Krakau Tweede Wereldoorlog
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Tweede Wereldoorlog in Krakau

Bekijk alle Tweede Wereldoorlog in Krakau
Bekijk alle 159 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Krakau

Een goede, volgens afspraak, geregelde excursie.

We werden keurig volgens afspraak bij ons hotel opgehaald en in een mini busje netjes naar Auschwitz gebracht. Daar even gewacht tot de groep compleet was en daarna, onder leiding van een goed Engels sprekende gids, aan de rondleiding begonnen. Via een headset was hij goed te verstaan. Hij gaf veel informatie. Doordat de groep vrij groot was en het druk was met andere groepen, begon de gids vaak al te praten voordat iedereen in de ruimte of op de juiste plek was, waardoor je soms bij zijn stem geen beeld had.
Auschwitz-Birkenau museum dagtour vanuit Krakau Beoordeeld door C.W., 22-10-2016

Goed, mooi op tijd bij het ophalen en goed georganiseerd.

Prima, duidelijk waar je werd opgehaald en hoe laat, via een mailtje. Ze waren precies op tijd. De organisatie was goed, in de bus werd een film ove Auschwitz gedraaid. Na de film nog duidelijke uitleg over hoe de dag gaat verlopen betreffende de organisatie. Er was een min punt onze toegewezen gids bij Auschwitz was een wat oudere vrouw, een stug type. Ze sprak heel monotoon en slecht Engels. Onze groep was in tweeën opgedeeld, de andere groep had een veel betere gids. Een jongere vrouw die duidelijk Engels sprak en met emotie in haar stem, perfect. We zijn dus gelukkig zo brutaal geweest over te stappen naar deze groep. Je bent tenslotte maar een keer daar en dan wil ik wel duidelijke verstaanbare uitleg. Helaas weet ik geen namen van de gidsen. Door onze groepswissel, werd het voor ons een goede excursie.
Museum en kamp Auschwitz-Birkenau vanuit Krakau Beoordeeld door Marga, 14-10-2016

Zeer indrukwekkende en huiveringwekkende ervaring

Transfer heen en terug prima geregeld, chauffeur keurig op tijd. Eerst een rondleiding in Auschwitz I door een prima Engelssprekende gids. Daarna naar Birkenau waar dezelfde gids de rondleiding verzorgde. Deskundige toelichting en alles op een waardige, inlevende manier verzorgd.
Auschwitz-Birkenau museum dagtour vanuit Krakau Beoordeeld door Pieter, 02-10-2016

Goed georganiseerd, op he afgesproken tijdstip bij het hotel opgehaald

Deze dagtour is een aanrader. Dat deze misdaad tegen de mensheid NOOIT vergeten wordt.
Auschwitz-Birkenau museum dagtour vanuit Krakau Beoordeeld door Hans, 06-09-2016

Keurige jongeman, netjes op tijd, reed beschaafd, goed reorganiseerd

Zeer indrukwekkend, maar wat een mensenmassa. Blij dat we gelaten de aanwijzingen van de touroperator mochten volgen en zonder spanning bij de juiste gids werden afgeleverd. We werden keurig op tijd bij de camping opgehaald. Heel fijn dat we vanaf dit punt opgehaald konden worden in plaats vanuit het centrum van Krakau. Goed busje. Kortom, zeer tevreden.
Auschwitz-Birkenau museum dagtour vanuit Krakau Beoordeeld door Hans, 28-08-2016

Krakau Tweede Wereldoorlog
4.7
Gebaseerd op 1.630 beoordelingen van GetYourGuide-klanten