Kunsthalle Wien

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kunsthalle Wien: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Vienna City Card: kortingen en openbaar vervoer

    1. Vienna City Card: kortingen en openbaar vervoer

    Met de Vienna City Card reis je met alle gemak door de hoofdstad van Oostenrijk. Je hoeft je kaart alleen maar bij de dichtstbijzijnde automaat te activeren en dan ben je klaar om te gaan! Na de activering heb je 24, 48 of 72 uur om de hele stad te verkennen met gratis en onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer, of het nou de metro, trams, regionale treinen, bussen of nachtbussen (zone 100) zijn. Eveneens heb je met de Vienna City Card toegang tot enkele belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Ontvang korting bij tal van musea, tentoonstellingen, theaters, concerten, winkels, cafés, restaurants en wijnbars. Wenen wacht op je! Alle voordelen van de Vienna City Card staan in het boekje met kortingsbonnen, dat je samen met je kaart ontvangt. Als je met je gezin reist profiteer je bovendien van kortingen voor kinderen! Met de Vienna City Card krijg je korting bij ruim 210 musea, ...

    Super handig! Je hoeft de kaart maar 1x te activeren. Daarna kan je onbeperkt reizen in het OV van Wenen.

Sitemap Kunsthalle Wien

Wil je alle activiteiten in Kunsthalle Wien ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kunsthalle Wien

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.136 beoordelingen

Zeer gebruikersvriendelijk. On-line besteld, eenmaal op vliegveld makkelijk af te halen, heldere uitleg van medewerker gekregen en overal te gebruiken voor openbaar vervoer. Korting bij bv. entree Donauturm. Onze kaart was incl. CAT trein!

Vooral de metro in Wenen is erg handig. Je komt er overal. Wij hadden een transfer van en naar het vliegtuig erbij. Ook dat is aan te bevelen. Van de overige kortingen hebben we geen gebruik gemaakt.

Het is zeer comfortabel om slechts één kaart te hebben om te presenteren. Daarnaast hebben we geprofiteerd van vele kortingen in musea.

Super handig! Je hoeft de kaart maar 1x te activeren. Daarna kan je onbeperkt reizen in het OV van Wenen.

Geen gedoe met kaartjes kopen als je deze kaart hebt, het openbaar vervoer in Wenen is top geregeld.