Krakau
Nationale parken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 137 beoordelingen

Het was een geweldige dag met een en we hadden een top chauffeur!!!!!!

Om half negen werden we opgehaald door Jacob, hij verraste ons met een tasje waar een heerlijk ontbijt in zat... de dag begon dus goed. Het was een prachtige dag en het is een waanzinnig mooie excursie die ik iedereen aanraad te maken. Jacob is een correcte chauffeur, hij neemt overal voldoende tijd voor, is erg aardig en heeft totaal geen haast, wij zijn vanaf half negen tot zeven uur 'savonds op pad geweest. Een echte aanrader!

Goede tour, met veel informatie over de historie

Dit was een uitstekende Tour waarin enorm veel verteld werd en je een goed beeld krijgt van hoe de zoutmijn vroeger gewerkt heeft. Zorg dat je niet claustrofobisch bent. Het is er altijd 14 - 16 graden, heerlijk! Er zit zelfs een hotel, restaurant en kerk in.

Leuke dag weg: mooi uitzicht op het Tatragebergte en fijne stad! Vriendelijke en Engelstalige chauffeur. Lunch niet inbegrepen zoals wel vermeld wordt en weinig 'echte natuur'.

Het was een mooie dag, we hadden enkel te weinig tijd in het dorpje om rond te stappen. Om 15u keerden we terug naar krakau. De chauffeur was vriendelijk en op tijd.