Krakau
Schiettours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Krakau Schiettours: Onze meest aanbevolen

 • Krakau: extreme schietbaan met hoteltransfers

  1. Krakau: extreme schietbaan met hoteltransfers

  Je leert hoe je tot 33 verschillende soorten geweren op het grootste schietterrein in Krakau moet hanteren en schieten. Test je vaardigheden met een verscheidenheid aan wapens, waaronder AK 47 Kalashnikov-geweren, Glockpistolen en sluipschuttersgeweren, afhankelijk van de optie die je hebt geboekt. Kies uit een reeks van schietpakketten passend bij jouw voorkeur. Vervolgens leer je, onder het veilige toezicht van een professionele instructeur, hoe je het pistool correct dient te houden, te richten en te schieten op doelen om maximale punten te scoren. Ervaar hoe het voelt om een shotgun zo krachtig af te vuren dat het metalen doelwit elke week moet worden vervangen! Je vergelijkt scores met je vrienden en kijkt wie het meest nauwkeurige schot heeft. Voel de adrenaline wanneer je een geladen wapen in je handen houdt en op je doel schiet. Neem de tijd om na afloop van de schietoefening s...

  Super gave ervaring om met geweren te schieten. Wij hadden het extreme pakket. Na ieder geweer kreeg je je de geraakte doel mee. Ook was er tijd voor een fotomoment. Instructeur was fijn in omgang en hielp je 1 op 1 goed mee bij twijfel. Omdat wij met de auto in polen waren, mochten we ook gebruikte hulzen van de kogels meenemen.

 • Krakau: een halve dag fotograferen en een quad-expeditie

  2. Krakau: een halve dag fotograferen en een quad-expeditie

  Om je dag te beginnen, zal een gekwalificeerde instructeur je vertrouwd maken met alle armen die je gaat gebruiken. Geniet van off-road quadrijden naar je locatie. Voel je adrenalinepomp tijdens een ATV-rit voordat je aan je schietexpeditie begint. Als je tevreden bent, ga je naar het kampvuur op een prachtige plek buiten de stad. Worstjes grillen en pure ontspanning na zo'n ambitieuze dag is een ideale afsluiter.

 • Krakau: 45-Shot Live-Round geavanceerde opnamen

  3. Krakau: 45-Shot Live-Round geavanceerde opnamen

  Ontdek de wereld van vuurwapens. Ervaar fotograferen en zie dat deze activiteit niet zo eng is als het lijkt. "Veiligheid eerst" zal uw motto zijn tijdens deze ervaring, daarom wordt u begroet door een ervaren instructeur die begint met het geven van een les over wapenveiligheid. Plezier en lachen zullen niet worden vergeten, maar de prioriteit zal altijd zijn dat u zich veilig en gezond voelt tijdens uw ervaring. Vind een nieuwe passie of voed je nieuwsgierigheid met een professionele ploeg die je altijd zal begeleiden. Na de veiligheidsbriefing begin je met fotograferen, altijd vergezeld door je instructeur. Je hebt 45 schoten: • M4 geweer omgezet naar 22lr kaliber - 15 schoten • M16 geweer omgezet naar 22lr kaliber - 10 schoten • CZ75 Kadet-pistool in kaliber van 22 liter - 10 schoten • Colt 1911 pistool omgezet naar 22lr - 10 schoten

 • Krakau: schietbaan met vervoer van deur tot deur

  4. Krakau: schietbaan met vervoer van deur tot deur

  Na het ontvangen van schiettips van een professionele instructeur, zul je kies uit een breed scala aan wapens voordat je deelneemt aan de actie met je gekozen doelen. Kanaliseer je innerlijke gangsta en voel de spanning van het schieten met levende munitie. Probeer wapens die je kent uit games of films: de unieke AK-47 Kalashnikov, de wilde westen-revolver of een schaduwrijk jachtgeweer.

 • Krakau: Ervaring van een halve dag paintball en schietbaan

  5. Krakau: Ervaring van een halve dag paintball en schietbaan

  Je tour begint wanneer je chauffeur je ophaalt bij je hotel of accommodatie in Krakau. Na het verlaten van de stad, wordt u beloond met een aantal van de beste uitzichtpunten over een lokaal meer. Jezioro Rożnowskie is een van de meest populaire en mooiste meren in dit deel van Polen, en het is hier dat je je oefenterrein voor vandaag zult ontdekken, een openlucht paintball-gebied. Je hebt ook de mogelijkheid om jezelf te testen bij het schieten met verschillende soorten wapens en bogen. Na uw activiteit kunt u eten in een restaurant met een Poolse keuken, waar u kunt genieten van typische Poolse gerechten en vers gevangen, traditioneel bereide vis uit dit gebied. U kunt ook een pauze nemen en uitrusten terwijl u uitkijkt over een prachtig uitzicht op het strand. Na uw koers brengt uw chauffeur u terug naar uw hotel.

