Kusadasi
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kusadasi Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Vanuit Kuşadası: dagvullende boottocht

1. Vanuit Kuşadası: dagvullende boottocht

Laat je ophalen bij je hotel en reis dan naar de haven om aan boord te gaan van een boot. Vaar langs de prachtige kustlijn ten noorden van Kuşadası. Bewonder het ruige landschap van de Egeïsche kust. Je pauzeert bij 3 verschillende baaien, bij elke locatie ongeveer 1 uur lang, om te snorkelen tussen het prachtige onderwaterleven, en te zwemmen in de turquoise zee. Je kunt genieten van een smakelijke lunch aan boord van de boot bij Karasu, en smullen van een heerlijk menu van gehaktballen, kip, salades, pasta, aardappelsalade en fruit.Na je derde zwempauze keer je terug naar de haven in Kuşadası, en word je afgezet bij je oorspronkelijke vertrekpunt aan het eind van een fantastische dag op zee.

...
Efeze: dagtour vanuit Kusadasi of Izmir

2. Efeze: dagtour vanuit Kusadasi of Izmir

Je ontmoet je professionele gids en gaat op weg naar Efeze-Selcuk. Efeze wordt beschouwd als een van de meest spectaculaire openluchtmusea ter wereld, en zeker een hoogtepunt van elk bezoek aan Turkije. Tijdens deze begeleide dagtour komt de oude stad tot leven terwijl je door de 2000 jaar oude marmeren straten loopt. Bewonder de bibliotheek van Celsius, de tempel van Hadrianus, de fonteinen van Trajanus, de tempels van Hadrianus en Domitianus en meer. Bekijk het geweldige theater met een capaciteit van 24.000 toeschouwers. Bezoek de rijtjeshuizen, gelegen op de hellingen van de Bulbul-berg, tegenover de Hadrian-tempel. De rijtjeshuizen waren woningen van de rijken en hadden prachtige fresco's en mozaïeken in hun interieur. Na een bezoek aan de ruïnes van Efeze ga je verder naar het huis van de Maagd Maria. Het Vaticaan heeft dit kleine huis in het Solmissos-gebergte erkend als de laatste rustplaats van de Maagd Maria. Een klein heiligdom gewijd aan St. Mary werd gevonden toen de ruïnes van het huis voor het eerst werden ontdekt. Je laatste bezoek zal zijn aan de basiliek van St. John, gebouwd door de keizer Justinianus over het graf van St. John the Apostle. De basiliek, nu in puin, wedijverde ooit in grootte in grootte St. Sophia in Istanbul.

...
Efeze, Priene, Miletos en Didyma Tour

3. Efeze, Priene, Miletos en Didyma Tour

Begin uw dag in de haven van Kusadasi en geniet van een comfortabele rit in een voertuig met airconditioning met een professionele gids en chauffeur. Beschouwd als een van de meest spectaculaire openluchtmusea ter wereld, is de oude stad Efeze een must voor alle bezoekers van Turkije. Loop door de oude marmeren straten van de stad en stel je de Romeinen voor die duizenden jaren geleden door de straten trokken. Bezoek de prachtige bibliotheek van Celsus, de tempel van Hadrianus en de spectaculaire fonteinen van Trajanus an Polio. Ga vervolgens naar het enorme Grote Theater, waarvan de capaciteit van 24.000 zitplaatsen indrukwekkend was, vooral in die oude tijden. Vervolg de tour met een ritje Priene, een oude Ionische stad die dramatisch uitkijkt over de vruchtbare vlaktes van de Meander-vallei. Ga daarna naar de oude stad Miletus en die van Didyma, de setting voor een van de meest kolossale tempels in de Helleense wereld, die de God Apollo vereert. Sluit de dag af in de haven van Kusadasi.

...
Efeze: tour van een halve dag vanuit Kusadasi of Izmir

4. Efeze: tour van een halve dag vanuit Kusadasi of Izmir

Begin uw tour van een halve dag in uw verblijf in Kusadasi of Izmir en geniet van een comfortabele rit in een luxe voertuig met airconditioning naar de oude stad Efeze. Ephesus wordt beschouwd als een van de meest spectaculaire openluchtmusea in Turkije en is een must-see bij elk bezoek aan Turkije. Loop door de oude marmeren straten en bewonder de prachtige gevel van de bibliotheek van Celsus. Loop langs de tempel van Hadrianus en de tempel van Artemis, evenals de Vedius- en Scholastische baden en de fonteinen van Trajanus en Polio. Bewonder de verbluffende grootte van het Grote Theater, waarvan de capaciteit meer dan 24.000 toeschouwers is, en begin dan je weg terug naar Kusadasi of Izmir te maken om de tour te beëindigen.

