Krka National Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Krka National Park

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.973 beoordelingen

Wij hebben een hele leuke dag gehad bij de Krka watervallen. Door Corona was de groep veel kleiner en hadden we in het park geen gids. Dit had voor ons ook geen meerwaarde. Dit heeft onze tour guide echter meer dan goed gemaakt door extra's toe te voegen die normaal niet aanwezig zijn in de tour. Verder wist onze guide genoeg te vertellen over het park, de omgeving en de historie van de split. Een zeer geslaagde tour en een zeer geslaagde dag!

mooi park, teveel volk, kostprijs 49 € !

Organisatie tour volledig in orde. Groot minpunt, op site staat vanaf 27 € (nogal groot aangebracht) met klein kruisje entreeticket nog te betalen. OK het stond vermeld, maar er stond niet bij dat dit nogmaals 22 € was. Kostprijs dagexcursie : 49 €

Toffe enthousiaste gids(Inez) leuke boottocht naar het krk np met prachtige watervallen... ook hadden we genoeg tijd om het park te verkennen, Mala raduca beach was ook top! Zeker aan te raden.

Heel mooi park, reis er naartoe en terug is goed geregeld! Alleen het woord 'rondvaart' slaat hier volledig de plank mis en ze waren zelf te laat op het verzamelpunt.

The excursion was super fun!! The park was beautiful and it was very lovely to swim by the waterfall. The tour gide (Daniela) was very sweet and funny. She made sure