Kraków Airport


Wat anderen zeggen over Kraków Airport

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 4.267 beoordelingen

Bij aankomst op airport stond chauffeur ons op te wachten. Prima. Vervoer van hotel naar airport op zich was goed. Alleen haalde men ons erg vroeg bij het hotel op. Men zei dat we 3 uur voor vertrek op airport moeren zijn. Dat is veel te vroeg. Op de airport was alleen security check en geen rij wachtenden.

Tijdens het boeken onduidelijk voor mij of ik voor 1 of 2 personen boekte en of het ook voor ophalen was. Uiteindelijk een voucher voor 1 persoon enkele reis gekregen terwijl voor twee personen retour betaald

Chauffeur stond bij de gate van het vliegveld al te wachten. Kon hem meteen zien en was erg vriendelijk. Heeft netjes zijn busje gehaald en ons naar bestemming gebracht. Bus was schoon en groot.

super goed geregeld. Vliegtuig kwam een half uur eerder aan en de chauffeur stond al te wachten met een bordje met daarop onze naam. Echt superfijn. Hij reed veilig en rustig.

Keurige nette chauffeur die op tijd ons van het vliegveld kwam halen en een aantal dagen later ook weer op tijd kwam ophalen. Ook de rijstijl was zeer relaxt.