Krakau
Wintertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 7.563 beoordelingen

We werden opgehaald op de aangewezen plaats en weggevoerd op de 25 minuten durende reis in een mooie schone auto. De mijnen zelf zijn als niets dat ik ooit ben tegengekomen of zelfs maar heb gedacht! De gids was vol met inzichten over de kamers en het leven in de mijnen. Er zijn VEEL trappen (allemaal naar beneden) en je legt veel afstanden af, dus comfortabele schoenen zijn een must! Aan het einde ontmoette onze chauffeur ons en bracht ons terug naar waar we werden opgehaald.

Mooie combinatie tour, goed Engels sprekende gids, zowel bij Auschwitz als bij de zoutmijnen en fijn bij ons verblijf opgehaald en weer teruggebracht, tegen een kleine meerprijs omdat wij buiten het ophaalgebied verbleven.

Bezoek dat zonder twijfel zeer de moeite waard is. We waren onder de indruk van de mijnen, een lange en mooie reis. Het voldeed aan onze verwachtingen. De Spaanse gids, uitstekend, erg aardig en vriendelijk.

Goede prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijke service en veel tijd en moeite bespaard tegenover je het allemaal zelf zou regelen. Goed gezien van deze reisorganisatie! :-)

De rondleiding was geweldig. Het was erg leuk met onze gids. Zeer interessant en informatief. De grote zaal fascineerde ons het meest. Sterk aanbevolen!