Kreta
Kanoën

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kreta

Wil je alle activiteiten in Kreta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kreta

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

De tour was het zeker waard! In de zomer denk ik dat het stressvol is omdat het zeker veel voller zal zijn (het was al een beetje druk). Ik werd zonder problemen opgehaald in het oosten van het eiland, de minibus kwam 10 minuten voor de geplande tijd aan. Het was voor mij ongunstig dat we niet mochten eten in de bus van Iraklion bus naar de eerste taverne (2 uur rijden). Ik was al 2 uur onderweg en de eerste honger kwam om 6 uur 's ochtends en niet om 8 uur ... als ik dat van tevoren had geweten, had ik iets gegeten als ik overstapte op de bus. De eerste taverne was handig en niet duur, de tweede kan weggelaten worden. Veel te duur en de cateringmogelijkheden niet beter dan bij de eerste taverne. Voor de kloof heb je een bepaalde tijd waarin de route beheerst moet worden, anders kom je niet bij de laatste boot. Kilometergegevens zijn overal te zien. Toiletpapier is niet altijd aanwezig.

Deze tour is georganiseerd voor reizen van en naar Samaria Gorge. We begonnen om ongeveer 05:00 uur in Heraklion en kwamen om ongeveer 22.30 uur terug. De minibussen en tourbussen waren comfortabel. De gids was gemiddeld; niet overdreven vriendelijk of bijzonder informatief. Je wandelt in principe alleen en ontmoet de groep om een veerboot te vangen om 17:00 uur. De wandeling was meer fysiek dan we hadden verwacht, maar mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus hebben het met succes gehaald. We zouden willen dat we wisten dat er geen manier was om eten te kopen in het nationale park. We zouden de dag ervoor meer powerbars of broodjes hebben gekocht en voor de reis ingepakt.

Kom op tijd, goede bus (sen), goede informatie, leuke gids!

Helaas reed een chauffeur met een minibus aan het einde als een gek in het donker. Volledig getekende lijnen en snelheidslimieten werden volledig genegeerd! Toen hij erop wees, reed hij demonstratief langzaam. We kwamen zonder problemen aan, maar het was jammer voor een verder zeer mooie rit ... de andere bestuurder reed uitstekend!

Goed geregeld. Stond alleen niet duidelijk op de site vermeldt hoe laat de bus zou vertrekken. Stond 8:00 uur vertrekken, maar dit bleek later 6.15 uur te zijn. Hierdoor moesten we omboeken en werd de prijs hoger. Vond ik vreemd

mooie excursie

De tijd na de wandeling in het dorpje Roumeli was aan de lange kant. Vanaf hier duurde het namelijk nog 3 uur (boot + bus) om in Chania terug te komen.