Kusadasi
Boot- & zeiltochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kusadasi

Wil je alle activiteiten in Kusadasi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kusadasi

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 44 beoordelingen

Het was onze eerste keer op de boottocht en het was gewoon geweldig, personeel geweldig, transfer van en naar het hotel geweldig evenals de stranden en het eten aan boord was gewoon geweldig. Het had niet beter kunnen worden voorgesteld. De stranden of baaien waar we naartoe reden waren gewoon fantastisch. Sterk aanbevolen en het geld in alle gevallen waard!

We hebben echt een geweldige dag gehad zelfs met onze baby van bijna 7 maandje was het super goed te doen eje werd goed geholpen met in het water te komen met de baby wij hebben genoten. Het eten was super en er was een geweldige fotograaf aan boord die mooi foto s maak voor een klein prijsje!!! Super lieve man zeer kind vriendelijk allemaal

Zeer goede reis, alles zeer goed georganiseerd, transfer, lunch, service en vriendelijk personeel. De 3 haltes in de baaien liggen heel dicht bij elkaar, maar goed geschikt om te zwemmen en snorkelen. Al met al een ontspannende dag om te ontspannen.

Leuke cruise

Leuke cruise om op geweldige plekken te zwemmen. Ik raad aan om snorkeluitrusting mee te nemen. Het eten op het schip was echt goed, de bemanning vriendelijk en het toilet schoon. Een leuke ontspannen cruise.

Geweldige boottocht. Ophalen bij het hotel en zeer vriendelijke ontvangst op de Matador-boot. Alles klopte. Van de muziek tot het eten. Drankprijzen zijn ook ok.