Kusadasi
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kusadasi

Wil je alle activiteiten in Kusadasi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kusadasi

De reis was zeker de moeite waard. De busrit vanuit Kusadasi duurt daar 3 uur en 3 uur terug. Tussendoor wordt er gestopt om naar het toilet te gaan of iets te drinken te kopen. De Pamukkale zien is echt adembenemend, zelfs als er niet veel van het blauwe water over is. Ik kan de Cleopatra-badkamer niet aanbevelen. Was erg druk. Dus er was niemand aan het zwemmen. En om in het water te zitten was het jammer dat ik 50 euro moest betalen. De gids Begu was geweldig, erg leuk en zijn Engels perfect. Hij doet het geweldig.

Het was zo'n geweldige dag! Ik werd op tijd opgehaald door onze reisbestuurder. Onze gids was zeer informatief. Hij vertelde ons zoveel dingen over de Turkse geschiedenis, cultuur, levensstijl. Ik heb veel van hem geleerd. De sites die we hebben bezocht zijn geweldig. Het spijt me dat ik niet op de hoogte ben (of ik heb deze info gemist) om mijn badkleding mee te nemen naar het Antique zwembad. Hoe dan ook, ik heb genoten van de katoenen kastelen. Ik wou dat ze het zouden bewaren.

Super service, prive tour gehad. Was echt prachtig ook super fijn dat alles op ons eigen tempo ging was niet tijd gebonden. Heerlijk gezwommen was gelukkig niet zo druk! Ga zeker opnieuw boeken. Husseyn heeft ons een unieke ervaring gegeven zeker een die we niet snel vergeten.

Geweldige boottocht. Ophalen bij het hotel en zeer vriendelijke ontvangst op de Matador-boot. Alles klopte. Van de muziek tot het eten. Drankprijzen zijn ook ok.

Geweldige en vriendelijke gids en chauffeur. Leuke dagtocht zeker het bezoeken waard Adembenemend natuurreservaat