Kuala Lumpur Tower

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kuala Lumpur Tower: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Privétour van een hele dag: 10 wonderen van Kuala Lumpur met lunch

1. Privétour van een hele dag: 10 wonderen van Kuala Lumpur met lunch

Geniet van een prachtig uitzicht op de Klang-rivier vanaf het King's Palace en bewonder het Merdeka-plein (Onafhankelijkheidsplein) voordat je naar de Petronas Twin Towers gaat om naar het observatiedek van 's werelds hoogste Twin Towers te rijden. Stap op de 2 verdiepingen tellende brug om de stad vanuit een ander perspectief te ervaren. Stop bij het Nationaal Museum en ga dan naar Lake Gardens voor een beetje rust en stilte. Wandel naar het Nationaal Monument voordat je doorgaat naar de Nationale Moskee om de 73 meter hoge minaret en de mix van oosterse en westerse architectuur te bekijken. Bewonder het Anglo-Aziatische ontwerp van het treinstation van Kuala Lumpur, gemaakt door de getalenteerde Engelse architect Arthur Benison Hubback. Ga naar de 6-tiered Thean Hou-tempel, gewijd aan de godin Tian Hou. Ontdek hoe boeddhisme, confucianisme en taoïsme in bijna perfecte harmonie kunnen bestaan, met sierlijke gravures, elegante daken en ingewikkelde muurversieringen. Bezoek 's werelds zevende hoogste toren en ga naar de top voor een panoramisch uitzicht over de stad. Bewonder verbluffende ontwerpkenmerken van de Iraanse architect Isfahan, die de koepels ontwierp in de vorm van Perzische muqarnas. Geniet van een heerlijke authentieke lunch en shop uniek en authentiek handwerk.

...
Kuala Lumpur: 4 uur rondleiding & Petronas Twin Towers

2. Kuala Lumpur: 4 uur rondleiding & Petronas Twin Towers

Deze 4-uur durende rondleiding is perfect voor wie voor het eerst Kuala Lumpur bezoekt: een indrukwekkende introductie tot de topbezienswaardigheden en goede basisinformatie om verder op verkenning te gaan. Ontmoet jouw lokale chauffeur/gids bij je hotel in de stad (in de ochtend of in de middag) en begin de rondleiding in comfortabel vervoer met airconditioning. De rondleiding neemt je mee naar verschillende bezienswaardigheden in Kuala Lumpur. Maak bijvoorbeeld een fotostop bij het paleis van de koning, een symbool van de soevereiniteit van Maleisië en pauzeer bij het Medeka (Onafhankelijkheids) Plein, waar je het panorama van prachtige gebouwen met verschillende architectuurstijlen bewondert. Je bezichtigt de islamitische geometrische patronen van de Petronas Tweelingtorens met hun 88 etages. De speciale muren en de twee torenspitsen zijn van duizenden stalen en glazen panelen gemaakt. Ga vervolgens naar de brug en het observatiedek voor een geweldig uitzicht over de stad. Jouw reis gaat daarna verder naar het Nationaal Museum waar je verschillende Maleisische objecten bewondert, van traditionele wapens tot kostuums, van moderne kunst en handwerken tot muzikale instrumenten. Rij langs de prachtige Lake Gardens op weg naar het National Monument, ter herdenking van de strijd van Maleisië voor vrijheid tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de buurt zie je de moderne Nationale Moskee en de aangename combinatie van oosterse en westerse architectuur belichaamd in het Kuala Lumpur-treinstation. Bezoek de Chinese tempel Thean Hou die uit zes lagen bestaat, een geweldig bouwwerk dat moderne architectuur met authentiek en traditioneel design combineert. De laatste halte en de terugbrengservice is bij de Kuala Lumpur-toren, waar je een toegangsticket krijgt voor het observatiedek.

...
Kuala Lumpur-stadstour met KL Tower-ticket

3. Kuala Lumpur-stadstour met KL Tower-ticket

Bekijk de bezienswaardigheden van Kuala Lumpur comfortabel tijdens een rondleiding met een voertuig met airconditioning en profiteer van de lokale inzichten van uw chauffeur / gids. Stop met het nemen van souvenirfoto's op de locaties van je keuze en krijg wat vrije tijd om op je gemak te verkennen. Bewonder het majestueuze King's Palace en de indrukwekkende Nationale Moskee. Ga voorbij het oude treinstation en kijk naar 's werelds hoogste vrijstaande vlaggenmast op het Onafhankelijkheidsplein. Ga door naar KL City Gallery, waar het verleden, het heden en de toekomst worden verkend via foto's, schilderijen en miniatuurreplica's. Geniet van een gratis kopje thee of koffie voordat je naar de Petronas Twin Towers gaat door Cesar Pelli. Ga naar KL Tower voor een adembenemend uitzicht vanaf het observatiedek. Doorgaan naar de levendige uitgaanswijk Bukit Bintang. Rij door het winkelgebied van de Gouden Driehoek en geniet van een optioneel bezoek aan de batikwinkels en Beryl's Chocolate Kingdom voordat u uw hotel of een winkelcentrum van uw keuze aflevert.

