Krakau
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Goed georganiseerd, netjes op tijd op de afgesproken plek. Fijn ook dat er diverse opstapplekken zijn in de stad. Goede communicatie, tijdig werd overlegd dat de opstaptijd gewijzigd zou worden. Goede chauffeur, bezoek aan beide locaties werd goed toegelicht, ook een extra monument werd aangedaan. Er is maar één minpunt, 1,5 uur per locatie vonden wij echt te weinig. Brochure die bij de chauffeur gekocht kan worden is ook fijn om erbij te hebben wanneer je door de locaties heen loopt.

We werden netjes op tijd opgehaald in ons hotel. De chauffeur gaf goede uitleg en begeleidde ons tot de gids die ons rond leidde. Indrukwekkende dag.

The guide was really friendly and informing. He gave me clear information and was giving me the idea that I he really wanted me to have a good visit.

Super georganiseerde trip!! Auschwitz was zeer indrukwekkend en heel heftig.. was een omschakeling naar de zoutmijnen, maar zeker goed geregeld

Stipte en vriendelijke chauffeur (marco). Het bezoek aan auschwitz was te kort vonden we. Het afhaaltijdsstip is ook gewijzigd.