Kyoto Natuur & avontuur

Kyoto Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Kyoto: 3-uur durende Fushimi Inari-schrijn verborgen wandeltocht

1. Kyoto: 3-uur durende Fushimi Inari-schrijn verborgen wandeltocht

Volg de enige tour bij Fushimi Inari die van verharde paden gaat en op echte bospaden gaat. Vermijd de drukte van toeristen die een goede foto willen maken en geniet van een persoonlijke wandelervaring in een kleine groep. Ontdek verborgen bamboebossen, afgelegen paden die naar oude en verborgen altaren leiden, en de prachtige evergreens rond Fushimi Inari-schrijn en zijn duizenden rode torii-poorten. De tour begint op Tofukuji Station. Wandel vanaf daar in een rustige buurt en bezoek kleine heiligdommen op weg naar de berg. Volg vervolgens een pad om een prachtig bamboebosje te zien en maak verbinding met het hoofdpad gevuld met de beroemde vermilion torii-poorten. Bereik de top van de berg, die bedekt is met de altaren van het heiligdom, ga dan terug over de berg op een bebost pad en bezoek kleinere heiligdommen op weg naar een ander bamboebosje. Dit leidt je naar het beroemdste deel van Fushimi Inari, perfect voor een onvergetelijke foto. Eindelijk bij het belangrijkste heiligdom aan de voet van de berg, waar je kunt genieten van wat lokaal straatvoedsel voordat je je avontuur voortzet in de prachtige stad Kyoto. De helft van de tour is wandelen in het bos, dus je krijgt niet direct zonlicht.

Kyoto: fietstocht van 3 uur

2. Kyoto: fietstocht van 3 uur

Kyoto is een stad die het beste per fiets kan worden verkend. Je gidsen hebben zorgvuldig een selectie van tours samengesteld die erop gericht zijn je de prachtige contouren van deze oude hoofdstad te laten zien. Deze reizen zijn meer dan alleen het bezoeken van de drukke toeristische bezienswaardigheden, maar zijn gemaakt op basis van ontspanning, landschap en cultuur, terwijl ze enkele van de best bewaarde geheimen in Kyoto onthullen. Je begint met haltes bij tempels en heiligdommen van Werelderfgoed en je baant je geleidelijk een weg langs gezellige achterafstraatjes naar stillere, meer intieme Zen-tuininstellingen. Je wordt meegenomen naar plaatsen die zelden worden gezien door de gemiddelde Kyoto-bewoner, rustige omgevingen zorgvuldig verborgen voor de drukte van het stedelijke landschap. Trakteer uzelf op een nieuw en uniek begrip van Kyoto, zet de gids op en sta ons toe u een echt onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Kyoto: Arashiyama Bamboo Forest Walking Food Tour

3. Kyoto: Arashiyama Bamboo Forest Walking Food Tour

Start de tour vanaf het JR Saga Arashiyama-station. De wijk Arashiyama, gelegen ten westen van het stadscentrum van Kyoto, is lange tijd een schilderachtige recreatieplek geweest. Veel oude aristocraten hadden hier 1000 jaar geleden hun villa's en genoten van het schrijven van literatuur en poëzie. Tegenwoordig is het gebied een van de meest populaire toeristische trekpleisters in Kyoto. Verken eerst het Bamboo Forest en het rustige Sagano District, een rustige buurt die bekend staat om zijn prachtige esdoorns. Bezoek vervolgens de Tenryu-ji-tempel die in 1339 werd gebouwd door de Shogun Ashikaga ter nagedachtenis aan keizer Go-Daigo en een complex was van meer dan 100 gebouwen. Ze werden in de loop der jaren grotendeels verwoest door branden en burgeroorlogen, maar de traditionele tuin blijft in zijn oorspronkelijke vorm, ontworpen door de monnik Muso. Heerlijk wandelen in de aangelegde tuin. Proef na het wandelen Japanse kroket, preipannenkoekjes en zoete aardappel. Ga vervolgens naar de Togetsukyo-brug die, als het herkenningspunt van het gebied, dateert uit de 9e eeuw en tegenwoordig een goede plek is om foto's te maken voor bezoekers. Neem aan het einde van deze tour van een halve dag een lekker snoepje. Als je wilt, kun je na de tour lekker shoppen, want deze tour eindigde in een wijk waar je veel souvenirs kunt vinden.

Veelgestelde vragen over Kyoto

Welke topattracties zijn een must-see in Kyoto?

De topattracties in Kyoto zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Kyoto?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Arashiyama

Sitemap Kyoto

Wil je alle activiteiten in Kyoto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kyoto

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 441 beoordelingen

Geweldige tour

Geweldige tour buiten de gebaande paden. Voor ons is het beste ding, de tour was ook beschikbaar in het Duits. Onze gids Ralf was geweldig. De reizen met hem waren de beste in Kyoto.