Kreta
Dierentuinen en aquaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kreta

Wil je alle activiteiten in Kreta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kreta

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5 beoordelingen

Het is voorzien van airconditioning en zeker in de huidige situatie is MNB verplicht. Er zijn hygiënemaatregelen van kracht en er mag slechts een bepaald aantal personen/gezinnen naar binnen. Het aquarium is niet het grootste en heeft een selectie van zeeleven dat afkomstig is uit de regio en de omliggende zee. Er zijn grote en kleine zwembaden die je kunt zien. Een bijzonder hoogtepunt is het grote panoramazwembad, waar u kunt zitten en kijken. De haaien zijn ook een populair doelwit. In een goede 1-1,5 uur ben je door. Voor gezinnen moet een bezoek tot het programma behoren, de kinderen zullen u er dankbaar voor zijn.

Geweldig aquarium. Prachtig ontworpen grote zwembaden. Alles zeer goed onderhouden. Er stond een lange rij waar we bij wilden aansluiten. Echter, een medewerker kwam direct naar mij toe en liet het ons weten omdat ik behoorlijk zwanger ben. Stom voor de anderen, maar heel goed voor mij en ontzettend attent van de medewerker. Heel erg bedankt!

Het aquarium is echt prachtig gedaan. Een bezoek is zeker de moeite waard. Jammer dat de directe omgeving allesbehalve mooi is.

Het is echt een aanrader als je van vissen houd. was erg mooi om te zien en te beleven

Heel mooi aquarium ... er is echter maar één haai?