Kies data
Kyoto

Nachtleven & bars

Kyoto Nachtleven & uitgaan: Onze meest aanbevolen

Kyoto: 3-uur durende rondleiding met gids in Gion 's nachts

1. Kyoto: 3-uur durende rondleiding met gids in Gion 's nachts

Ontmoet je gids bij het Izumo no Okuni-standbeeld op Gion Shijo Station en ga op pad voor een smakelijke 3-uur durende tour door lokale restaurants en straatvoedselverkopers. De tour is speciaal ontworpen voor jou om de meest authentieke kant van Kyoto te ervaren en neemt je mee naar plaatsen die normaal moeilijk te vinden zijn voor toeristen. Gedurende de nacht staat uw gids voor u klaar om te adviseren wat u moet bestellen en hoe te bestellen. Ga naar de eerste locatie van de nacht en bewonder Gion's pittoreske straatjes en steegjes vol traditionele gebouwen in Kyoto-stijl met Machiya-architectuur onderweg. Kom aan in het restaurant en dineer in een selectie vlees of groenten die eenvoudig maar perfect gekruid zijn om een pure en smaakvolle eetervaring te creëren. Geniet bij de volgende stop van heerlijke tempura-spiesjes of traditionele sushi, gecombineerd met authentieke en unieke matchadranken. De laatste stop is een eigenzinnige staande sake-bar, waar u een selectie van sake-drankjes kunt proeven. Deze tour is een onvergetelijke gelegenheid om het nachtleven van Kyoto als een echte local te zien en te ervaren en bars en restaurants te bezoeken die de meeste toeristen missen.

Kyoto: Izakaya Food Tour met lokale gids

2. Kyoto: Izakaya Food Tour met lokale gids

Sluit je aan bij een gelijkgestemde gastheer om het nachtleven van Kyoto te ervaren zoals de lokale bevolking dat doet - verzamel in izakaya, de kleine lokale drinkhuizen en tachinomiya, de unieke staande bars aan de straatkant van Japan, om te genieten van een paar biertjes, borden met eten te delen en slokjes te drinken met vrienden na het werk. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Breng de nachtbar door met het verkennen van de historische wijk Gion, of voor een echt authentieke glimp van de izakaya-cultuur, verken de bars van het treinstation van de stad waar de lokale bevolking samenkomt voor een drankje voordat ze de laatste trein naar huis nemen. Als je eenmaal je weg door dit verwarde netwerk van bars hebt gesprongen, ga dan misschien naar een andere yokocho, de historische steegjes die doordrenkt zijn van traditie en verspreid over de hele stad, waar je meer karakter zult vinden dan je ooit had gedacht in zulke smalle straatjes.

Nacht van Kyoto Barhoppen

3. Nacht van Kyoto Barhoppen

Ervaar het dagelijkse leven in Kyoto tijdens een kroegentocht van uitgaansgelegenheden die populair zijn bij zowel de lokale bevolking als expats. Baan je een weg door de stad met een lokale barman. Krijg wat handige tips over dingen die je kunt doen in de stad en andere delen van Japan. Vraag om een paar basislessen Japans om je te helpen bij het bestellen in een pub of restaurant, of om nieuwe vrienden te maken tijdens je verblijf! Bezoek minstens 1 authentieke izakaya (een informele soort gastropub) voor wat pubhapjes en drankjes, en ga een kleine bar binnen voor een drankje of 2 in een intieme omgeving. Laat je daarna los en dans in een leuke club of sluit de avond af op een stijlvolle locatie, afhankelijk van de stemming. De eerste ronde drankjes wordt gekocht door je gids, maar je kunt verwachten dat je een drankje of 2 koopt bij elke locatie die je bezoekt. Hoewel de tour officieel om middernacht eindigt, is bekend dat deze iets later doorgaat!

Kyoto: 2-uur durende Gion Geisha District Tour

4. Kyoto: 2-uur durende Gion Geisha District Tour

Verken Gion, het eeuwenoude uitgaansgebied van Kyoto, dat 's avonds echt tot leven komt. Leer met je gids over de gebruiken van de geisha en de leerling-maiko. U kunt een glimp opvangen van enkele vrouwen in volledige klederdracht. Loop door de smalle straatjes met de lantaarns die op de houten gebouwen flikkeren. Geniet van een nachtelijk bezoek aan een Shinto-heiligdom, met een prachtig verlichte pagode. Dwaal door het terrein van een Zen-tempel in de rustige kalmte van de nacht. Leer meer over de moderne geschiedenis van het uitgaanscentrum in je gids.

  • Rondleidingen
  • Privétours
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Nachtleven & uitgaan in Kyoto

Welke andere activiteiten dan Nachtleven & uitgaan zijn de moeite waard in Kyoto?

Sitemap Kyoto

Wil je alle activiteiten in Kyoto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.