Datums kiezen

Kyoto(Mini)bustours

Kyoto (Mini)bustours: onze aanbevelingen

Kyoto: hop on, hop off-busticket voor sightseeing

1. Kyoto: hop on, hop off-busticket voor sightseeing

Ontdek de hoogtepunten van Kyoto met een ticket voor 1 of 2 dagen voor deze handige hop on, hop off-sightseeingbus. Bewonder het panoramische uitzicht aan boord van de dubbeldekker met open dak en stap in of uit bij één van de haltes langs de route. Luister naar informatief audiocommentaar in de bus, beschikbaar in 7 talen. Kies deze efficiënte manier om de onmisbare plaatsen en attracties in Kyoto te verkennen. De bus neemt je mee langs veel van de topattracties van de stad, waaronder UNESCO-werelderfgoedlocaties zoals kasteel Nijo, Kinkakuji en tempel Kiyomizu-Dera. Je kunt onbeperkt ritjes maken zolang je ticket geldig is. Bushaltes langs de route:  • Station Kyoto •  Nishihonganji (Kyoto Tokyu Hotel) • Shijo Karasuma / markt Nishiki-ichiba • Kasteel Nijo-jo • Kitano-tenmangu-schrijn / Kamishichiken • Kinkakuji-tempel (Golden Pavilion) • Daitokuji-tempel • Kyoto Imperial Palace (Doshisha University) • Ginkakuji-tempel (zilveren paviljoen) • Heian-jingu-schrijn / Okazaki Park • Gion (Kotowa- Kyoto Yasaka) • Gojozaka (Kiyomizu-dera tempel / Gion) • Sanjusangendo / Kyoto Nationaal Museum (Hyatt Regency Kyoto)

Kyoto Evening Gion Food Tour

2. Kyoto Evening Gion Food Tour

Beginnend in Kamogawa, slenter je door de lokale straten en ga je richting de Kamogawa-rivier, met onderweg een aantal mogelijke seizoensgebonden eetstops, om te staren naar de vele Japanse lokale bevolking die geniet van de koelte van de avond, zittend op de terrassen langs het bekende water als Kamogawa yuka noryo in het Japans. Nadat je de Kamogawa-rivier bent overgestoken, kom je in het Pontocho-gebied, een wijk van Kyoto, de thuisbasis van veel Geisha-huizen en traditionele theehuizen. 's Avonds kun je Geisha door de straten zien lopen. Niet lang na onze tijd in Pontocho zullen we in het historische Gion zijn, de meest prominente uitgaanswijk en het centrum van traditionele kunsten van Kyoto. Gion is bekleed met oude houten gebouwen, theehuizen en zeer exclusieve Japanse restaurants, meestal alleen op uitnodiging. Je gids vertelt je onderweg verhalen over dit prachtige deel van Kyoto. Aan het einde van de korte reis ga je zitten voor een 10-gangen Kaiseki-diner, speciaal en specifiek bereid voor Arigato Japan. Dit zou een moment in je leven moeten zijn dat je nooit zult vergeten, dus de details zullen worden gereserveerd voor degenen die deelnemen aan de tour. Om je een idee te geven, een van de 10 gangen is een sierlijke schotel met daarop levende vis, en je kunt genieten van de meest verse sashimi, rechtstreeks van het bot. De andere 9 gangen zijn een mysterie dat je culinaire zintuigen gegarandeerd zal verrassen en verrukken.

