Kreta Groepsactiviteiten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Groepsactiviteiten in Kreta

Bekijk alle Groepsactiviteiten in Kreta

Kreta: Aanbevelingen

Meer activiteiten in Kreta

Sitemap Kreta

Wat anderen zeggen over Kreta

Ik kreeg een tijd van 4:45-5:00 word je opgehaald. Een uur gewacht en toen maar weer terug naar bed gegaan om uiteindelijk om 6 uur gebeld te worden om erachter te komen dat de tijd van ophaal 6 uur was in plaats van 5. En stonden ze bij het verkeerde hotel. Maar voor de rest echt een super dag en super begeleid.

Dag trekexcursie Samariakloof vanuit Chania Beoordeeld door Ian, 16-08-2020

Was leuk maar wel druk in de bus, want er stond dat er afstand gehouden werd en schoongemaakt werd wat niet gebeurd was. ook het ontbijt zat er niet bij terwijl dat er bij stond. het was wel erg leuk en erg mooi op elafonissi beach.

Vanuit Chania: dagexcursie naar Elafonisi Island Beoordeeld door Jelmer, 17-08-2020

De tour is goed georganiseerd. De kloof zelf is wel een zware loop in het warme weer (meer dan 30 graden). We hebben er 6 á 7 uur over gelopen. Ik ben zelf 21 jaar en sportief maar het was zeker intensief.

Het kleine museum in Spili is de moeite waard. Agia Galini bezoeken brengt de mythe van Daedalos en Icarus tot leven. De hippie grotten in Matala zijn indrukwekkend maar gevaarlijk.

Vanuit Rethymno: excursie Agia Galini, Matala, & Spili Beoordeeld door Anoniem, 24-08-2020

Was een mooie tocht, maar we hadden een verkeerde ophaal tijd gecommuniceerd gekregen. Hierdoor stonden we een uur te wachten. De gids was wel echt super!

Tocht door de Samariakloof: dagexcursie vanuit Rethymno Beoordeeld door Rebecca, 19-10-2019