...
Kuala Lumpur: privérondleiding stad & Batugrotten

4. Kuala Lumpur: privérondleiding stad & Batugrotten

Leer de staatshoofdstad van Maleisië kennen tijdens een privé-sightseeingrondleiding van een halve dag door Kuala Lumpur per van airco voorzien voertuig, en reis dan naar het indrukwekkende Batugrottencomplex net ten noorden van het centrum van de stad. Na te zijn opgehaald bij je hotel ontdek je hoe Kuala Lumpur is ontwikkeld van een bescheiden tinmijnstadje tot de enorme metropool die het nu is. Zie enkele van de meest futuristische gebouwen van de stad, zoals de enorme Petronas Twin Towers ('s werelds hoogste tweeling-toren). Verken de "Gouden Driehoek" van het commerciële en zakelijke gebied, met luxe winkelcentra. Ga naar het Merdekaplein (Plein van de Onafhankelijkheid) en bewonder koloniale gebouwen en het cricketterrein in Engelse stijl. Zie het treinstation van Kuala Lumpur in Moorse stijl, bekend om de mix van oosterse en westerse architectonische elementen. Reis dan naar de Batugrotten, ongeveer 13 kilometer ten noorden van het stadscentrum. Bewonder de heiligste Hindoeïstische schrijnen, uitgehouwen in de kalkstenen rotsen. Zie de tempels die al meer dan een eeuw lang pelgrims trekken.

...
Het beste van Kuala Lumpur Tour met Petronas Towers en Batu Caves

5. Het beste van Kuala Lumpur Tour met Petronas Towers en Batu Caves

Doe mee aan deze privétour van een hele dag om het beste van Kuala Lumpur te ervaren. Ga naar het observatiedek van de Petronas Twin Towers op de 86e verdieping voor een fantastisch uitzicht op de stad. Bezoek het King's Palace, een symbool van de Maleisische soevereiniteit, het Onafhankelijkheidsplein en het Nationaal Museum. Neem een korte pauze op de Centrale Markt, die door de Malaysian Heritage Society is geclassificeerd als een erfgoedsite. Rij voorbij de botanische tuinen en het vogelpark. Zie het Nationaal Monument, de Nationale Moskee en het oude treinstation. Bezoek de Batu Caves, de thuisbasis van een hindoe-heiligdom vol met beelden van goden. Beklim de 272 treden om bij het altaar te komen, dat zich diep in de hoge grotten bevindt.

...
The Great Kuala Lumpur Tour met KL Tower Ticket & Lunch

6. The Great Kuala Lumpur Tour met KL Tower Ticket & Lunch

Tijdens deze privétour van 7 uur ervaar je de beroemde locaties van Kuala Lumpur. Ontmoet uw lokale chauffeur / gids 's ochtends bij uw accommodatie en begin aan een gesproken tour in een comfortabel voertuig met airconditioning. Bezoek de verschillende bezienswaardigheden van Kuala Lumpur en maak fotostops op elke gewenste locatie. In eerste instantie wordt u naar de Batu Caves-tempel gebracht, een beroemde Hindu-tempel in Maleisië. De kalksteen rond de tempel is meer dan 400 miljoen jaar oud. Om de top te bereiken, moet je 272 treden beklimmen. De tour neemt je mee naar het King's Palace, een symbool van de Maleisische soevereiniteit gevolgd door het Nationaal Monument, de Nationale Moskee van de ASEAN Garden, evenals het Independece-plein met 's werelds hoogste vrijstaande vlaggenmast genesteld tussen de oude gerechtsgebouwen. Je kunt ook de KL-galerij bezoeken die het verleden, het heden en de toekomst van KL toont (op eigen kosten). Ga vervolgens naar de Petronas Twin Towers met 88 verdiepingen. Het gebouw is ontworpen door de wereldberoemde architect Cesar Pelli. Ga vervolgens naar de KL Tower, waar je vanaf het observatiedek kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de stad. Daarna ga je naar het lokale restaurant voor een uitgebreide lokale lunch. Bekijk vervolgens de resterende plaatsen, zoals de Chinese tempel, Bukit Bintang Golden Triangle Drive Pass en als je dat liever hebt, kun je Batik Outlets en Chocolate Kingdom bezoeken. Dan eindigt de tour en wordt u op verzoek afgezet bij uw accommodatie of een winkelcentrum in KL.

