Kreta
Watertaxi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kreta

Wil je alle activiteiten in Kreta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kreta

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 184 beoordelingen

Ik wilde echt Spinalonga bezoeken en het was het hoogtepunt van de dag. Na het eiland te hebben gelezen door Victoria Hislop en The Eagle of Spinalonga door Nike Azoros stond het erg op mijn bucketlist. Het stelde niet teleur en ik kon gemakkelijk visualiseren waar actie had plaatsgevonden, ook al zijn veel van de gebouwen vervallen. Ik had echt graag langer op het eiland en een kortere tijd in Elounda doorgebracht, maar dat is waarschijnlijk mijn persoonlijke voorkeur. De gids was goed en haar commentaar informatief. Ik dacht dat de tour redelijk geprijsd was en we wisten dat we extra moesten betalen voor de veerboot en toegang tot Spinalonga. Let op: als je student of 65 jaar of ouder bent, krijg je een gereduceerde toegangsprijs; je moet wel een bewijs hebben, dus een studentenkaart, als je een student bent en een rijbewijs of je paspoort als 65 plus. Dit is hetzelfde voor veel van de archeologische vindplaatsen op Kreta, dus het is de moeite waard om ze met je mee te nemen. We hebb

Zeer mooie dag !!! De organisatie was perfect ... Het reisbureau kwam ons ophalen en bracht ons net buiten ons hotel ... We hadden tijd om alles te bezoeken, zelfs als we daar meer tijd hadden willen doorbrengen (normaal, het is zo mooi!). Geen gids in het Frans, dus kregen we de boottickets aangeboden (het is een super commercieel gebaar! Dat zullen we in Frankrijk niet zien). We begrepen de basis in het Engels, de gids was erg vriendelijk en de buschauffeur voorzichtig. We hebben geluncht bij Plaka in de Spinalonga-taverne en het was echt uitstekend! Aan te bevelen! Kortom een prachtige dag !!!

Ik had de tijd als mijn leven op deze tour als solo-reiziger. Het werd zeer efficiënt en op tijd uitgevoerd. Ik hou van de lunchplekken aan het strand van Plaka, zeer aangenaam en mooi uitzicht. Neem badpak mee. Elounda had niet veel anders te zien dan een prachtig strand met openbaar toilet en kleedkamer en buitendouche.

Een prachtige rondreis door het oosten van Kreta! Rania, de gids, is een geweldige gids. Als je de plaatsen met 5 sterren (+) nog steeds wilt ervaren, moet je een huurauto nemen om de tijd zelf te organiseren. Absoluut een aanrader voor Kreta “beginners”!

Het ophalen was op tijd van het hotel. Alles was Corona compliant en goed georganiseerd. De uitleg van de gids was interessant, behulpzaam en voldoende.