...
Efeze en Sirince Tour vanuit Izmir / Kusadasi

5. Efeze en Sirince Tour vanuit Izmir / Kusadasi

Combineer een rondleiding door de buitengewone ruïnes van Efeze met tijd in het kleine dorpje Sirince tijdens deze tour van een halve dag, met retourtransfers vanuit Izmir of Kusadasi. De parel van de oostelijke Middellandse Zee ligt op ongeveer 1 uur rijden van de kust en bij aankomst reist u terug in de tijd naar de dagen van de Griekse, Romeinse en Byzantijnse beschavingen. Je gids vertelt verhalen over de ruïnes terwijl je de Trajan-fontein verkent, waar het enige dat overblijft van een standbeeld van een keizer een voet is. Bezoek de Temples of Domition en Hadrianus, de laatste met prachtige friezen en een hoofd van Medusa. Loop door de centrale Marble Street naar de prachtige Celcus-bibliotheek, ooit geschikt voor maximaal 12.000 rollen. Andere hoogtepunten zijn de Scolastica-baden en het steile Great Theatre, met een capaciteit voor maximaal 24.000 toeschouwers. Rij vervolgens de bergen in naar het mooie orthodoxe dorp Sirince. De naam vertaalt zich als 'mooi' en voldoet aan de verwachtingen. Wandel door de smalle straatjes, waar lokale vrouwen hun ambachten en oliën verkopen. Stop voor een rustig drankje in een van de kleine cafés en proef de beroemde zoete wijn van het gebied.

...
Efeze: dagtour met bezoek aan terraswoningen

6. Efeze: dagtour met bezoek aan terraswoningen

Geniet van een ontspannen rit naar de prachtige oude stad Efeze, beschouwd als een van de meest spectaculaire openluchtmusea in Turkije en de hele wereld, en een bezienswaardigheid die je niet mag missen bij een bezoek aan Turkije. Begeef je op een rondleiding door de archeologische vindplaats en wandel door de oude 2000 jaar oude marmeren straten om de fantastische ruïnes van de bibliotheek van Celsus, de statige tempel van Hadrianus en het prachtige verval van de fonteinen van Trajanus en Polio te bewonderen. Bezoek de beroemde tempel van Domitianus en hoor het fascinerende verhaal van zijn gevallen keizer en ga dan verder naar de oude sociale ontmoetingsplaats The Baths of Scholastica. Sluit je tour door Efeze af met een bezoek aan het spectaculaire Ephesus Odeion-theater, waarvan de capaciteit van 24.000 toeschouwers het tot een van de grootste amfitheaters van de antieke wereld houdt. Sluit de tour af met een bezoek aan de prachtige en luxe terraswoningen op de hellingen van de Bulbul-berg, voorheen de huizen van de rijken van de Efeze, gevuld met prachtige fresco's en mozaïeken.

...
Duikervaring in Kusadasi

7. Duikervaring in Kusadasi

Als je ooit de onderwaterwereld wilde verkennen en een scala aan zeeleven wilde ontdekken, dan is dit de tour voor jou. Dit programma is bedoeld voor beginners en bestaat uit een korte theoretische les plus 1 duik onder leiding van ervaren duikinstructeurs. De duikduur is ongeveer 25 minuten en gaat tot maximaal 5 meter diep. Tijdens de duik ben je met een instructeur en heb je alle benodigde professionele apparatuur, geleverd door het duikcentrum, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Je kunt ook deelnemen aan de tour om te snorkelen als je je niet op je gemak en zelfverzekerd voelt om te gaan duiken. Je wordt om 8.30 uur opgehaald bij hotels in Kusadasi of de haven. Na het duiken keer je rond 14:00 uur terug naar de kust voor de transfer terug naar je hotel.

...
Private Ephesus Tour voor cruisereizigers

8. Private Ephesus Tour voor cruisereizigers

Efeze is een stad die door de Ioniërs in de 11e eeuw voor Christus en later uitgebreid door de Romeinen. Nu beschouwd als een van de grootste gereconstrueerd sites in de oude wereld, de regio ontving ook de wil van Cleopatra, Marcus Antonius, de Maagd Maria en de apostel Johannes. Na een pick-up van Kusadasi haven of uw hotel, zult u worden gereden om de regio Efeze om uw tocht te beginnen. Uw eerste stop is de Tempel van Artemis zijn, beschouwd als een van de 7 Wonders of the Ancient World. Vervolgens krijgt u de oude Grieks-Romeinse stad Efeze te verkennen. Bekijk de prachtige Magnesia Gate en beginnen aan een langzame, naar beneden lopen naar de ruïnes van het voormalige Romeinse provinciale hoofdstad. Uw route brengt u langs de Tempel van Hadrianus, de Fontein van Trajanus, het Grote Theater en de spectaculaire Celsus Library, een van de best bewaarde gebouwen tussen de ruïnes. Bezoek de Odeon, Bouleterion, Tempel van Hadrianus, Serapis en Domitianus. Blijf de Grote Theater, de Double Kerk en Arcadian Way. Loop langs Marble Straat en krijgen een fantastisch uitzicht, welke manier waarop je kijkt. Houd je ogen en oren open voor gladiatoren! Tegen het einde van de tour, kan een deel van je voelt je als een echte Griekse, en sommige, zoals een oude Romeinse ... Onze prive excursies op VIP-normen zijn goedkoper dan excursie tarieven cruise bedrijf, die zijn ontworpen voor de grote overvolle groepen.

