Krakau
Top 10

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 15.234 beoordelingen

Goed georganiseerde reis naar een zwarte bladzijde of hoofdstuk in de geschiedenis. Goed in de buurt van de gids blijven, anders valt je geluid uit. Eten en drinken kan daar. Gebruik dan het grote restaurant en niet die bij de wc’s. Wij waren er tijdens mooi weer en dan komen de beelden en verhalen al binnen. Met kou zal het nog heftiger te zijn. Mede door de gids die alles nogal beeldend uitlegt. De afsluiting van het eerste deel vindt plaats in een bewaarde gaskamer. Daar hoef je niet in, als je niet wilt. Auschwitz 1 is al erg als je je realiseert wat er gebeurd is, Birkenau is nog een stapje erger. Hartverscheurend en onvoorstelbaar dat mensen zo slecht kunnen zijn tegen elkaar. Dit zou eigenlijk verplichte kost moeten zijn. Opdat wij niet vergeten.

Een goede ervaring gehad van een interessant en indrukwekkend uitstapje. Spraakzame en vriendelijke taxichauffeur met ophaalservice bij het hotel. Konden nadien zelf kiezen waar we ons af lieten zetten. Guide op locatie was goed op de hoogte en gaf duidelijke uitleg. Ik had het wel leuker gevonden als we meerdere barakken in waren gegaan in Birkenau.

Zeer dubbelzinnig om dit te beoordelen. Ik wou dat dit niet bestond. Echter het museum de gids zijn aanpak zeer geapprecieerd.

Fijne gids, staat niet te lang stil bij alles. Je krijgt een compleet beeld van wat er toen gebeurd is. Erg indrukwekkend!

Goede begeleiding en gids Misschien zou de tijd in beide musea iets langer kunnen zodat je vrij nog dingen kan bekijken.