Datums kiezen

Kringlan

Kringlan: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

1. Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

Een moderne, trendy en toekomstgerichte stad die tegelijkertijd geworteld is in de natuur, Reykjavik biedt het beste van twee werelden en is een magische plek om te bezoeken. Je 24- of 48-uursticket geeft je toegang tot de stad tijdens een hop-on hop-off tour met meertalig commentaar aan boord. De berg Esja kijkt uit over deze meest noordelijke hoofdstad en op een zonnige dag lijkt de mystieke Snaefellsjökull-gletsjer kristalachtig en babyblauw aan de westelijke horizon. Bezoek bezienswaardigheden zoals de haven van Reykjavik, het stadhuis, de National Gallery of Iceland, de Pearl Hallsgrimschurch en de thermale baden en spa Laugardalur. De tourstops langs de route zijn als volgt: 1- Harpa-concertzaal 2- De oude haven 3 - Viking Maritiem Museum 4 - Walvissen van IJsland 5 - Nationaal Museum 6 - Laekjargata 7 - Winkelstraat Laugavegur 8 - Kunstmuseum van Reykjavik - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI-busterminal 11 - Perlan 12 - Winkelcentrum Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-vallei 15 - Haven van Skarfabakki (alleen in de zomer) 16 - Hofdi-huis

Reykjavík: hop-on, hop-off-bus en toegangsticket voor het Perlan-museum

2. Reykjavík: hop-on, hop-off-bus en toegangsticket voor het Perlan-museum

Verken de stad Reykjavík in je eigen tempo met de Hop on Hop off-bus. Met het beste van twee werelden; Reykjavík is een moderne, trendy en toekomstgerichte stad en ligt tegelijkertijd dicht bij de ongerepte natuur. Het is echt een magische plek om te aanschouwen. In het Perlan Museum hebben kunstenaars en technologen hun krachten gebundeld om een werkelijk opmerkelijke tentoonstelling te creëren. Bezoekers zullen de kracht van vulkanen en aardbevingen voelen. Inbegrepen is ook een kaartje voor de noorderlichtexpeditie en de ijsgrot. Het toegangsbewijs voor Perlan is geldig op de dag die je kiest om te boeken.

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Kringlan

Wil je alle activiteiten in Kringlan bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kringlan

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 400 beoordelingen

Over het algemeen was de ervaring goed. Ik heb hop-on-hop-off-bussen in andere steden gebruikt en vond ze altijd een geweldige manier om een nieuwe plek te verkennen. Ik merkte echter dat wanneer de volgende halte eraan kwam, deze niet zo duidelijk werd aangekondigd als ik eerder op andere plaatsen had meegemaakt, en wij en andere gezinnen misten haltes, dus misschien kan dit worden verbeterd.

De stad is klein, maar over het algemeen was het een geweldige tour. De bus kwam elke keer +/- op tijd en de aankomsttijd staat bij elke bushalte aangegeven. Het was koud, maar gelukkig was de bus overdekt en warm. Pas op dat de laatste bus vrij vroeg is, dus plan uw tours dienovereenkomstig als u een gebied buiten het stadscentrum bezoekt.

Excursie en combi para pocas personas excelente. Lugares excepcionales y guia (Jonas) excepcional también. De alt profesionalismo

Reykjavik is geen wereldstad, dus verwacht geen wonderen.