Kunsthistorisches Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kunsthistorisches Museum

Wil je alle activiteiten in Kunsthistorisches Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kunsthistorisches Museum

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 369 beoordelingen

Museum voor Kunstgeschiedenis ; blijvende collectie geweldige schilderijen van Vlaamse meesters (o.a. Rubens, Breugel). Leopold Museum : aangrijpende vaste collectie schilderijen van Egon Schiele. Op tijdstip van ons bezoek op 25/10/19 prachtige tentoonstelling Wenen 1900, met schitterende commentaren en hele evolutie naar de moderne periode Jugendstil op gebied van schilderkunst, meubilair, glaswerk, etcetera. Duoticket geeft je vrije keuze van datum en uur bezoek aan beide musea.

Mooie tentoonstelling door de tijden heen

Een ticket op voorhand is heel gemakkelijk. Maar toch heb ik een bedenking waarom dat nodig is? De medewerker stuur je toch met je voucher naar het loket om te verwisselen in 1 ticket . Dan moet je toch weer in de rij staan. Dus kan je evengoed ter plaatse het ticket aankopen. Iemand daar een antwoord op?

Een prachtig museum. Zeer mooie en waardevolle collecties. Vooral de Egyptische, Griekse en Romeinse collectie springt er uit. Het gebouw zelf is ook al museumwaardig. Klein minpuntje; het eten aldaar is vrij duur. Maar.... dat doet niets af aan de pracht en praal van het museum.

Heel mooie tocht langs alle.mooie verlichte gebouwen. En dit in een lekker warme bus, ook als je van boven zit,.