Vanuit Osaka/Kyoto: privédagtrip naar Kyoto en Nara met ophalen

3. Vanuit Osaka/Kyoto: privédagtrip naar Kyoto en Nara met ophalen

Bekijk de iconische bezienswaardigheden in Nara en Kyoto op één dag tijdens een privétrip met ophalen en wegbrengen van het hotel vanuit Osaka, Kyoto of Kobe. Ontmoet herten in Nara Park, bekijk een groot Boeddhabeeld in Todaiji, bezoek de torri-poorten van het Fushimi-Inari-heiligdom, wandel door het Arashiyama Bamboo Forest en meer. Ontmoet je chauffeur in je hotel en ga naar Nara Park, de thuisbasis van duizenden vrij rondlopende herten. Koop wat crackers om de herten te voeren, of haal een hapje uit een van de vele theehuizen. Loop door Nara Park en bereik de Todaiji-tempel of de "Great Eastern Temple". Ontdek een onschatbare schat aan geschiedenis en cultuur in Todaiji, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Bekijk een van de beroemdste en historisch belangrijke boeddhistische tempelcomplexen van Japan. Bezoek de Daibutsuden (Big Buddha Hall) en bekijk het majestueuze, 15 meter hoge grote bronzen Boeddhabeeld. Loop vervolgens door een zee van vermiljoenrode torri-poorten van het Fushimi Inari Taisha-heiligdom in Kyoto. De volgende is Kinkakuji (Gouden Paviljoen), een Zen-tempel in het noorden van Kyoto. Zie 3 verdiepingen, elk met een eigen architectuurstijl. Bewonder de bovenste 2 verdiepingen, volledig bedekt met bladgoud. Bezoek ten slotte het Arashiyama Bamboo Forest samen met het Arashiyama Kimono Forest. Kies voor de romantische Sagano-trein, die in de lente bekend staat om zijn mooie uitzichten op de kersenbloesems en in de herfst om de schitterende kleuren van esdoornbladeren. Steek de Togetsukyo-houten brug over de Katsura-rivier over.

Kyoto: aanpasbare privétour van 10 uur met hoteltransfer

4. Kyoto: aanpasbare privétour van 10 uur met hoteltransfer

Ontdek de cultureel verrijkende stad Kyoto op jouw manier met onze 10 uur durende aanpasbare privéautotour. Met de vrijheid om uw eigen route te ontwerpen, kunt u de topattracties en verborgen juweeltjes van de stad in uw eigen tempo verkennen. Bij een bezoek aan de meest aantrekkelijke gebouwen in Kyoto genaamd Kinkaku-ji en Kiyomizu-dera, kun je de culturele charme van Kyoto ervaren en jezelf onderdompelen door traditionele bouwstijlen te verkennen. Er zijn veel bezienswaardigheden in dit gebied, zoals Ninenzaka, Sannenzaka, Kodaiji-tempel, Yasaka-schrijn, Gion-district en Hanami-koji, perfect om rond te lopen in een kimono en Kyoto te ervaren als een local. Later zegenen en bidden voor geluk bij Fushimi Inari-schrijn Yasaka, en vervolgens naar het terrein gaan om de vermiljoen torii-poort hier te zien. Met onze privéauto en professionele chauffeur hoeft u zich geen zorgen te maken over vervoer, navigatie of taalbarrières. Onze privétour is perfect voor individuele reizigers, koppels, gezinnen en groepen. We kunnen je ophalen en afzetten bij je hotel in Kyoto. De Engelstalige gids is optioneel. Onze gids geeft lokale inzichten en verhalen over elke bestemming, waardoor uw tour informatief en boeiend wordt.

Van Osaka: Kyoto Private Day Tour

5. Van Osaka: Kyoto Private Day Tour

Ontdek alles in Kyoto. Geniet van het grootste gemak terwijl u de must-sees van de stad ontdekt aan boord van een comfortabel voertuig. U kunt uw eigen reisschema volledig aanpassen! Laat de vriendelijke chauffeur je ophalen bij je hotel in Osaka en je helpen de meest efficiënte route te vinden om je naar alle bezienswaardigheden te brengen. Kies uit twee beschikbare voertuigen, een voertuig met 7 of 10 zitplaatsen, afhankelijk van de behoeften van uw reisgezelschap. Aan het einde van de dag brengt de chauffeur u terug naar uw hotel of een andere bestemming naar keuze in Kyoto of Osaka - eenvoudig en probleemloos!

