Dagtocht

Vanuit Krakau: dagtour Auschwitz-Birkenau met ophaalservice

Vanuit Krakau: dagtour Auschwitz-Birkenau met ophaalservice

Activiteitenaanbieder: ComFort Tours Cracow S.C.

Vanaf € 30,75 per persoon

Profiteer van een ophaalservice vanaf je hotel in Krakau met een vooraf gereserveerd toegangsticket en volg een gecertificeerde gids tijdens een wandeltour door het monument en museum Auschwitz-Birkenau.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Opties tijdsduur: 6 - 8 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Duits, Pools
Audiogids optioneel
Engels
Ophaalservice optioneel
Ophaallocaties variëren. Meer informatie bij het boeken.
Kleine groep mogelijk
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Comfortabele schoenen
 • Weersbestendige kleding

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen
 • Mouwloze shirts

Goed om te weten

 • Je dient door een veiligheidscontrole te gaan voor je Auschwitz-Birkenau binnen kunt
Volledige beschrijving
Bezoek het Auschwitz-Birkenau Memorial en Museum met het gemak van een vooraf geboekt toegangsticket en een retourtransfer vanaf je hotel in Krakau. Bekijk originele gebouwen en voorwerpen tijdens een aangrijpende en informatieve tour met een erkende gids. Na een reis van 1 uur en 15 minuten arriveer je in het Auschwitz I Museum en begint je wandeltocht met een gecertificeerde voorlichter. Verken de overblijfselen van de barakken, wachttorens en crematoria van het nazikamp. Luister met behulp van de meegeleverde headset naar je gids, die vertelt over de afschuwelijke nazi-misdaden die in de kampen zijn gepleegd en luister naar verhalen over het dagelijkse leven van de gevangenen. Vervolgens zet je de wandeltour voort bij het Auschwitz-Birkenau II Memorial. Zie de gaskamers en de overblijfselen van de spoorweg die gevangenen naar de kampen bracht. Herdenk de slachtoffers van het kamp en ontdek de overlevingsverhalen op de gedenkplaats. Daarna heb je nog wat tijd om op eigen gelegenheid te verkennen voordat je weer terugkeert naar je accommodatie in Krakau.
Inbegrepen
 • Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau toegangsbewijs
 • Tourgids
 • Ophalen en vervoer tijdens activiteit: Bus
 • Afzetten: Bus
  Niet geschikt voor
  • Mensen die slecht ter been zijn

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 8649 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,7/5
  • Vervoer
   4,6/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • veiligheid
   4,7/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Zo'n verhelderende dag en een must als je Polen bezoekt. De reis was zeer goed georganiseerd, de reisorganisatie liet ons de dag ervoor weten waar de bus ons zou ophalen en hoe laat. De bus was zeer comfortabel en de groepsleider was erg vriendelijk en behulpzaam en vertelde ons wat we konden verwachten toen we in Auschwitz aankwamen. Eenmaal aangekomen kregen we onze tickets en ontmoetten we onze gids. We brachten ongeveer 2 uur door in het eerste kamp en hadden toen een pauze voordat we terug in de bus stapten en naar Auschwitz-Birkeneau reden, waar we ongeveer een uur doorbrachten. Het was echt een eye-opening ervaring en de gids ging veel in detail over de dingen die in de twee kampen gebeurden. De tour voelde helemaal niet gehaast, wat betekende dat we echt alles in ons konden opnemen. Toen we klaar waren, hadden we nog een pauze en toen bracht de bus ons terug naar waar hij ons 's ochtends ophaalde. Over het algemeen hadden we echt een goede dag en zouden het ten zeerste

  Verder lezen

  23 februari 2022

  Ophalen goed en tijdig gecommuniceerd. Transportgids bood informatie tijdens de rit. Tickets verstrekt; duidelijke instructies gegeven. Overdracht aan de gids van de site goed gedaan. Genoten van de ervaring; erg somber. Weet dat je niet veel tijd hebt voor zelfonderzoek; je moet ambulant zijn en in staat zijn om op oneffen oppervlakken te lopen; plan om lunch mee te nemen of te kopen (aangeboden als een toevoeging voor de tour).

  Verder lezen

  14 februari 2022

  A really well organised trip out; we arrived early and site was very quiet so we enjoyed a tour less disturbed by other groups which was great. Our tour Natalia was fantastic, spoke in depth about the happenings at the camps and explained to us the feelings that many would have been experiencing. A short drive to Birkenau to experience the full scale of the camps and another, shorter tour, finished the day. Konrad, our bus guide was also great and keen to help, managing to book us onto a salt mine tour on our way back to Krakow with another couple on the same bus as us. Really accommodating and willing to help.

  Verder lezen

  10 april 2022

  Vertalen

  Product ID: 395782

  VA ID: 395782