Krakau
Natuurparken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.584 beoordelingen

Een bezoek aan de zoutmijnen is een super ervaring! Heel leerrijk en aangenaam bezoek. Zeker aan te raden! De organisatie (Discover Cracow) was net iets minder. Ze hadden ons naar de ingang geleid. Ze zouden ons 10 min later ophalen om binnen te gaan. Na 25 min kwamen ze pas opdagen. Net iets minder leuk bij 1 graad. Verder prima tour.

Al veel zoutmeren ed gezien, maar een zoutmijn is toch uitzonderlijk en indrukwekkend. Te vergelijken met een koolmijn maar alles is "zout". Echt de moeite waard. Gemakkelijk te bereiken met een taxi; ca 20€ vanuit Krakau. Echt een aanrader! Goed georganiseerd.

Activiteit zelf was leuk en indrukwekkend om een keer te zien. Ophaalpunt ticket was zeer slecht aangegeven door GYG. Dit ophaalpunt is bij de bus/treinstation en wordt met geprint a-4 tje op raam aangegeven.

Een nieuw evenement zo'n zoutmijn. Goed toegankelijke wandeling de trappen af. De idee dat mens en dier zo onder de grond hebben moeten werken. De groep van 42 mensen was veel te groot voor 1 gids !

Fijn dat je online een ticket kan kopen. Er stond wel niet goed aangegeven waar je het ticket moest omwisselen. Dit was niet aan de kassa van de zoutmijn, maar een straatje verderop....