Kuala Lumpur dagtour met bezoek Batu grotten

Kuala Lumpur dagtour met bezoek Batu grotten

Product ID: 48237

Vanaf € 155,73 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

We bieden ophaalservice bij alle grote hotels in Kuala Lumpur.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek de Petronas Towers, de hoogste twin towers ter wereld en iconen van Kuala Lumpur
 • Lunch in het draaiende restaurant van de KL Tower en geniet van het uitzicht
 • Verken de Batu grotten, heilige plek voor honderdduizenden Hindoes
Overzicht
Zie de hoogtepunten van Kuala Lumpur op een dagtour door de stad. Bezoek de Petronas Twin Towers, lunch in de Kuala Lumpur Tower en reis naar de stadsrand om de Batu grotten te bezoeken, een belangrijke Hindoeïstische plaats.
Wat te verwachten
Op deze tour van 8 uur door Kuala Lumpur zie je de hoogtepunten van de stad. Je ervaart het contrast tussen gebouwen uit de koloniale tijd en de moderne wolkenkrabbers. Zie het koningspaleis, de Nationale Moskee, het Nationaal Monument, het Nationaal Museum, het Sultan Abdul Samad gebouw en Beryl's Chocolate Boutique.

Na de stadstour ga je door de oostelijke buitenwijken naar de Batu grotten, waar een Hindoeïstische tempel staat. Voor Hindoes zijn de grotten een geliefde plek van verering - voor de viering van Thaipusam komen honderdduizenden Hindoes er naartoe. Je kunt 272 treden naar boven wandelen voor een panoramisch zicht op Kuala Lumpur.

Vervolgens bezoek je tinfabriek Royal Selangor, opgericht in 1885 en wereldwijd bekend om de mooie metalen producten die er worden vervaardigd. Ter viering van het honderdjarig jubileum in 1985 maakten ambachtslieden van Royal Selangor de grootste tinnen kan ter wereld. Met 2 meter hoogte staat hij in het Guinness Book of World Records!

De Kuala Lumpur Tower is één van de hoogste communicatietorens ter wereld. Het 421 meter hoge gebouw was in 1996 af en staat symbool voor de technologische vooruitstrevendheid van Maleisië. Je luncht in het draaiende restaurant van de toren, waar je ontspannen van een lekker buffet geniet terwijl je de omgeving in je opneemt. Het duurt ongeveer 1 uur om 360 graden te draaien.

Tot slot bezoek je de Petrona Twin Towers, kenmerkend voor de skyline van Kuala Lumpur. De bouw van de Towers was in 1998 afgerond, en het ontwerp is gebaseerd op geometrische principes die typisch zijn voor islamitische architectuur.
Wandel over de Skybridge, de hoogste dubbeldekbrug ter wereld. De brug verbindt de 41e en 42e verdiepingen van de torens en symboliseert de weg naar de toekomst.
Inbegrepen
 • Toegangsprijzen zoals vermeld
 • Vervoer zoals vermeld
 • Uitgebreide buffetlunch in het draaiende restaurant van de KL Tower
 • Engelssprekende chauffeur/gids
Niet inbegrepen
 • Drankjes
 • Fooi voor chauffeur/gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Wat je moet weten
Voor de lunch in de KL Tower geldt een 'smart casual' kledingvoorschrift. Korte broeken, mouwloze tops en slippers zijn niet toegestaan.

Activiteiten zijn aan weersomstandigheden onderhevig en kunnen worden gewijzigd.

Op maandag zijn de Petrona Twin Towers gesloten. Als je de tour op maandag doet, maak je een fotostop bij de Twin Towers, en ga je naar het Kuala Lumpur Bird Park (toegangsprijs inbegrepen).

Vanaf € 155,73 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (26 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Shajasa Travel and Tours

Product ID: 48237