Hoogtepunten van Kyoto Privérondleiding van 7 uur

6. Hoogtepunten van Kyoto Privérondleiding van 7 uur

Tijdens deze 7-uur durende tour zal je privégids je rondleiden door de stad Kyoto tijdens een bezoek aan 4 belangrijke must-see attracties. Er zijn 2 verschillende routes beschikbaar: een noordwestelijke route en een zuidoostelijke route. Als je ervoor kiest om beide tours te doen, kun je in een ontspannen tempo 8 verschillende locaties bezoeken. De tour begint om 09:00 uur vanuit Hotel Granvia Kyoto in het JR Kyoto Station-gebouw. Bij het boeken wordt u verzocht om de noordwestelijke of de zuidoostelijke route te kiezen. Tijdens de noordwestelijke tour bezoek je de Bamboo Grove, de Rock Garden (Ryoanji-tempel), het Gouden Paviljoen en Nijo Castle of de Nishiki-markt. De zuidoostelijke tour bezoekt de Sake-brouwerij, de Fushimi Inari Taisha, de Sanjusangendo-tempel, de Kiyomizudera-tempel en de Ninenzaka- of Sannenzaka-helling. De tour eindigt om 16:00 in de buurt van het Gion-gebied, de geisha-wijk van Kyoto.

10 uur durende Kyoto-tour met hotelovername

7. 10 uur durende Kyoto-tour met hotelovername

Verken en ervaar de traditionele stad Kyoto, Japan. Waar u kunt genieten van bezienswaardigheden, culturele en historische plaatsen in Kyoto. Een van hun beroemde plaatsen is Gion, de beroemdste geishaplaats in Japan. Samen met het Kimono Forest, waar je een kimono kunt huren en een onvergetelijke ervaring in Japanse stijl kunt beleven tijdens je reis. De volgende is Kinkakuji (金閣寺, Gouden Paviljoen) is een Zen-tempel in het noorden van Kyoto waarvan de bovenste twee verdiepingen volledig bedekt zijn met bladgoud. We zullen ook een bezoek brengen aan de Fushimi Inari Taisha-schrijn. Inari, de Shinto-god van rijst. Fushimi Inari is daarom een Shinto-schrijn, maar uniek met zijn nooit eindigende zee van iconische rood/oranje torri-stijl poorten die over het pad buigen. En natuurlijk laten we je nooit het prachtige en beroemde Arashiyama Bamboo Forest missen, Arashiyama staat bekend om zijn Sagano Romantic Train-rit, of het nu in de lente is vanwege de kersenbloesems of in de herfst vanwege de schitterende kleuren van de esdoornbladeren. Het staat ook bekend om zijn kenmerkende brug, Togetsukyo, die wordt gebruikt in veel toeristische promotiefoto's. En natuurlijk laten we je nooit de kiyomizu dera missen

ALL-IN privétour KYOTO met ophalen en inleveren van hotel

8. ALL-IN privétour KYOTO met ophalen en inleveren van hotel

p>Verken en ervaar de traditionele stad Kyoto, Japan. Waar u kunt genieten van bezienswaardigheden, culturele en historische plekken in Kyoto. Ejy spelen met de apen in het apenpark van Iwatayama. Samen met het Kimono Forest, waar je een kimono kunt huren en een onvergetelijke ervaring in Japanse stijl kunt beleven tijdens je reis. De volgende is Kinkakuji (金閣寺, Gouden Paviljoen) is een Zen-tempel in het noorden van Kyoto waarvan de bovenste twee verdiepingen volledig bedekt zijn met bladgoud. We zullen ook een bezoek brengen aan de Fushimi Inari Taisha-schrijn. Inari, de Shinto-god van rijst. Fushimi Inari is daarom een Shinto-schrijn, maar uniek met zijn nooit eindigende zee van iconische rood/oranje torri-stijl poorten die over het pad buigen. En natuurlijk laten we je nooit het prachtige en beroemde Arashiyama Bamboo Forest missen, Arashiyama staat bekend om zijn Sagano Romantic Train-rit, of het nu in de lente is vanwege de kersenbloesems of in de herfst vanwege de schitterende kleuren van de esdoornbladeren. En natuurlijk laten we je nooit het Unesco-erfgoed van Kyoto genaamd kiyomizu dera missen

