Kusadasi
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kusadasi Snorkelen: Onze meest aanbevolen

Kusadasi: boottocht voor een dag met lunch

1. Kusadasi: boottocht voor een dag met lunch

Je begint je ervaring met ophaalservice van het hotel vanaf 9:00 uur in het centrum van Kusadasi en reist per bus of minibus met airconditioning naar de aanlegsteiger bij de haven van Kusadasi. Stap op je houten rondvaartboot met gulet en zoek een plekje op de open of schaduwrijke dekken terwijl je de prachtige Golf van Kusadasi in vaart, het stuk zee dat het vasteland van Turkije scheidt van het Griekse eiland Samos. Je profiteert van het landschap en de zeebries terwijl je de ochtend doorbrengt rond de baaien en inhammen van de kusten van de Golf. Ontdek de meest schilderachtige kust van Turkije en laat je kapitein je begeleiden naar de meest rustige schoonheidspunten. Fris jezelf op met een keuze aan drankjes en duik of snorkel bij 3 verschillende baaien en bezoek een strand om te zonnebaden en te ontspannen. Ja gaat zitten voor een smakelijke lunch aan boord van vis, gehaktballen of kip met rijst en verse salade met frisdranken. Na de lunch, luister je naar muziek aan dek terwijl je boot langs de kust vaart en pauzeer opnieuw om te zwemmen en snorkelen. Je profiteert van de laatste uitzichten op het vasteland vanaf het water terwijl je boot terugvaart naar Kusadasi waarna je je rondvaart beëindigt bij de vertreksteiger.

...
Duiken vanuit Kusadasi

2. Duiken vanuit Kusadasi

Tijdens deze tour kun je duiken in het kristalheldere water bij Kusadasi. Je wordt tussen 08.30 uur en 9.30 uur eerst opgehaald bij je hotel in Kusadasi met een minibusdienst. Daarna vertrek je vanuit de haven richting je eerste duikstek. Op weg naar de eerste duikplek krijgen de beginnende duikers volledige instructie voor hun introductieduiken en de ervaren duikers kunnen hun uitrusting kiezen en zich klaarmaken voor hun eerste duik. Ervaren duikers gaan eerst samen met een of twee instructeurs het water in om hun eerste duik te maken. Daarna maken de beginnende duikers hun eerste duik met een instructeur in groepjes van 2. Als je als niet-duiker hebt geboekt, kun je gerust zwemmen in het kristalheldere water. Als je de hele dag een snorkel en masker voor jezelf wilt hebben, kun je deze zelf meenemen of er een kopen op de boot. Als alle duikers klaar zijn met de tweede duik, is er nog wat tijd om te zwemmen en snorkelen voordat je terug vaart naar Kusadasi. Na aankomst in de haven brengt de minibus je terug naar je hotel.

...

Sitemap Kusadasi

Wil je alle activiteiten in Kusadasi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kusadasi

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 26 beoordelingen

Geweldige boottocht. Ophalen bij het hotel en zeer vriendelijke ontvangst op de Matador-boot. Alles klopte. Van de muziek tot het eten. Drankprijzen zijn ook ok.