Krakau
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Populaire Sightseeingtours in Krakau

Sightseeing in Krakau

Möchten Sie alle Aktivitäten in Krakau entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.102 beoordelingen

Voor het gedeelte van Auswitsch was alles netjes geregeld. We kregen op tijd onze informatie etc. Echter voor de zoutmijnen kregen we minder dan 24uur van te voren een bericht met de vraag of we ook op een ander moment konden omdat ze problemen hadden of ze ons binnen kregen daar die dag. Uiteindelijk is het goed opgelost maar dit duurde een halve dag, waarin wij in onzekerheid verkeerde of we er wel heen konden. Plus dat we al betaald hadden. En kort vooraf geboekt, dan verwacht je dat een bedrijf vooraf uitzoekt of ze een tour wel aan kunnen bieden en daar niet zo kort vooraf nog onduidelijkheid in gaan zaaien. De mijnen zelf vielen uiteindelijk nog tegen ook en geen goede gids (was niet te verstaan en had er geen plezier in). Auswitsch was indrukwekkend, leuke gids, Engels was oké, alleen jammer dat de groep na ons erg zat te pushen dat we door moesten, dit maakte het lastiger om teksten te lezen en foto's te maken.

De e hele exursie was goed georganiseerd. Alles was goed begeleid en sloot goed op elkaar aan. De zoutmijnen zelf zijn zeer de moeite waard. Er is heel veel interessants te zien. De gids Bart was een enthousiaste jonge man die op een prettige manier, luid en duidelijk (vanwegen corona zonder geluidsapparatuur) de groep informeerde en in de gaten hield. De mijnen zelf zijn zeer goed onderhouden. De trappen en paden zijn goed toegankelijk voor mensen die 'goed ter been' zijn.

Erg leuke tocht met gigantisch toffe en leuke verhalen. Net wat meer info dan de normale tours in Krakau, waar je de hoogtepunten bezoekt. Het verhaal van de gids is erg leuk verteld en haar Engels was perfect. Gids verdient gewoon een dik compliment, de dagen na deze tour hebben we nog vaak genoten van de verhalen die er zijn verteld tijdens de tochten door Krakau.

Super vriendelijke en grappige gids. De verhalen en mythes die ze heeft verteld in combinatie met de tour laten je de hot spots in Krakau zien zonder de saaie uitleg die vele gidsen geven (geschiedenis maar net even anders verteld). Dit is een unieke ervaringen, voor mezelf de tofste rondleiding die ik ooit in op een citytrip deed.

Tijdens deze tour wordt je twee uur lang door het oude centrum rondgeleid en bijgepraat door de enthousiaste gids. Een aanrader! Je komt zo veel interessante verhalen en achtergronden te weten over de oude binnenstad van Krakau.