Kies data

Kyoto Wandeltours

Kyoto Wandeltours: Onze meest aanbevolen

Kyoto: all-inclusive 3-uur durende eet- en cultuurtour in Gion

1. Kyoto: all-inclusive 3-uur durende eet- en cultuurtour in Gion

Verken 's avonds de wijk Gion met een ervaren Engels-, Duits-, Frans- of Spaanssprekende gids die alles weet wat er te weten valt over het gebied. De tour begint in de buurt van de Kamo-rivier, waar je leert hoe de traditie van Geisha's is ontstaan. Na een korte wandeling langs een drukke winkelstraat, glijd je naar een kalme, stille omgeving om het Yasaka Jinja-heiligdom te bezoeken. Na dat vleugje onderwijs, is het op weg naar de Gion. De Gion heeft geheimen en geschiedenis verspreid over zijn smalle straatjes, maar dit is ook een modern uitgaansgebied - dus het is tijd voor een diepe duik in wat hier gebeurt. Je gids zal het licht en leuk houden en enkele van de interessantere culturele mores van deze delen uitleggen. Stap een restaurant binnen en graas van een veelheid aan kleine schotels bij een soort tapas-ervaring in Japanse stijl. Geniet ook van een drankje voordat je verder gaat. Tussen restaurantstops door zal er een verkenning van Kiyamachi, Ponto-cho en enkele andere commerciële en uitgaansstraten zijn. Je gids zal je zowel modern als historisch Kyoto laten zien en een goed afgerond beeld schetsen dat je een echt gevoel van de plaats geeft. Deze tour houdt de groepen klein en is inclusief je eten en drinken, zodat je een zorgeloze nacht kunt hebben alsof je gewoon rondhangt met iemand die de buurt kent. Een heerlijke Kobe (of in de buurt geproduceerde) rundvleesoptie is beschikbaar bovenop het gebruikelijke eten en drinken. Deze optie is voor boekingen minimaal 10 uur van tevoren.

Kyoto: privétour met lokale gelicentieerde gids

2. Kyoto: privétour met lokale gelicentieerde gids

Ontdek de historische locaties, favoriete lokale plekken en verborgen juweeltjes van Kyoto tijdens een privéwandeling met een gids met een nationale vergunning. Kies uit een tour van 6 of 4 uur, waarvan het reisschema kan worden aangepast aan uw interesses. Bekijk zowel de moderne als traditionele kanten van deze dynamische en oude stad, evenals enkele van de beste bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Bezoek plaatsen zoals de Fushimi Inari-schrijn, beroemd om de Torii Gate Corridor. Verken de filmlocatie voor de film "Memoirs of a Geisha", met een kleurrijk karmozijnrood landschap met een mysterieuze sfeer. Loop door de gangen van het heiligdom die werden opgericht als een symbolische doorlopende poort van de huidige wereld naar de wereld van de doden die door de goden wordt bewoond. Ga naar de Kinkaku-ji-tempel (tempel van het gouden paviljoen), die zijn naam dankt aan de gouden kleur van zijn reliekschrijn. Bewonder de eenvoudige maar gedurfde structuur met een prachtig uitzicht op de bergen op de achtergrond. Betreed de oude Kiyomizu-dera-tempel voor een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de grote veranda. Loop vanaf het pad van de tempel naar Gion, om veel Kyoto-achtige winkels te vinden vol met unieke souvenirs. Pak een hapje of geniet van een heerlijk diner in een van de vele goede restaurants in de wijk Gion. Je gids geeft je eetaanbevelingen die je smaakpapillen zeker zullen verrassen.

Kyoto's geishawijk: avondwandeling door Gion

3. Kyoto's geishawijk: avondwandeling door Gion

Je beleeft één van de populairste wandeltochten door Kyoto, met in totaal bijna 5.000 gasten per jaar. Deze 100-minuten durende begeleide wandeling wordt geleid door een Engelstalige gids met licentie en neemt je mee naar Gion bij nacht. De tour begint in het Gion Omoide Museum, verbonden met een traditionele patisserie. Je loopt door de klassieke straatjes met kleistenen naast de Shirakawarivier en bewondert het landschap dat werd genoemd in het boek en de film Memoirs of a Geisha. Terwijl je langs deze prachtige stroom loopt, zal de gids je vertellen over de geschiedenis van geisha en je een gedetailleerde uitleg geven met betrekking tot hun kimono, kapsel, traditionele regels en hoe hun dagelijks leven eruit ziet. Hoewel het niet gegarandeerd is, komen gasten tijdens de wandeling vaak geisha's tegen die over straat lopen.

Kyoto: rondleiding door het Gion Geisha-district van 2 uur

4. Kyoto: rondleiding door het Gion Geisha-district van 2 uur

Verken Gion, de eeuwenoude uitgaanswijk van Kyoto, die 's nachts pas echt tot leven komt. Leer met je gids over de gewoonten van de geisha en de leerling-maiko. Misschien vang je een glimp op van enkele vrouwen in vol ornaat. Loop door de smalle straatjes met de lantaarns die op de houten gebouwen flikkeren. Geniet van een nachtelijk bezoek aan een Shinto-schrijn, met een prachtig verlichte pagode. Dwaal door het terrein van een Zen-tempel in de vredige stilte van de nacht. Leer meer over de moderne geschiedenis van het uitgaanscentrum in je gids.