Van Osaka: privétour op maat van 10 uur naar Kyoto

9. Van Osaka: privétour op maat van 10 uur naar Kyoto

Onze aanpasbare privéautotour van 10 uur is de beste manier om de cultureel verrijkende stad Kyoto te bezoeken. Bij een bezoek aan de meest aantrekkelijke gebouwen in Kyoto genaamd Kinkaku-ji en Kiyomizu-dera, kunt u de culturele charme van Kyoto ervaren door traditionele bouwstijlen en omringende uitzichten te verkennen. Later zegen accepteren en bidden voor geluk bij Yasaka Shrine. Dwalend door Hanami-koji en Sannenzaka zoals de lokale bevolking, kun je jezelf onderdompelen in de traditionele stijl van Kyoto. Met onze privéauto en professionele chauffeur hoeft u zich geen zorgen te maken over vervoer, navigatie of taalbarrières. Onze privéautotour is perfect voor individuele reizigers, koppels, gezinnen en groepen. We kunnen u ophalen en afzetten op de door u gewenste locatie in Osaka, of dit nu uw hotel, luchthaven of treinstation is. De Engelstalige gids is optioneel. Onze gids geeft lokale inzichten en verhalen over elke bestemming, waardoor uw tour informatief en boeiend wordt. Standaard reisplan 08:00 uur - De gecharterde chauffeur haalt u op de door u aangegeven locatie op. 08:00 - 09:30 uur: vertrek van Osaka naar Kyoto (reis ongeveer 1 uur en 30 minuten). 09:30 - 10:30 uur: bezoek Kinkaku-ji en bewonder de magnifieke tempel en prachtige tuinen. 10:35 - 12:30 uur: bezoek Kiyomizu-dera om traditionele Japanse architectuur en adembenemende uitzichten te ervaren. 12:35 - 13:30 uur: Lunch in een nabijgelegen restaurant of snackbar. Houd er rekening mee dat de lunch niet bij het arrangement is inbegrepen. 13:35 - 15:00 uur: bezoek Yasaka-schrijn en ervaar de traditionele sfeer en cultuur. 15:30 - 17:00 uur: wandel door de traditionele straten van Hanami-koji en Sannenzaka en bewonder de schilderachtige gebouwen en winkels. 17:00 - 18:30 uur: Aankomst in Osaka, de chauffeur brengt je terug naar de aangewezen locatie en beëindigt de reis. Houd er rekening mee dat het bovenstaande schema alleen ter referentie is en dat het werkelijke reisschema kan veranderen als gevolg van factoren zoals verkeer, passagiersstroom en bezoektijd. Wanneer u de reisroute met de charterchauffeur bevestigt, kunt u deze bespreken en aanpassen aan de specifieke situatie.

Kyoto/Kobe/Osaka: privétour Arashiyama en Fushimi Inari

10. Kyoto/Kobe/Osaka: privétour Arashiyama en Fushimi Inari

Begin de tour met ophalen van het centrum van Osaka, Kobe of Kyoto en reis naar het historische Kyoto. Gedurende de dag krijgt u een uitgebalanceerd beeld van deze historische stad en haar omgeving. De wijk Arashiyama is de eerste stop en hier maak je kennis met het Japanse tuin- en tempelontwerp. De Tenryu-ji-tempel heeft een van de meest opvallende, tijdloze voorbeelden van Japanse tuinen rondom de eenvoudige maar majestueuze tempelgebouwen. Dan is het tijd voor een wandeling door het beroemde bamboebos - een fotomoment dat u niet mag missen - voordat u aankomt bij de ingang van het luxe Okochi Sanso. Hier proef je wat matcha (Japanse groene thee), voordat je de kronkelende paden verkent die de gebouwen, uitzichten en tuinen met elkaar verbinden. Daarna kunt u genieten van een wandeling langs de rivier, daarna heeft u vrije tijd om te lunchen en zelfs een beetje te winkelen, als u dat wilt. Geniet vervolgens van de sfeervolle straten van de wijk Goin, compleet met een gorgelende beek en rijen traditionele theehuis- en restaurantgebouwen. Niet ver van de Gion ligt Fushimi Inari-taisha, misschien wel het beroemdste Shinto-heiligdomcomplex in de hele regio. Na even rondgekeken te hebben sluit je je tour af met een bezoek aan de beroemde Torii poort.

Beschikbare activiteiten

16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over (Mini)bustours in Kyoto

Welke andere activiteiten dan (Mini)bustours zijn de moeite waard in Kyoto?

Welke (Mini)bustours in Kyoto nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Kyoto

Wil je alle activiteiten in Kyoto bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.