 • Krakau: schietbaanervaring

  6. Krakau: schietbaanervaring

  Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, wordt je in 25 minuten vanuit Krakau naar een voormalige militaire basis in het bos gebracht. Dit is omgetoverd tot een professionele schietbaan. Een professionele instructeur leert je stap voor stap omgaan met echte wapens, van de kleine Glock-17 tot krachtige jachtgeweren. Geniet van de kans om wapens uit te proberen, zoals de AK-47, M16 Rifle, Magnum, Glock 17, Shotgun en meer. Ga verder dan videogames en probeer het echte werk te concurreren met je vrienden om de doelen te vernietigen. Kies tussen het basispakket met 30 kogels, het grote pakket met 50 kogels of het volledige pakket met 100 kogels. Nadat de ervaring voorbij is, wordt u teruggebracht naar uw accommodatie in Krakau.

 • Van Krakau: Private Shooting Range Tour

  7. Van Krakau: Private Shooting Range Tour

  Ervaar een unieke activiteit in Krakau en geniet van fotograferen vanuit 5 verschillende vuurwapens. Voel een goede dosis adrenaline terwijl je richt en schiet met een echt pistool. Tijdens je tour heb je de kans om 30 of 75 kogels op 5 verschillende vuurwapens te gebruiken. Krijg de kans om Glocks, AK47's, Fabarm-jachtgeweren en meer te gebruiken. Volg de instructies van getrainde professionals en ontspan u wetende dat u zich in een veilige omgeving bevindt. Ga comfortabel op in uw privévervoer en kies een ophaal- of inleverpunt in de stad Krakau.

 • Krakau: schietsessie van 2 uur

  8. Krakau: schietsessie van 2 uur

  Je wordt opgehaald bij je hotel, hostel, of appartement en dan per shuttle naar de schietbaan gebracht op een voormalige militaire faciliteit, 20 minuten buiten het centrum van Krakau. Een instructeur met vergunning geeft je een korte training over het omgaan met en bedienen van elk wapen dat je kiest. Na de introductie krijg je een koptelefoon en beschermbril. Dan begin je met schieten, wapen voor wapen, op korte en lange afstand. Op de schietbaan kun je een selectie wapens proberen zoals: AK-47, M16A1, Uzi, Magnum .357 Glock 17, Baretta 92-FS, pump-action shotgun, PPSh - 41, Scorpion EVO, Walther PPK  en Steyr AUG. Voor alle wapens is een vergunning en ze voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. In het geval van semi-automatische geweren kun je om een collimator vragen om je eerste keer schieten gemakkelijker te maken. Je kunt kiezen uit twee schietpakketten (30 of 50 kogels), voor z...

 • Vanuit Krakau: schietbaan Strzelnica Pasternik

  9. Vanuit Krakau: schietbaan Strzelnica Pasternik

  Geniet van een veilige en betrouwbare privétour naar de schietbaan Strzelnica Pasternik in Krakau. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht bij je accommodatie in de stad. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen. Zodra je aankomt, ga je na de veiligheidsbriefing beginnen met fotograferen. Het aantal shots is afhankelijk van het pakket dat je vooraf koopt.

 • Krakau: schietbaan

  10. Krakau: schietbaan

  Laat je hart sneller kloppen met een opwindende schietbaanervaring in  Paczoltowice. Je begint deze ervaring met hotel ophaalservice in Krakau en reist 30 minuten in een privévoertuig van Mercedes Benz met een vriendelijke Engelssprekende chauffeur naar het bereik.  Eenmaal aangekomen op de schietbaan, volg je een trainingssessie in het Engels door ervaren instructeurs, die je tijdens je hele bezoek zullen helpen. Je kunt kiezen uit vier schietopties, afhankelijk van je interesses. Arrangement 1 bevat: Glock 17-pistool, PM-63-machinepistool, AK-47 Kalashnikov. Arrangement 2 bevat: Glock 17-pistool,  Revolver cal. 38, AK-47 Kalashnikov, pump action shotgun cal. 12 en 3 schietschijven. Arrangement 3 bevat: Glock 17-pistool,  Revolver cal. 38, AK-47 Kalashnikov, pump action shotgun cal. 12, M4 cal .223 NATO en totaal van 4 schietschijve...

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 330 beoordelingen

Super gave ervaring om met geweren te schieten. Wij hadden het extreme pakket. Na ieder geweer kreeg je je de geraakte doel mee. Ook was er tijd voor een fotomoment. Instructeur was fijn in omgang en hielp je 1 op 1 goed mee bij twijfel. Omdat wij met de auto in polen waren, mochten we ook gebruikte hulzen van de kogels meenemen.

Geweldige gids! Hubert(gids) Kon ons een hoop vertellen over de geschiedenis van krakau hij maakte er een geweldige ervaring van! schietbaan was erg professioneel en netjes. Zeer zeker een aanrader!

Alles was top, binnen een paar tikken op je telefoon een hele leuke activiteit met reis/ ophaalpunt volledig geregeld!

Leuke trip, goede schietbaan, duidelijke uitleg, schieten met 7 verschillende wapens.

Geweldige chauffeur en mooi om een keer gedaan te hebben in je leven.