Rondleiding

Schindlerfabriek: tour

Schindlerfabriek: tour

Activiteitenaanbieder: Walking & talking

Vanaf € 14,04 per persoon

Profiiteer van voorrangstoegang en verken de fabriek van Oskar Schindler tijdens een rondleiding. Ontdek het ongelooflijke verhaal van de fabriekseigenaar die tijdens de Holocaust meer dan 1000 joden heeft gered.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Opties tijdsduur: 2 - 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Frans, Duits, Engels, Spaans, Pools, Russisch, Italiaans
Privé- of kleine groepen mogelijk
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren
Volledige beschrijving
Ontdek het waargebeurde verhaal achter Steven Spielbergs film Schindler's List tijdens een rondleiding door de Schindlerfabriek, dat nu een museum is. Profiteer van voorrangstoegang en volg een deskundige gids door exposities die de slachtoffers en overlevenden van de Holocaust in Krakau herdenken. Maak een reis terug in de tijd en verken de plek waar meer dan 1200 joden in Krakau werden gered dankzij de inspanningen van Oskar Schindler. Bekijk de permanente tentoonstellingen en wandel door onberispelijke reconstructies van de originele kamers vol herinneringen aan deze donkere tijd in de Europese geschiedenis. Ontdek het vooroorlogse verhaal van Krakau en zijn inwoners, zowel Pools als joods. Kom meer te weten over de nazi-bezetting, de geschiedenis van het getto van Krakau en het concentratiekamp van Płaszów. Bekijk emotionele films en bekijk documenten, foto's en voorwerpen die zijn achtergelaten door de helden en slachtoffers van dit ongelooflijke verhaal.
Inbegrepen
 • Toegang Fabryka Schindlera
 • Tourgids

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Voor de hoofdingang naar de ingang van de Schindlerfabriek. Je gids houdt een bord vast waarop staat: "Oskar Schindler Guided Tour" met de starttijd van de tour.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,4 /5

  gebaseerd op 1210 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,5/5
  • prijs / kwaliteit
   4,2/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,4/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Dit was het beste museum dat ik ooit heb gezien. Helaas kan tour niet alles laten zien of uitleggen en dat is het enige nadeel. Je zou hier een hele dag kunnen doorbrengen. Maar de tour verklaart wel de geschiedenis van Krakau tijdens de Tweede Wereldoorlog en was erg interessant. Het decor (podium) in het museum volgt het verhaal perfect. Het is niet alleen een verhaal van Schindler en dat is misschien een beetje verwarrend. Dit moet je zien!

  Verder lezen

  10 november 2021

  Het museum is geweldig en de museumgids deed het heel goed, individueel en authentiek. Soms werkte de tijdsprong tussen het heden en het verleden niet zo goed, waardoor er even verwarring ontstond. Het volume in het museum was ook een beetje ongemakkelijk, maar ik vond de verwerking van de inhoud erg leuk.

  18 oktober 2021

  Very interesting tour, delivered perfectly by our tour guide. Enjoyed it from start to finish, guide was friendly, and clearly passionate about what she was talking about. Great information, and feel like I walked away very educated. Overall great experience, would come back and do tour again. Will be talking about this for ages! Thanks again

  Verder lezen

  28 maart 2022

  Vertalen

  Product ID: 395818

  VA ID: 395818