Krakau
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.151 beoordelingen

Interessante en heftige rondleiding. Onze tour gids in Auschwitz sprak goed Engels en was heel aardig. Er werden ook koptelefoons gegeven zodat alles goed te verstaan was. De zoutmijnen waren mooi om te zien, maar de tour gids was wat slechter te verstaan. De trip was goed georganiseerd en de chauffeur was heel aardig en gaf goede informatie over de plekken waar we heen gingen en hoe de dag indeling eruit zou zien.

Ondanks last-minute (avond ervoor !) wijziging aanvangstijdstip daarna vlekkeloos verlopen en erg goede communicatie van contactpersoon. Duitse gids dame (meine dammen und herren :-) ook prima te volgen via headset. Indrukwekkende tour, die je eens gedaan moet hebben

Super trip! Op het juiste tijdstip opgehaald en in 25 minuten op bestemming. De kaartjes zijn geregeld dus geen wachtrij. De rondleiding door de mijn is echt de moeite waard. Ook de terugreis ging soepel. Al met al zeer de moeite waard.

Zeer aangrijpende tour, keurig op tijd opgehaald voor ons appartement. De chauffeur Gregory rijdt erg goed en kan goed Engels. Gregory regelt van alles waardoor je zorgen ontnomen worden. Prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed!

Zeer dubbelzinnig om dit te beoordelen. Ik wou dat dit niet bestond. Echter het museum de gids zijn aanpak zeer geapprecieerd.