Kunsthalle Düsseldorf

Kunsthalle Düsseldorf: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Düsseldorf: stadsintroductie in-app gids en audio

1. Düsseldorf: stadsintroductie in-app gids en audio

Loop door een prachtige route van de stad, ontdek verborgen juweeltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app 'World City Trail' uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van het exterieur en het interieur van de locatie. Luister of lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende checkpoint. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling op elk moment, zonder een schema. Pauzeer het voor de lunch, drink een drankje, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Volg de aanwijzingen op je telefoon en leer interessante feiten over de Kunsthalle Düsseldorf, de Triton-fontein, Burgplatz en andere populaire bezienswaardigheden. Bezoek de 10 belangrijkste attracties in Düsseldorf met uw mobiele app om onderweg te navigeren. Lees meer over de geschiedenis en legendes achter elke locatie terwijl je een route volgt die je langs de Martin-Luther-Platz, de Triton-fontein en de Kunsthalle Düsseldorf voert. Ga verder naar de kerk van St. Andreas en de St. Lambertuskerk. Bekijk het Stadterhebungsmonument, Burgplatz, Marktplatz, het oude stadhuis en de Rheinuferpromenade.

Düsseldorf: hoogtepunten speurtocht en audiowandeling

2. Düsseldorf: hoogtepunten speurtocht en audiowandeling

Leer Düsseldorf in je eigen tempo kennen met een interactieve wandeltocht en speurtocht op je telefoon. Volg de aanwijzingen om raadsels te ontcijferen, interessante feiten te ontgrendelen en belangrijke attracties te ontdekken, zoals de Kunsthalle Düsseldorf, de Rheinuferpromenade en nog veel meer. Download de speurtocht op je mobiele apparaat, open de app en ga naar het startpunt om je stadsspelavontuur te beginnen. Gebruik de mobiele app en geïntegreerde kaart om je een weg te banen door Düsseldorf en bezoek onderweg 10 van de populairste bezienswaardigheden van de stad. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Bezoek Martin-Luther-Platz, de unieke Triton-fontein en de Kunsthalle Düsseldorf. Ga verder naar de kerk van St. Andreas en de St. Lambertuskerk. Bekijk het Stadterhebungsmonument, Burgplatz, Marktplatz, het oude stadhuis en de Rheinuferpromenade. Begin je wandeltocht wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om later verder te gaan of bewaar de rest voor een andere dag.

Dusseldorf: Sherlock Holmes Smartphone-app Stadsspel

3. Dusseldorf: Sherlock Holmes Smartphone-app Stadsspel

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van Sherlock Holmes door aanwijzingen te verzamelen als onderdeel van een leuk smartphonespel. Los samen met je collega's, vrienden of familie de moord op een fictief personage op en verken de hoogtepunten van Düsseldorf, waaronder de Kunsthalle. Nadat je de app hebt gedownload en de code hebt ingevoerd, ga je op een uniek avontuur vol hersenkrakers, puzzels en veel Britse humor. Word een eersteklas detective voor een dag en werk samen met Sherlock Holmes. Neem de tijd die nodig is om deze strafzaak aan te pakken en stop om de omgeving te verkennen wanneer je maar wilt. Start het spel opnieuw als je er klaar voor bent en vermaak je terwijl je iconische locaties tegenkomt, zoals de Kreuzherrenkirche en de Neanderkirche.

  • Andere belevingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Kunsthalle Düsseldorf: topattracties in de buurt

Sitemap Kunsthalle Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Kunsthalle Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.