Kusadasi
Duiken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kusadasi Duiken: Onze meest aanbevolen

Duikervaring in Kusadasi

1. Duikervaring in Kusadasi

Als je ooit de onderwaterwereld wilde verkennen en een scala aan zeeleven wilde ontdekken, dan is dit de tour voor jou. Dit programma is bedoeld voor beginners en bestaat uit een korte theoretische les plus 1 duik onder leiding van ervaren duikinstructeurs. De duikduur is ongeveer 25 minuten en gaat tot maximaal 5 meter diep. Tijdens de duik ben je met een instructeur en heb je alle benodigde professionele apparatuur, geleverd door het duikcentrum, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Je kunt ook deelnemen aan de tour om te snorkelen als je je niet op je gemak en zelfverzekerd voelt om te gaan duiken. Je wordt om 8.30 uur opgehaald bij hotels in Kusadasi of de haven. Na het duiken keer je rond 14:00 uur terug naar de kust voor de transfer terug naar je hotel.

...
Duiken vanuit Kusadasi

2. Duiken vanuit Kusadasi

Tijdens deze tour kun je duiken in het kristalheldere water bij Kusadasi. Je wordt tussen 08.30 uur en 9.30 uur eerst opgehaald bij je hotel in Kusadasi met een minibusdienst. Daarna vertrek je vanuit de haven richting je eerste duikstek. Op weg naar de eerste duikplek krijgen de beginnende duikers volledige instructie voor hun introductieduiken en de ervaren duikers kunnen hun uitrusting kiezen en zich klaarmaken voor hun eerste duik. Ervaren duikers gaan eerst samen met een of twee instructeurs het water in om hun eerste duik te maken. Daarna maken de beginnende duikers hun eerste duik met een instructeur in groepjes van 2. Als je als niet-duiker hebt geboekt, kun je gerust zwemmen in het kristalheldere water. Als je de hele dag een snorkel en masker voor jezelf wilt hebben, kun je deze zelf meenemen of er een kopen op de boot. Als alle duikers klaar zijn met de tweede duik, is er nog wat tijd om te zwemmen en snorkelen voordat je terug vaart naar Kusadasi. Na aankomst in de haven brengt de minibus je terug naar je hotel.

...
Duiktour in Kusadasi

3. Duiktour in Kusadasi

Turkije is aan drie kanten omgeven door zeeën. Met deze duiktocht van een halve dag krijg je de kans om de mooiste ervan te verkennen: de verbluffend turquoise Egeïsche Zee die Griekenland en Turkije scheidt. Je dag begint met een pick-up van je hotel. Na een korte reis gaat u aan boord van de boot en begint uw duiktour. Eenmaal op de boot ontvang je een briefing met alle informatie die je nodig hebt om te duiken. De eerste keer duiken duikers samen met de trainer. Je bent ongeveer 30 minuten onder water in de buurt van Yilanciburnu en Guvencin Ada. In dit zeewonderland ontdekt u werkelijk opmerkelijke bezienswaardigheden. Romeinse amforen, scheepswrakken – het ligt allemaal te wachten, net onder de oppervlakte. Al uw uitrusting om te duiken wordt geleverd door ons personeel op de boot. Na het duiken geniet je van een lunch, verzorgd door de tour.

...

Sitemap Kusadasi

Wil je alle activiteiten in Kusadasi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.