...
Kuala Lumpur: privéwandeling op maat met een lokaal

7. Kuala Lumpur: privéwandeling op maat met een lokaal

Ontdek Kuala Lumpur door de ogen van een local op een privé-wandeltocht op maat. Ontmoet uw gastheer in uw hotel of Airbnb om bekend te raken met uw buurt en te leren waar de beste plaatsen om boodschappen te doen of uit eten te vinden zich bevinden. Je kunt ook op een centraal gelegen monument vergaderen en een idee krijgen van het leven in de stad van een lokale stad die gepassioneerd is over hun stad en die graag alle tips en trucs deelt om je te helpen alles uit je verblijf te halen. Na het reserveren neemt een vertegenwoordiger contact met u op om alle details te bevestigen en enkele vragen te stellen om u beter te leren kennen. De juiste lokale host zal dan met de hand worden gekozen, op basis van uw interesses. Elke rondleiding is volledig uniek en u kunt het ontmoetingspunt, de starttijd en -lengte kiezen die uw voorkeur hebben. Leer hoe u kunt rondkijken en wat er te zien en te doen is tijdens uw verblijf. Praat over het leven in de stad en wissel culturele verschillen uit. Voel je comfortabeler door je eigen weg te navigeren, ervan overtuigd dat je alle informatie hebt die je nodig hebt.

...
Kuala Lumpur: dinerbuffet in Atmosphere 360 en nachttour

8. Kuala Lumpur: dinerbuffet in Atmosphere 360 en nachttour

Begin uw ervaring met een handige ophaalservice van het hotel vanuit het centrum van Kuala Lumpur. De eerste stop is de beroemde KL Tower, een van de meest bezochte plekken in Kuala Lumpur. Ga rechtstreeks naar het iconische restaurant Atmosphere 360. Geniet van een heerlijk buffet terwijl je geniet van een spectaculair uitzicht over de stad vanaf 282 meter boven de grond. Na het diner brengt de chauffeur je naar de wereldberoemde Petronas Twin Tower, waar je de meest Instagrambare foto's kunt krijgen. Geniet van de KLCC Lake Symphony Water Fountain Show. Stop vervolgens bij Dataran Merdeka, ook bekend als Independence Square, waar Maleisië in 1957 de onafhankelijkheid uitriep. Krijg de kans om een andere kijk op deze betekenisvolle plek te ontdekken dan overdag. Voordat je terugkeert naar het hotel, verken je Little India, waar je de rijke Indiase cultuur in deze diverse stad kunt ontdekken.

...
Kuala Lumpur: privérondleiding van een halve dag

9. Kuala Lumpur: privérondleiding van een halve dag

Leer het verhaal van de federale hoofdstad van Maleisië tijdens een privérondleiding van een halve dag door Kuala Lumpur met een voertuig met airconditioning. Na een pick-up van uw hotel, gaat u naar het stadscentrum om te ontdekken hoe het zich heeft ontwikkeld van een bescheiden tinmijnstad tot de enorme metropool die het vandaag is. Nu de zesde meest bezochte stad in de wereld, is de ontwikkeling van KL in de late 20e en vroege 21e eeuw fenomenaal geweest. Bekijk enkele van de futuristische gebouwen van de stad, zoals de torenhoge Petronas Twin Towers ('s werelds hoogste twin-tower-structuur). Verken de "Gouden Driehoek" van de commerciële en zakelijke sector, met zijn chique hotels en winkelcentra. Ga naar Independence Square om koloniale gebouwen en het Engelse cricketveld te bewonderen. Rijd voorbij KL Gallery, thuisbasis van een spectaculair model van de stad en bekijk het Moorse-stijl Kuala Lumpur Railway Station, opmerkelijk vanwege zijn mix van oosterse en westerse architecturale motieven. Stop om foto's te maken van de Nationale Moskee en het Koninklijk Paleis. Rij voorbij Lake Garden en het National Monument. Bewonder de 7e hoogste telecommunicatietoren ter wereld bij de KL Tower. Ontdek waar de kenmerkende chocolade van Maleisië wordt verkocht in Beryl's Chocolate Kingdom en geniet van een optionele demonstratie batikken.

...

Sitemap Kuala Lumpur Tower

Wil je alle activiteiten in Kuala Lumpur Tower ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kuala Lumpur Tower

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 635 beoordelingen

David was een geweldige gids. Hij is zeer goed geïnformeerd over alle locaties die we hebben bezocht en gaf ons ook nuttige tips om de ervaring op elke plek te verbeteren. We hadden het gevoel dat we in korte tijd veel bezienswaardigheden hebben gezien, waardoor we een geweldig overzicht hebben van Kuala Lumpur en de Batu-grotten.

Een plezierige reis

Hoewel de verkeerssituatie op die dag slecht is. het dempte mijn humeur niet. Mijn gids. Ramesh heeft goed werk gedaan van het zoeken naar alternatieven, zodat we de bestemming in de kortste tijd kunnen bereiken. Mijn gids gaf heel duidelijke uitleg over de plaatsen die ik bezocht en ik leer meer over de plaatsen.