1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Agios Nikolaos
  4. Toplou Monastery, Crete

Agios Nikolaos: dagtrip naar Toplou en Vai Palm Beach

Product ID: 317652
Bekijk gallery
Verken het grootste palmbos in Europa tijdens een dagtocht naar Vai's Palm Beach. Daar ontdek je ongerepte stranden, met tijd om in de oceaan te zwemmen voordat je tour eindigt met een stop op een opmerkelijke zonsonderganglocatie.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 6 uur
Begintijd 09:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Russisch

Inclusief ophaalservice

Ophalen bij het hotel is mogelijk vanuit elk van de bovengenoemde gebieden.

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Bezoek een palmstrand
  • Verken het Toplou-klooster
  • Ontmoet andere nabijgelegen stranden
Volledige beschrijving
Na het verzamelen van geselecteerde gebieden, begint de ervaring vanuit Agios Nikolaos op weg naar het oosten. Dit is een uitstekende gelegenheid voor u om de sublieme Golf van Mirabello te bewonderen, de riviera van Oost-Kreta. Je passeert vervolgens vele pittoreske dorpjes voordat je het 15e-eeuwse Toplou-klooster bereikt.

De compound beschikt over een klein museum met opmerkelijke exposities van christelijk-orthodoxe kunst, zoals heilige gebruiksvoorwerpen en chalcografie door de monniken van de berg Athos. Er is ook een olijfpers die olijfolie van uitstekende kwaliteit produceert, evenals wijnbereidingsfaciliteiten. Zowel de olijfolie als de wijn die in het klooster wordt geproduceerd, worden over de hele wereld geëxporteerd.

U kunt deelnemen aan een wijn- en geestproeverij (optioneel) in de kelder van het klooster, waarna u een bezoek brengt aan een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Oost-Kreta, het beschermde palmbos van Vai. Het is uniek in Europa en ligt naast een van de mooiste stranden van het eiland. Op deze locatie is er voldoende tijd om te genieten van zwemmen, terwijl u geniet van de zeldzame schoonheid van het landschap. Op de terugweg stop je bij Platanos waar je de zonsondergang kunt bekijken in een gebied met een betoverend uitzicht.
Inbegrepen
  • Ophalen en inleveren van het hotel
Niet inbegrepen
  • Fooien

Vanaf € 150 per persoon

Georganiseerd door

SAFARI CRETE EXPERIENCE

Product ID: 317652