Krakau
Schiettours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Krakau

Möchten Sie alle Aktivitäten in Krakau entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 330 beoordelingen

Wij hadden het 75 kogels pakket, schieten met 7 verschillende wapens: Glock, Uzi, Beretta,Revolver,Shotgun,AK-47 en M16. Echt super vet om te doen!! Kan het niet anders omschrijven, moet je absoluut doen wanneer je Krakau bezoekt. Goede begeleiding, aardige vrouw die je heen en weer terug brengt(met een biertje om lekker de avond af te sluiten). Raad wel aan om minimaal het 50 kogels pakket te nemen, is ook een 15 kogels pakket maar dan ben je heel snel klaar en zit je te wachten op de rest die meer kogels heeft.

Wat een superleuke activiteit, schieten met echte wapens en je krijgt je eigen trofeeën ook nog mee! Geduldige instructeur die de Engelse taal goed beheerst. De chauffeur die ons bij het hotel heeft opgehaald was erg correct en op tijd. Een keurige bus en goed ambiance maakte deze experience tot een echt feestje.

Tof om te doen! Leuke ervaring. Ze kwamen ons aan ons appartement ophalen en zette ons daar ook weer af. We hadden een toffe taxichauffeur. De activiteit zelf was zeer leuk. Het enige minpuntje is dat het allemaal precies nogal snel moest gaan.

Wat je boekt is bij de instructeurs onduidelijk. Kostte wat moeite om duidelijk te maken welk pakket er was geboekt, mede omdat anderen tegelijkertijd weer een ander pakket hadden. Kwam allemaal goed. Goede uitleg/instructie. Veiligheid prima.

Heel erg gaaf! Wij hadden het Ranger pakket met 50 kogels. Vabaf Krakau is het helaas wel 50 minuten rijden, maar het is de kick en de ervaring zeker waard!