Kusadasi
Quad- & atv-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kusadasi Quad- & atv-tours: Onze meest aanbevolen

Kusadasi quadsafari

1. Kusadasi quadsafari

Je begint je 3-uur durende activiteit met ophaalservice van je hotel en een rit naar de camping in het bos, het vertrekpunt voor de quadsafari. Een professionele gids geeft informatie over de tocht, de quad en de route. Je maakt een proefrit met je quad voordat je vertrekt. Tijdens de safari rijd je over paden langs rivieren en door bosgebieden. Bij aankomst op Pamucak Beach merk je wat een genot het is om door het zand te crossen. Je pauzeert kort in het café (consumpties op eigen kosten). Na de korte rustperiode rij je met de quad terug naar het startpunt en ga je terug naar je hotel.

...

Sitemap Kusadasi

Wil je alle activiteiten in Kusadasi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kusadasi

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 13 beoordelingen

Uitstekend plezier

Echt plezierige ervaring, onze gidsen waren geduldig en behulpzaam. Mijn 11-jarige dochter was eerst ongerust, maar na een snelle "rijles" werd de rit geslaagd en ze deed het fantastisch goed. Ophalen was snel en de reis eenvoudig. De quads waren erg leuk, rijden rond nabijgelegen zandduinen en ook langs het strand. Het was jammer om zoveel zwerfvuil te zien, vooral plastic rond de duinen en het strand, maar de touroperator kan hier niet veel aan doen. Halverwege is een stop voor een comfortabele pauze en de mogelijkheid om foto's te kopen die eigenlijk heel goed waren. Ik zou dit aanraden voor gezinnen en iedereen die een pauze wil van het zwembad of het strand en een kleine dosis adrenaline.

Voor mij als vakantie quad tourer een beetje teleurstellend

Het gebied waar de voertuigen geparkeerd stonden en de voertuigen zelf zagen er erg slecht uit. Onder andere contactsloten moesten omhoog geduwd en vastgehouden worden zodat de sleutel omgedraaid werd, kabels in elkaar gedraaid en vervolgens los gehangen. Met mijn voertuig was er vanaf het begin iets mis met de besturing. kon niet echt goed worden bestuurd of ondanks dat de besturing in de richting werd gedraaid) Het voertuig kon op het einde niet meer worden gestuurd. Helaas communicatie ALLEEN in het Engels. De tour zelf was goed, de route zelf was ook goed. Het team aardig en vriendelijk.

Een hele leuke activiteit zeker een aanrader! Opgehaald en terug gebracht naar het hotel. Vriendelijk personeel. Personeel geeft een gerust gevoel tijdens het uitleggen van het activiteit waardoor het ook zeker veilig was!

Trip was prima maar tijdsduur klopt voor geen meter. Zou in totaal 3 uur duren maar waren binnen 1,5-2 uur al weer terug op het resort. Verder was alles goed :)