Kreta
Duiken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kreta Duiken: Onze meest aanbevolen

Scuba Experience I-Discover Scuba

1. Scuba Experience I-Discover Scuba

Dit is de ideale duikcursus voor iedereen ouder dan 10 jaar die wil duiken maar geen duikbrevet heeft. Begin uw dag met de basistheorie over duiken en de vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Je gaat dan over naar real-life duiken onder toezicht van een gecertificeerde instructeur. Tijdens de duik krijgt u de gelegenheid om de bodem van de zee in Agia Pelagia te verkennen, de basisopdrachten te leren en de kans te krijgen om de vissen en zeedieren van dichtbij de zeebodem van dichtbij te observeren.

...
Vanuit Chania: duiken voor beginners

2. Vanuit Chania: duiken voor beginners

Ontdek hoe het voelt om in een veilige omgeving onder water te ademen met een introductieduikles bij een strand vlak bij Chania. Je wordt opgehaald bij je hotel in de stad en gaat naar het duikcentrum in Almyrida om je PADI-instructeurs te ontmoeten voor een theorieles voorafgaand aan het duiken. Per 2 volwassen leerlingen is er 1 instructuur en er is ook 1 instructeur per kind, zodat iedereen de maximale aandacht krijgt. Je vriendelijke instructeur blijft de hele tijd bij je, voor jouw comfort en veiligheid. Wnaneer je er vertrouwen in hebt, duik je naar een diepte van 8 meter met je instructeur om het zeeleven onder de oppervlakte van de zee te bewonderen. Kies een ochtend- of middagsessie, wat het beste in jouw agenda past. Alle duikapparatuur wordt verstrekt, net als een goede verzekering, zodat je met een gerust hart kunt gaan duiken. Tijdens het duiken worden er foto's en video's gemaakt. Deze krijg je gratis toegestuurd als fantastisch souvenir van je tijd op Kreta.

...
Van Kreta: Chrissi Island Yacht Cruise met lunch

3. Van Kreta: Chrissi Island Yacht Cruise met lunch

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar de haven van Ierapetra, waar je de 20 minuten durende reis naar Chrissi Island begint, terwijl je onderweg smaragdgroen water bewondert. Bij aankomst op het eiland kunt u genieten van een wandeling over de witte zandstranden en de buitengewone schoonheid van het meest zuidelijke natuurpark van Europa verkennen. Na uw terugkeer naar het jacht vaart u naar een rustige baai waar u in kristalhelder water kunt duiken. Maak gebruik van de meegeleverde snorkeluitrusting om de ongerepte en prachtige zeebodem van Chrissi Island te verkennen. U kunt ook genieten van een plekje om te vissen met de visuitrusting aan boord. Ontspan met een drankje terwijl de bemanning uw lunch bereidt met verse, lokale ingrediënten, gasten. Na de lunch kunt u nog een duik in de zee nemen voordat u terugkeert naar Ierapetra en terugkeert naar uw hotel.

...
Zuid-Kreta: Byron Shipwreck Duik met een instructeur

4. Zuid-Kreta: Byron Shipwreck Duik met een instructeur

Geniet van een duikexcursie bij het scheepswrak van BYRON I op het strand van Kaloi Limenes in Zuid-Kreta. Op 17 januari 1985 dwaalde BYRON I 15 meter naar de bodem van de zee en werd door het slechte weer in het midden gesneden. Samen met een gediplomeerde instructeur kunt u dit prachtige scheepswrak verkennen. Stap in complete duikuitrusting en ontdek het prachtige onderwaterleven in de zee. Bekijk de overblijfselen van het vrachtschip van heel dichtbij. Deze activiteit is ontworpen om de bruikbaarheid van de duikers van elk niveau uit te breiden door een gesuperviseerde en gecontroleerde duik met behulp van een onafhankelijk ademhalingsapparaat op open zee in een scheepswrak. Begin je tour om 9.00 uur met een rit van 1 uur naar de duiklocatie. Maak bij aankomst de duikuitrusting gereed en duik gedurende 45 minuten naar het scheepswrak op een diepte van 15 meter. Geniet na het avontuur van een lunch in een lokale taverne. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

...
Kreta: Nighttime Scuba Dive op Mononaftis Beach

5. Kreta: Nighttime Scuba Dive op Mononaftis Beach

Open voor diegenen met een duikkwalificatie op het tweede niveau, geniet van een nachtduik op een van de beste locaties voor het onderwaterleven op Kreta. Duik na zonsondergang op Mononaftis Beach met zaklampen om het actieve onderwaterleven tijdens de nacht te observeren. Met twee instructeursgidsen om je te helpen onder water, zie en observeer prachtige vissen, octopus en ander zeeleven. De duik duurt om veiligheidsredenen 45-50 minuten op een maximale diepte van 18 meter.

...
Plakias: ontsnap naar het zuiden begeleide wandeltocht

6. Plakias: ontsnap naar het zuiden begeleide wandeltocht

Verken het deel van Kreta dat bekend staat als het wilde Kreta, ver weg van toeristische hotspots en drukte. Begin je tour met een wandeling van 2 uur vanuit de regio Plakias naar een prachtig strand met uitzicht over de Libische Zee. Staar naar olijfgaarden, rotsformaties en ruige kliffen terwijl je op deze flexibele tour loopt. Bepaal waar en wanneer je wilt zwemmen, terwijl je langs prachtige verlaten stranden komt. Geniet van een lunch zoals de Kretenzers, in een kleine taverne met een prachtig uitzicht op zee. Proef verse vis van de grill met verfrissende droge wijn, gemaakt van lokale druivensoorten. Vervolg uw wandeling naar de noordkust, wandelend op een indrukwekkend en vreemd rotsachtig terrein. Steek de bergen over terug naar uw accommodatie en bewonder de prachtige mediterrane zonsondergang.

...

Sitemap Kreta

Wil je alle activiteiten in Kreta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kreta

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 11 beoordelingen

Het boeken van de eendaagse introductiecursus was heel eenvoudig en de bevestiging en het contact via e-mail vond direct plaats. Zoals afgesproken werden we op tijd opgehaald bij ons hotel en kregen we een goede, maar niet al te lange briefing bij Omega Tours ter plaatse. Nadat we de juiste uitrusting hadden uitgekozen, begonnen we onze eerste duik vanuit een rustige baai. De verzorging buiten en in het water was uitstekend, Maria was altijd zeer attent en besmette ons met haar enthousiasme voor duiken! Een absoluut aan te bevelen ervaring!

Bovenaan stellen we je meteen op je gemak. Super monitort en stelt je gerust als je gestrest bent. Duik onder goed toezicht. Zeer goede plek voor een ontdekkingstocht. Ik raad ten zeerste aan !

Redelijk niveau, goede introductie.

Een uur te laat kwamen de pick-ups aan. Toen het eenmaal begon, was het goed.