Kutná Hora

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kutná Hora: de beste attracties

Sitemap Kutná Hora

Wil je alle activiteiten in Kutná Hora ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kutná Hora

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.036 beoordelingen

Wel de moeite waard om eens gezien te hebben maar toch een hele onderneming om er te geraken. Zeer snel stappen! naar het station van Praag en dan een uur rijden met de trein. Daar overstappen op een andere kleine trein om aan de Bottenkapel te geraken. Daarna terug een stuk te voet om dan opgepikt te worden door een busje die je naar het centrum van Kutná Hora brengt en waar je maar heel korte tijd krijgt om de prachtige kathedraal te bekijken.

Mooie excursie maar, we hadden graag iets meer gezien van het mooie centrum van Kutna Hora. De gids gaf veel te veel informatie hetgeen zonde van de tijd was. En..... de groene paraplu waar we ons bij aan moesten sluiten, was er niet. De gids met busje was pas te vinden nadat we een telefoontje kregen.

Interessant en een guide die het boeiend vertelde!

in mijn mail stond dat de guide achter de klok zou staan.Was er ruim op tijd maar heb heel erg lopen zoeken. Uiteindelijk door jullie te bellen heb ik de guide gevonden en zij stond voor de klok. Misschien de plek iets nauwgezetter omschrijven. Verder was de excursie boeiend en goed verzorgt.

De botten kapel was erg indrukwekkend. Leuke variant om met de trein te reizen. Wel een strak tijdschema i.v.m. tijdstip trein voor de terugreis. Zeker de moeite waard.

Alles was zeker de moeite waard. Tijd genoeg om alles goed te bekijken. Zo goed verzorgt, de lunch was boven verwachting.