Kuala Lumpur
Rolstoeltoegankelijk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kuala Lumpur

Wil je alle activiteiten in Kuala Lumpur ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kuala Lumpur

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.133 beoordelingen

De Petrona towers zijn zeker de moeite waard. Helaas bezochten wij ze op de dag dat in Maleisie een gedeeltelijke lockdown vanwege de Corona uitbraak van kracht werd en we diezelfde dag hals over kop uit Maleisie moesten vertrekken. We hebben de KL tower daardoor ook niet kunnen bezoeken.

Er werd gezegd dat we een half uur van te voren aanwezig moesten zijn, maar dit was niet nodig. Ook hebben we een kaartje gekregen voor een kwartier later dan we eigenlijk hadden geboekt. Dit was geen probleem, maar daardoor moesten we wel iets langer wachten.

Chauffeur Dewa was een goede gids. Heeft veel verteld en wist onze wensen prima in te vullen. We zijn niet zo snel ter been en hij wist daar goed rekening mee te houden. We wilden vooral off te beaten path en dat heeft hij goed aangevoeld.

Geweldige privetour gehad met gids Thomas. Relaxte gids die van alles vertelde over de bezienswaardigheden, de stad K. L. en over Maleisië. Ook nog tijd gehad om te lunchen bij een leuke Italiaanse zaak. Aanrader!

De KL tower viel een beetje in het niet bij de Petronas. Moeite waard!

Petronas helemaal fantastisch om mee te maken!!:) KL was niet meer zo boeiend daarna maar aangezien het in de prijs zat prima om te doen. Het is ze geld wel waard