Dagexcursie naar Santorini per boot vanuit Rethimnon

Dagexcursie naar Santorini per boot vanuit Rethimnon

Vanaf € 157 per persoon

Ervaar de romantiek van Santorini op dagtour vanuit Kreta. Je vertrekt vanuit de haven van Rethimnon en volgt bij aankomst een rondleiding met een voertuig met airconditioning. Bewonder de blauwe en witte gebouwen die typerend zijn voor het eiland.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 13 uur
Begintijd 08:00
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Russisch
Ophaalservice optioneel
Hotel ophaalservice in Panormo, Scaleta, Adele, Platanias, Missiria, Rethimnon, Atsipopoulo, Kavros en Georgioupoli.
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de schoonheid van Santorini aan boord van een bus met airconditioning
 • Geniet van het unieke uitzicht dat je hebt in het dorp Oia
 • Zwem van het zwarte strand in Perissa
 • Maak een boottocht rond de vulkaan
 • Breng vrije tijd door in Fira
Volledige beschrijving
Begin je dagtrip vanuit Kreta in de haven van  Rethimnon. Selecteer de optie om opgehaald te worden bij je hotel in een voertuig met  airco en bewonder de blauwe en witte gebouwen die typerend zijn voor het eiland op weg naar de haven. Stap aan boord van de luxe, snelle Champion Jet 2-catamaran en reis in slechts 2,5 uur naar Santorini. Bij aankomst in de haven van Athinios, maak je een rondleiding op het eiland met een bus met airconditioning. Je luistert naar een informatief commentaar van je gids (beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Russisch) over de geschiedenis van een van de meest romantische eilanden in Griekenland. Reis door het prachtige landschap op weg naar het dorp Oia op het meest noordelijke puntje van het eiland. Gebouwd op de rand van een vulkanische caldera, biedt het dorp een prachtig uitzicht op de blauwe en witte huizen bezaaid langs de heuvel.   Ga verder naar Fira en krijg voldoende vrije tijd om de hoofdstad van het eiland te verkennen. Je wandelt door de pittoreske steegjes en geniet van de typische architectuur van de Egeïsche Zee. Bezoek winkeltjes of geniet van een drankje in een bar met uitzicht op de vulkaan. Krijg dan de optie om in de hoofdstad te blijven of ga voor een 2-uur durende duik langs het zwarte zandstrand van Perissa of Perivolos. Als alternatief, reis je per boot naar de caldera (afhankelijk van beschikbaarheid) voor uitzicht op de vulkaan van dichtbij. Vertrek naar Kreta om 17:45 uur en reis terug naar de haven van Rethymno, waar je eindigt. Selecteer de transferoptie die je bij je hotel afzet.
Inbegrepen
 • Boottickets voor de snelle catamaran•
 • Vervoer met voertuig met airconditioning op het eiland• Vervoer in een voertuig met airconditioning van Rethimnon naar de haven van Heraklion
 • Gids
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice (indien deze optie is geselecteerd) 
 • Optionele vulkaanboottocht (16 EUR)• Eten en drinken
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen
 • Je moet een formulier met reisinformatie invullen
 • Temperatuurcontroles zijn verplicht

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Haven van Rethimnon, Kreta.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • De boot vertrekt vanuit de haven in Rethimnon Regel je eigen vervoer naar de haven
 • Wees ten minste 30 minuten voor de geplande vertrektijd in de haven
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 5

gebaseerd op 112 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Guide
  4.3 / 5
 • Transportation
  3.8 / 5
 • prijs / kwaliteit
  3,5 / 5
 • veiligheid
  4,3 / 5
Sorteren op

Goed om een beeld te krijgen

Excursie is goed geregeld. Jammer genoeg niet super veel tijd op het eiland omdat de tocht met de boot enkel heen al 2,30’min duurt. Ter plaatsen 2 stadjes bezocht (heel druk) en je had ook de keuze of je eventueel ook een strand wilde bezoeken. Hiervoor heb je bijna geen tijd, dus hebben wij gekozen voor een 2 de stadje.

19 juni 2019

Alles in één geweldig!

Mobiel ticket / mobiele voucher werkte prima zonder problemen, je moet gewoon een extra handtekening opgeven. Dan is er veel activiteit op de catamaran, de 1.000 passagiers worden achtervolgd op het schip en de toewijzing van zitplaatsen is nog steeds een mysterie voor mij. Op weg daarheen mochten we op onze gespecificeerde rij zitten waar we wilden, op de terugweg moesten we ons echter strikt aan onze toegewezen zitplaatsen houden, dit was verwarrend en veroorzaakte geschillen onder de gasten. De 2,5 uur durende rit ging snel voorbij. Aangekomen in de nieuwe haven van Santorini, moet je meteen je bus zoeken, toen we 15 minuten later vertrokken nadat de catamaran was gearriveerd, misten er nog 7 passagiers. Onze gids Koula was super vriendelijk en vertelde ons veel over het eiland. Er is nog veel activiteit. Om je aan het schema te houden, moet je ontspannen en niet genieten. Let tijdens het eten op de prijzen en let goed op uw waardevolle spullen!

Verder lezen

13 juni 2019

Eén dag is niet genoeg!

Dit is wat u moet weten: 1) PRINT uw e-mailbevestiging en maak screenshots van foto's. U MOET informatie geven bij het dok en moet het busnummer weten bij aankomst in Santorini. 2) Aankomst in dok VOOR 07:30 uur, om 07:30 uur waren bijna voor het laatst aan te komen. 3) Zitplaatsen worden NIET op de boot toegewezen, negeer de ticketstoel. Stap snel op de boot (blijf niet aan dek) - neem plaats. Anders kan uw partij (zelfs van 2) worden gescheiden. (4) Ze verkopen snacks / drankjes op de boot en er zijn toiletten. 5) Boot duurde langer dan 2,5 uur. De rit was veel schokkeriger dan verwacht - VEEL mensen gebruikten bewegingsziektezakken in AM. PM was beter (maar nog langer!) 6) Aankomst in Santorini is hectisch. Vind uw bus met behulp van e-mailbevestiging. 7) Blijf in Fira in de PM. Heb geen moeite gedaan met vulkaan / zwemmen. Niet genoeg tijd. Algemeen: Oia is prachtig. Gids was boeiend. Maar NIET GENOEG TIJD. En ZOOO VEEL TOERISTEN. Het is als menselijke vervuiling. Moeilijk om z

Verder lezen

27 september 2018

Georganiseerd door

Product ID: 109648