Kreta 5 dagen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire 5 dagen in Kreta

Bekijk alle 5 dagen in Kreta

Kreta: Aanbevelingen

Wat anderen zeggen over Kreta

De reis was goed georganiseerd! Een hele fijne gids, lekker relaxed. De busreis en bootreis zijn voor je geregeld, dus hier hoef je niet meer achteraan. De buschauffeur reed wel heel snel en hard door de bergen(met veel bochten). Ook moesten we wat lang wachten op de boot, maar dit kwam door de ruige zee. Uiteindelijk ging dat verder allemaal prima. Ook vond ik het erg fijn dat je gewoon lekker zelf de tocht mag doen, zonder een gids die om de 10m stopt om iets te vertellen...

Dag trekexcursie Samariakloof vanuit Chania Beoordeeld door Anoniem, 06-10-2019

Mooie wandeling! Vooral fijn dat we de eerste bus waren die aankwam, hierdoor was het lopen een stuk relaxter. De wandeling is goed te doen als je een beetje lenig/behendig bent. Sneakers of wandelschoenen zijn een vereiste (zelf op sneakers gedaan). Neem alleen 1 flesje water mee, bijvullen kan overal. Iets te eten en drinken kan je het beste van tevoren halen, bij de stop voor de kloof is het aardig aan de prijs.

Dag trekexcursie Samariakloof vanuit Chania Beoordeeld door Erwin, 10-10-2019

Ik kreeg een tijd van 4:45-5:00 word je opgehaald. Een uur gewacht en toen maar weer terug naar bed gegaan om uiteindelijk om 6 uur gebeld te worden om erachter te komen dat de tijd van ophaal 6 uur was in plaats van 5. En stonden ze bij het verkeerde hotel. Maar voor de rest echt een super dag en super begeleid.

Dag trekexcursie Samariakloof vanuit Chania Beoordeeld door Ian, 16-08-2020

Was leuk maar wel druk in de bus, want er stond dat er afstand gehouden werd en schoongemaakt werd wat niet gebeurd was. ook het ontbijt zat er niet bij terwijl dat er bij stond. het was wel erg leuk en erg mooi op elafonissi beach.

Vanuit Chania: dagexcursie naar Elafonisi Island Beoordeeld door Jelmer, 17-08-2020

Aanrader: fijne boottrip en een Nederlandstalige gids met een goed verhaal! De tijd op het eiland was wat ons betreft precies goed. Let op, het winkeltje op het eiland is extreem duur, beter koop je eten aan land of op de boot.

Uit Agios Nikolaos: boottocht naar Spinalonga Beoordeeld door Jelle, 11-10-2019