Kies data
Kreta

Jeep- & 4WD-tours

Veelgestelde vragen over Jeep- & 4WD-tours in Kreta

Welke andere activiteiten dan Jeep- & 4WD-tours zijn de moeite waard in Kreta?

Welke Jeep- & 4WD-tours in Kreta nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Kreta

Wil je alle activiteiten in Kreta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kreta

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 368 beoordelingen

Ik raad deze tour echt aan !!! Heb een paar tours geboekt, maar mijn zoon (8 jaar) en ik vonden deze het leukst! Rolf onze gids was gewoon geweldig met zijn vele talen en vriendelijkheid! De wandeling door het bos was opwindend en de aankomst bij de waterval was adembenemend! Samen eten van de huisgemaakte Griekse keuken is gewoon geweldig! Zo krijg je het zelden als toerist! Heel veel dank aan Rolf en ook aan de geweldige groep waarmee we reisden! Draag comfortabele schoenen die vies mogen worden! Waterschoenen zijn aan te raden bij de waterval vanwege de vele stenen.

Zeer mooie tocht buiten de normale wegen. Onze gids vertelde tijdens de reis veel over het landschap, planten, dieren en geschiedenis. Het was heel interessant. De klim naar de Zeus-grot was kort inspannend. Maar je wordt na de afdaling beloond met heerlijk eten. Echt een aanrader als je eens iets anders wilt doen dan alleen zwembad en strand op Kreta.

De excursie naar de waterval van Richti was een heel leuke ervaring, onze gids was erg punctueel en erg aardig, legde ons alles met veel passie uit en liet ons zien, zelfs onze 8-jarige dochter was erg enthousiast, we kunnen deze tour zeker aanbevelen

Een geweldige reis met een zeer goede en leuke gids - het is het waard. Het enige nadeel is dat we met de kinderen in 4 personen op drie stoelen zaten - wat het bijvoorbeeld onmogelijk maakt om de veiligheidsgordels vast te maken.

Toffe kerel, Rolf! Ondanks een kleine lekke band is alles prima verlopen. En de pech maakte de reis tot een echt avontuur