Krakau: Auschwitz Birkenau en Wieliczka-zoutmijn (2 dagen)
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag - 2 dagen
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Ophaalservice

Gratis hotel pick-up is beschikbaar bij centraal gelegen hotels in Krakau.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bespaar geld met deze deal voor 2 populaire bezienswaardigheden rondom Krakau.
 • Bezoek het Auschwitz-Birkenau Memorial Museum, waar originele wegen, hekken, wachttorens en spoorperrons zijn bewaard gebleven.
 • Ontdek de talrijke ruimtes, galerijen, en kamers van de Wieliczka-zoutmijn
Overzicht
Bespaar geld met deze deal voor 2 populaire bezienswaardigheden rondom Krakau. Hoor de geschiedenis van het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau, terwijl je het complex bezoekt en de zoutformaties bekijkt uin de Wieliczka-zoutmijn.
Wat te verwachten
Bezoek 2 van de populairste bezienswaardigheden van Polen met deze deal die 2 tours combineert voor een verlaagde prijs! Met deze deal bezoek je vanuit Krakau het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn Wieliczka. Het is de perfecte manier om 2 Poolse UNESCO Werelderfgoedlocaties te bezoeken. Je hebt de keuze tussen beide bezienswaardigheden op dezelfde dag en het verspreiden over 2 dagen.

Gedetailleerd reisplan

Tour van 2 dagen:

Dag 1: Auschwitz-Birkenau concentratiekamp
Ontdek het Auschwitz-Birkenau concentratiekamp complex, een van de meest beruchte plekken in Europa. Hier zie je een aantal gevangenenbarakken en kom je door de speciale tentoonstellingen meer te weten over de gevangenen. Elk jaar lopen miljoenen bezoekers vanuit de hele wereld door de poort met de beruchte woorden "Arbeit macht frei", en leggen dezelfde weg af als de gevangenen meer dan een halve eeuw geleden deden. De originele wegen, hekken, wachttorens, en spoorperrons zijn bewaard gebleven.

Dag 2: Wieliczka-zoutmijn
Ga ondergronds in de Wieliczka-zoutmijn en bewonder de zoutformaties, waaronder de prachtige kapel van St. Kinga. De ondergrondse route leidt door talrijke ruimtes, galerijen, en kamers, waar de sporen van de mijnbouw bewaard zijn gebleven. Ook ervaar je voorbeelden van kerkelijke kunst, tentoonstellingen met betrekking tot de geschiedenis van de mijn en legenden. De Wieliczka-zoutmijn is 's werelds grootste museum gewijd aan mijnbouw met een collectie van unieke stukken van mijnbouwapparatuur uit de ontwikkeling van mijnbouwtechnieken van de middeleeuwen tot vandaag.

Tour van 1 dag:

Eerst ga je naar het complex van Auschwitz-Birkenau. Na dat bezoek kom je weer terug in Krakau, waar je ongeveer 30 minuten pauze hebt. Daarna ga je naar de Wieliczka-zoutmijn.
Inbegrepen
 • Vervoer
 • Pick-up en drop-off
 • Engelssprekende reisleider
 • Tickets
Niet inbegrepen
 • Drankjes
 • Lunch
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

2 świętego Jana Street. Vanaf 1 april 2017 zal dit 8 Szczepanski Square zijn. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Wieliczka-zoutmijn: De tour vindt plaats onder begeleiding van een gids. De temperatuur in de mijn is constant (ongeveer 14 graden) er wordt daarom aanbevolen om altijd warme kleding mee te nemen (ook in de zomer). Er zijn 800 treden, waarvan 380 meteen aan het begin. Het wordt aanbevolen om comfortabele schoenen te dragen. Een deel van de route is geschikt voor rolstoelen, maar vooraf reserveren is noodzakelijk. De prijs is exclusief kosten voor fotograferen en filmen. De tour is exclusief lunch, neem dus zelf wat te eten mee. Het is verboden om te roken en open vuur in de mijn te gebruiken.

Auschwitz-Birkenau: roken, fotograferen in de gebouwen en luidruchtig zijn is verboden op het complex.

Houd er rekening mee, dat de maximale grootte van rugzakken en handtassen op het complex niet groter mag zijn dan 30x20x10 cm. Laat je bagage in de bus.

Een uitgeprinte voucher moet bij het begin worden ingeleverd.

Vanaf € 69 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (152 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Discover Cracow

Product ID: 26350