Krakau
Thematours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Erg leuke tocht met gigantisch toffe en leuke verhalen. Net wat meer info dan de normale tours in Krakau, waar je de hoogtepunten bezoekt. Het verhaal van de gids is erg leuk verteld en haar Engels was perfect. Gids verdient gewoon een dik compliment, de dagen na deze tour hebben we nog vaak genoten van de verhalen die er zijn verteld tijdens de tochten door Krakau.

leuke, interessante tour met een hele leuke gids!

Het was een hele leuke tour. Het was geen enge tour maar er werden wel leuke en interessante verhalen verteld over de geschiedenis van Krakau. De gids was een erg leuke en vriendelijke vrouw die heel leuk alle verhalen vertelde. Zij heeft deze tour helemaal zelf gemaakt dus ze kan je ook alles heel goed vertellen. Zeker een aanrader!

Super vriendelijke en grappige gids. De verhalen en mythes die ze heeft verteld in combinatie met de tour laten je de hot spots in Krakau zien zonder de saaie uitleg die vele gidsen geven (geschiedenis maar net even anders verteld). Dit is een unieke ervaringen, voor mezelf de tofste rondleiding die ik ooit in op een citytrip deed.

Tijdens deze tour wordt je twee uur lang door het oude centrum rondgeleid en bijgepraat door de enthousiaste gids. Een aanrader! Je komt zo veel interessante verhalen en achtergronden te weten over de oude binnenstad van Krakau.

Leuke en toffe vertelster. Sprak mooi Engels, was niet scary maar wel toffe verhalen. Plezante 2 uren, geld zeker waard.