Kursalon

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kursalon: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Concertkaartje: Mozart & Strauss in Kursalon in Wenen

1. Concertkaartje: Mozart & Strauss in Kursalon in Wenen

Het "Salonorchester Alt Wien" biedt een uniek programma van de meest beroemde muziekstukken door de "walskoning" Johann Strauss, en dé exponent van Weense klassieke muziek, Wolfgang Amadeus Mozart. Ervaar een van de bekendste uitvoeringen van klassieke Weense muziek bij dit fantastische concert in de wereldhoofdstad van muziek. Virtuoze muzici, operazangers en betoverende balletsolisten zullen een avond vol Weense charme presenteren, van de stevige klanken van de wals en de polka tot de dramatische aria's en duetten. Luister naar de beste operastukken en concertos,geschreven door twee van 's werelds beste componisten en gespeeld door muzikanten die tot de absolute top behoren.

...
Wenen: concert in Kursalon met diner

2. Wenen: concert in Kursalon met diner

Beleef een ongelooflijke avond in klassieke stijl en luister naar de mooiste composities van Johann Strauss en Wolfgang Amadeus Mozart. Je profiteert van het hele repertoire van klassieke muziek en bewondert de uitstekende operazangers en boeiende balletsolisten. Begin de avond met een driegangenmaaltijd in het eigen restaurant Das Johann en ervaar het Salonorchester van de muziek van Oud Wenen in de Kursalon. Je hoort prachtige operettes en indrukwekkende soloconcerten van de 2 beste componisten ter wereld, uitgevoerd met een ongelooflijke kunstzinnigheid. 

...

Sitemap Kursalon

Wil je alle activiteiten in Kursalon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kursalon

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.433 beoordelingen

Heet concert zelf was gevarieerd en mooi, de musici waren duidelijk top musici en het was leuk om te zien hoe ze tijdens het spelen plezier met elkaar hadden! De zangers waren super en ook de dansers zeer goed! Kortom, we hebben van de inhoud genoten! Maar ook de medewerkers aan de balie waren zeer behulpzaam: er was iets misgegaan (onze fout) en zonder dat we het vroegen werden we geholpen. Vandaag genieten we nog na.

Echt een aanrader. De dirigent, de muzikanten, de balletdansers en zangers waren allemaal even goed.

We vonden het erg leuk, afwisselend met orkest, dans en opera. aan te bevelen

Het was een fantastisch concert in een mooie entourage.

prachtige muziek en dans in een fantastisch kader.