegentocht met VIP-ingang

Begin je kroegentocht vanuit de St. Wojeciech-kerk in het hart van de oude binnenstad van Krakau. Ontmoet je feestgidsen en je groep en ga naar je eerste stop om te genieten van een uur onbeperkt wodka, bier, rum, gin, whisky, shots en mixers. Speel veel drinkspellen zoals flip cup, beer pong en flip coin. Ontdek nog vier van de beste bars, karaokeplekken en clubs van Krakau. Geniet van gratis toegang en een gratis welkomstshot op elke locatie. Kom om 3 uur 's ochtends aan bij de laatste club, waar je het feest tot de ochtend kunt voortzetten. Bewaar de herinneringen aan een geweldig avondje uit met een professionele fotograaf die de hele nacht momenten vastlegt.

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 194 beoordelingen

De rondleiding is geweldig. De bars en de mensen waren geweldig. Het enige vervelende is dat in de beschrijving stond dat er een professionele fotograaf zou komen en dat we geen fotograaf hadden.

Het was echt verschrikkelijk grappig. We zouden het op elk moment opnieuw doen. Grappige gidsen en coole locaties. Voor de prijs kun je echt niet fout gaan.

Het mag langer duren! lol! Was écht leuk en aangenaam, en dus zoals een avondje uit moet zijn.

Leuk contact met andere mensen van verschillende nationaliteiten.

Heel leuk om het nachtelijk leven met anderen mee te maken.