...
Kusadasi: boottocht voor een dag met lunch

9. Kusadasi: boottocht voor een dag met lunch

Je begint je ervaring met ophaalservice van het hotel vanaf 9:00 uur in het centrum van Kusadasi en reist per bus of minibus met airconditioning naar de aanlegsteiger bij de haven van Kusadasi. Stap op je houten rondvaartboot met gulet en zoek een plekje op de open of schaduwrijke dekken terwijl je de prachtige Golf van Kusadasi in vaart, het stuk zee dat het vasteland van Turkije scheidt van het Griekse eiland Samos. Je profiteert van het landschap en de zeebries terwijl je de ochtend doorbrengt rond de baaien en inhammen van de kusten van de Golf. Ontdek de meest schilderachtige kust van Turkije en laat je kapitein je begeleiden naar de meest rustige schoonheidspunten. Fris jezelf op met een keuze aan drankjes en duik of snorkel bij 3 verschillende baaien en bezoek een strand om te zonnebaden en te ontspannen. Ja gaat zitten voor een smakelijke lunch aan boord van vis, gehaktballen of kip met rijst en verse salade met frisdranken. Na de lunch, luister je naar muziek aan dek terwijl je boot langs de kust vaart en pauzeer opnieuw om te zwemmen en snorkelen. Je profiteert van de laatste uitzichten op het vasteland vanaf het water terwijl je boot terugvaart naar Kusadasi waarna je je rondvaart beëindigt bij de vertreksteiger.

...
Kusadasi: uitgebreide boottocht met barbecue

10. Kusadasi: uitgebreide boottocht met barbecue

Op deze boottocht rond Kusadasi bezoek je drie verschillende stranden en baaien. Aan boord smul je van een heerlijke lunch en word je eindeloos vermaakt. De Golf van Kusadasi is perfect om in te varen, snorkelen, zwemmen en ontspannen. Tijdens de vaart zie je misschien wel plekken die je later nog eens wil bezoeken. Je krijgt volop de kans om, als de boot is geankerd, het water in te springen of te ontspannen op de stranden. Met het indrukwekkende vaartuig vaar je door verschillende baaitjes en stop je om even te dobberen en van de omgeving te genieten. Dan is het tijd voor de lunch: een heerlijke barbecue. Vervolgens vaar je verder langs de kust met een muziekje op de achtergrond. Rond 17:00 uur kom je weer terug in Kusadasi en stap je aan land.

...

Sitemap Kusadasi

Wil je alle activiteiten in Kusadasi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kusadasi

Het was onze eerste keer op de boottocht en het was gewoon geweldig, personeel geweldig, transfer van en naar het hotel geweldig evenals de stranden en het eten aan boord was gewoon geweldig. Het had niet beter kunnen worden voorgesteld. De stranden of baaien waar we naartoe reden waren gewoon fantastisch. Sterk aanbevolen en het geld in alle gevallen waard!

We hebben echt een geweldige dag gehad zelfs met onze baby van bijna 7 maandje was het super goed te doen eje werd goed geholpen met in het water te komen met de baby wij hebben genoten. Het eten was super en er was een geweldige fotograaf aan boord die mooi foto s maak voor een klein prijsje!!! Super lieve man zeer kind vriendelijk allemaal

Zeer goede reis, alles zeer goed georganiseerd, transfer, lunch, service en vriendelijk personeel. De 3 haltes in de baaien liggen heel dicht bij elkaar, maar goed geschikt om te zwemmen en snorkelen. Al met al een ontspannende dag om te ontspannen.

Leuke cruise

Leuke cruise om op geweldige plekken te zwemmen. Ik raad aan om snorkeluitrusting mee te nemen. Het eten op het schip was echt goed, de bemanning vriendelijk en het toilet schoon. Een leuke ontspannen cruise.

Geweldige boottocht. Ophalen bij het hotel en zeer vriendelijke ontvangst op de Matador-boot. Alles klopte. Van de muziek tot het eten. Drankprijzen zijn ook ok.