Kuta
In 1 week

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Kuta

Wil je alle activiteiten in Kuta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kuta

We hebben een geweldige dag gehad met Edy! Het was gezellig, we hebben zelfs meerdere keren hard gelachen. En ook in het nogal chaotische verkeer heb ik me steeds veilig bij hem in de auto gevoeld. Toen we de auto instapten stonden er als flesjes water klaar waardoor we ons ook meteen welkom in de auto voelden. We vonden het erg goedkoop voor een chauffeur (met kwaliteiten van een gids) die de hele dag beschikbaar was!

Beste optie om Bali op eigen tempo te verkennen

Propere wagen met airco. Vriendelijke chauffeur die op al onze vragen kon beantwoorden. Begeleide ons naar de mooie watervallen. Zette ons voor de tempels af en pikte ons weer op telkens met een grote glimlach. Zocht voor ons een restaurant met een super uitzicht over de reisvelden. We hebben een topdag gehad. Dank u !

Super ervaring met onze chauffeur Eddy, overlegd met hem wat we wilde zien, hij regelde de route en tipte nog wat mooie plekjes onderweg. Top dag gehad.

Bestuurder en auto zijn goed. Ook het meedenken

De bestuurder kiest om economische redenen bezienswaardigheden en restaurant .... Zijn taalvaardigheid(Engels) was mager ....

Prima optie om op eigen gelegenheid Bali te verkennen

Vriendelijke, flexibele chauffeur die je naar wens bracht naar de verschillende highlights welke we hadden uitgekozen.