Kusadasi
Hammam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kusadasi Hammam: Onze meest aanbevolen

Kusadasi: traditionele Turkse badervaring

1. Kusadasi: traditionele Turkse badervaring

Verjong uw huid terwijl u ontspant in de sauna en geniet van een peeling- en schuimmassage in het traditionele Turkse bad in Kusadasi. Met dit 2 uur durende bezoek aan de Kusadasi Haman kunt u de geneugten van een traditioneel Turks bad ervaren. Hier kunt u genieten van de sauna, het stoombad en een peeling- en schuimmassage. Dit volledige regime zorgt ervoor dat je lichaam zich fiter voelt en je geest zich gezonder voelt. Voor een reinigende spa-ervaring in Kusadasi is een Turks bad in een hamam de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een beetje rust en ontspanning tijdens uw vakantie. Trakteer uzelf op een bodyscrub en zeepmassage terwijl u geniet van een van de meest unieke en ontspannende tradities van Turkije.

...
Hamam Turkish Bath Experience in Kusadasi

2. Hamam Turkish Bath Experience in Kusadasi

De hamam is een sfeervolle wereld te midden van het moderne, bruisende Kusadasi. Als je gestrest, moe bent of gewoon een plek wilt bezoeken waar de tijd al eeuwen lijkt te hebben stilgestaan, ga dan naar binnen voor een Turks bad. Dompel jezelf onder en omarm traditionele gewoonten door het heupdoek en de klompen te dragen die aan jou zijn verstrekt. Ontspan in de grote marmeren kamer van de hamam die wordt verwarmd door een continue stroom hete droge lucht om zweet op te bouwen. De gecombineerde intense hitte en vochtigheid stimuleert je poriën om te openen en onzuiverheden worden uit je lichaam gehaald. Ga vervolgens naar de sauna voordat u met koud water spettert en in uw eigen tempo afdroogt. Hierna wordt je huid zachtjes geëxfolieerd met een Turkse scrub en ontvang je een kalmerende zeepmassage. De was- en bubbelwas duurt ongeveer vijftien minuten, terwijl het hele badproces van rusten, transpireren en wassen ongeveer één tot anderhalf uur duurt, maar er is nooit een tijdslimiet. Nadat je je lichaam hebt gewassen en je massage hebt ontvangen, trek je je terug in de koelkamer voor een periode van ontspanning terwijl je geniet van een kopje thee.

...
Turks bad van Kusadasi

3. Turks bad van Kusadasi

De Romeinse heersers van Turkije gebruikten de natuurlijke kuuroorden in Turkije als Turkse baden. De Seltsjoeken en Ottomanen bouwden grote Turkse baden in de meest bevolkte gebieden van Turkije voor het Turkse volk. Baden maken al eeuwenlang deel uit van de Turkse samenleving en de reden dat ze in deze tijd zo populair werden, was dat Turkse mensen geen faciliteiten in hun eigen huis hadden. Het plaatselijke openbare Turkse bad werd een sociale ontmoetingsplaats. Mensen in Turkije zagen in die tijd een bezoek aan het Turkse bad als een dagje uit en maakten picknicks klaar om mee te nemen en op te eten na het baden. Deze tour biedt een combinatie van de traditionele hamam-ervaring in een moderne setting. Laat u ontspannen en tot rust komen in een indrukwekkende hamam die uit een grot is gehouwen, met ouderwetse traditie in een nieuwe en luxueuze omgeving. Na het omkleden wordt u naar de Sicaklik (warme kamer) van het Turks bad gebracht om uw spieren te helpen ontspannen. Van daaruit ga je naar de warme kamer van het bad, en het personeel (tellak voor mannen en natir voor vrouwen) zal je schrobben met Turkse zeep en een speciale doek die al je oude huid verwijdert die je poriën verstopt. Als u klaar bent, wordt u naar de Sogukluk (koude kamer) gebracht en krijgt u handdoeken om uzelf in te wikkelen. U kunt een ontspannende massage krijgen, of gewoon ontspannen en wat thee of andere drankjes bestellen. Eindelijk, nadat je je hebt aangekleed, zul je merken dat je huid als nieuw aanvoelt: dat is de magie van een Turks bad. Aan het einde van deze ontspannende traditionele tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

...

Sitemap Kusadasi

Wil je alle activiteiten in Kusadasi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.