Kyoto
Interactieve tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kyoto Interactieve tours: Onze meest aanbevolen

Kyoto: authentieke Japanse kunst Sushi Roll-les

1. Kyoto: authentieke Japanse kunst Sushi Roll-les

Maak sushirollen die op een mooie bloem lijken tijdens deze leuke en sluwe les met lokale experts. Gemaakt met rijstazijn, suiker, sesam, gember, groenten en nori (zeewier), leer je over de essentiële geschiedenis en trivia van sushi-broodjes. Draag een mooie komono en geniet van verse Japanse thee en water tijdens de les. Japanse sushirollen werden voor het eerst gemaakt tussen 1750 en 1776 tijdens de Edo-periode (1603-1868) toen de populaire cultuur tot bloei kwam. In die tijd werden sushi gemaakt met smeer- en azijnpasta en werd een breed scala aan voedingsmiddelen populair. In het begin van de 19e eeuw werden sushi die snel met azijn kon worden gemaakt, mainstream. In de Showa-periode begonnen sushirollen in een ingewikkelder patroon te worden gemaakt. Met speciale recepten en ingrediënten verwerf je de vaardigheden om thuis prachtige sushi-broodjes te blijven maken.

...
Kyoto: Arashiyama begeleide dierenwandeling

2. Kyoto: Arashiyama begeleide dierenwandeling

Arashiyama is beroemd om zijn heiligdommen en tempels, maar als je de berg beklimt, vind je de faciliteit waar meer dan 100 apen leven. Ga met ze mee in hun wereld en aai en voer ze veilig. Je bezoekt ook beroemde toeristische plekken, waaronder Bamboo Forest Path, dat een van de meest fotogenieke plekken in Arashiyama heeft. Een ander hoogtepunt is de Togetsukyo-brug, een iconische brug over de Katsura-rivier. Ontspan hier en geniet van het bergachtige uitzicht. Vervolgens is het de dierentijd. Bezoek Arashiyama Monkey Park Iwatayama. Dit is het park waar wilde apen komen op bezoek vanaf de berg achter het park. U kunt ze aaien, voeren en er foto's van maken. Omdat het park in de bergen ligt, kunt u met de seizoenen genieten van het veranderende groen. Dan ga je naar het café aan een rivier waar je kunt genieten van rijstknoedels, vis, bier, enzovoort. Ten slotte kun je wat tijd besteden aan het kijken naar de bamboebedrijven in een traditionele winkel. Geniet van het uitgebreide werk van de professionele vakmensen die ook hun werken voor u zullen maken.

...
Kyoto: Fushimi Inari Taisha Shrine Rondleiding

3. Kyoto: Fushimi Inari Taisha Shrine Rondleiding

Ervaar Fushimi Inari Taisha-schrijn met een erkende gids. Fushimi Inari Taisha is een van de meest populaire plaatsen om te bezoeken in Kyoto en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Je gids zal je laten zien dat dit heiligdom zoveel meer is dan een beroemde tunnels van rode torii-poorten. Dit heiligdom heeft talloze verhalen te vertellen. Je gids zal deze allemaal tot leven brengen en je een diepgaand beeld schetsen van de geschiedenis en cultuur van Japan. Je gids wordt gecertificeerd door de Japanse overheid en laat je kennismaken met een kant van Japan die de meeste toeristen niet ervaren.

...
Kyoto: Origami-les van 1 uur met lokale instructeur

4. Kyoto: Origami-les van 1 uur met lokale instructeur

Ontdek een andere kant van de Japanse cultuur door deel te nemen aan een traditionele origami-les, de gerespecteerde kunst om figuren te maken door papier te vouwen. Leer hoe u 4 verschillende patronen kunt vouwen, waaronder de beroemde papierkraan, met de hulp van uw lokale instructeur. Neem je creaties uit de klas mee naar huis als je eigen persoonlijke souvenirs. Tijdens je les geeft je docent je stap voor stap instructies en kun je 4 verschillende patronen maken van eenvoudiger tot ingewikkeld. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u niet alle traditionele patronen kunt maken, want u zult onderweg alle ondersteuning krijgen die u nodig heeft. Een van de meest populaire origami-figuren is de aantrekkelijk ogende orizuru (een opgevouwen papieren kraanvogel). In Japan maken mensen papierkranen om te bidden voor vrede of geluk voor een geliefd persoon. Maak van de gelegenheid gebruik om dit integrale onderdeel van de Japanse cultuur te ontdekken.

...
Kyoto: wandeltocht met Uji Matcha-theeceremonie

5. Kyoto: wandeltocht met Uji Matcha-theeceremonie

Ontmoet je gids en ga richting de Uji-brug langs lokale winkeltjes. Geniet van de unieke sfeer die dit gebied te bieden heeft. Bij Uji Bridge geniet je van een prachtig uitzicht over de rivier. Ga door met het verkennen van Uji en ontdek de Japanse geschiedenis op twee werelderfgoedlocaties: de Byodo-in-tempel en het Ujigami-heiligdom. Leer meer over de relatie tussen deze twee plaatsen aan de overkant van de Uji-rivier en verdiep je kennis van de Japanse religie. Grijp de kans en proef bronwater bij het heiligdom, want Uji is erg populair vanwege het schone water, de oorsprong van de theeproductie. Nadat je de kenmerken van theeproductie hebt geleerd, kun je genieten van een Uji Matcha-theeceremonie inclusief een Japans snoepje. Tijdens de theeceremonie leer je over de ontwikkeling van theeproductie in de afgelopen jaren. Matcha-thee van Uji is een bekend theemerk in Japan. Mis deze fantastische kans niet om de authenticiteit van de theeceremonie te ervaren in een van de grote theeproductiesteden van Japan.

...

Sitemap Kyoto

Wil je alle activiteiten in Kyoto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.