Kyoto Matcha Green Tea Tour

5. Kyoto Matcha Green Tea Tour

De in Uji geproduceerde groene thee en matcha (groene thee in poedervorm) staan niet alleen in Japan, maar over de hele wereld bekend om hun kwaliteit. Tijdens een bezoek aan Uji krijgt u ook de prachtige en beroemde Byodoin-tempel te zien, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tijdens de tour ga je zitten voor een fantastische lunch en krijg je de kans om thee te maken en te drinken. Als je thee vindt die je lekker vindt, heb je tijd om een aantal heerlijke herinneringen aan je tour te kiezen, te kopen en mee naar huis te nemen.

Kyoto: 3 uur durende barhoppingtour in Pontocho Alley 's nachts

6. Kyoto: 3 uur durende barhoppingtour in Pontocho Alley 's nachts

Ontmoet je gids bij het Izumo no Okuni-standbeeld op Gion Shijo Station en ga vervolgens op pad voor een spannende kroegentocht door enkele van de beste locaties en verborgen juweeltjes van Kyoto. De tour concentreert zich op de levendige Pontocho Alley, beroemd om zijn opwindende nachtleven en barst van de lokale bars met speciale drankjes en smakelijke gerechten. Tijdens de tour zorgt je lokale gids ervoor dat je de meest opwindende en authentieke ervaring hebt. Alle gidsen zijn opgegroeid in Kyoto of hebben hier een lange tijd gewoond, wat betekent dat ze alles weten wat er te weten valt over het gebied en het nachtleven. De eerste stop is bij een lokale taverne die bekend staat als een 'izakaya'-bar, waar je unieke drankjes kunt proberen, zoals matcha/groene theebier, matcha-sake en tempura in Kyoto-stijl. Ga vervolgens naar de tweede en derde plek van de nacht waar je als groep een beslissing over zult nemen, afhankelijk van je interesses en de deskundige aanbevelingen van je gids. Proef in de bars meer traditionele Kyoto-drankjes en delicatessen, en geniet van de unieke sfeer van Pontocho Alley en meng je onder de lokale bevolking.

Kyoto: Ginkaku-ji, Philopher's Path en Nanzen-ji Tour

7. Kyoto: Ginkaku-ji, Philopher's Path en Nanzen-ji Tour

Geniet van een 3 uur durende wandeling over enkele van de best bewaarde geheimen van centraal Kyoto in het Higashiyama-gebied. De eerste stop is de Ginkaku-ji-tempel, die dateert uit de 15e eeuw en 10 jaar geleden werd gerestaureerd. De tempel is gebouwd met zware houten balken en heeft een uitgebreid dak en typisch Japanse schuifdeuren van hout met rijstpapier. Vervolgens verken je de omliggende tuinen. Ervaar de grimmigheid tussen zorgvuldig geharkte stenen, mos en dan meer uitbundig gepresenteerde grassen, planten en bomen. Leer meer over het boeddhisme in je gids en hoe de leer ervan is gekoppeld aan het ontwerp van de tempel en zijn tuinen. Ga vervolgens naar een schilderachtige, traditionele winkelstraat die leidt naar het Philosopher's Path, of "Tetsugaku-no-michi" in het Japans. Je loopt ongeveer 2 km over dit zacht kronkelende, vlakke pad dat meestal langs een lieflijk beekje en onder een bladerdak loopt. Tijdens het korte kersenbloesemseizoen is dit tafereel bijzonder mooi, maar de relatieve eenzaamheid van het pad zorgt ervoor dat je het hele jaar door prima kunt wandelen. Terwijl je het pad afloopt, vertelt de gids je verhalen over Japan en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Je komt dan aan bij Nanzen-ji, een kleinere tempel en tuinen. Loop rond in het complex dat een imposante houten poorttoren, tempelruimtes, een brug en andere vredige gebieden omvat.

Kyoto: Sake Proeverij en wandeling door Sake Town met gids

8. Kyoto: Sake Proeverij en wandeling door Sake Town met gids

Bij een nostalgische Kyomachiya dat een voormalige sake-brouwerij was, hoor je hoe sake wordt gemaakt en ervaar je verschillende sake. Kyoto, vooral Fushimi, staat bekend om het brouwen van sake. Fushimi heeft veel brouwerijen en restaurants waar je kunt genieten van de lokale sake. Er is namelijk veel zacht water dat lange tijd rijk is aan mineralen als bronwater. Geniet van een leuke drank terwijl je in contact bent met de lokale mensen in de sake-stad. In de buurt zijn er ook de beroemde Fushimi Inari Taisha en Uji City, die beroemd is om thee, zodat u verder kunt gaan met sightseeing. Of we begeleiden je naar je favoriete restaurant waar je deze tour kunt beëindigen.

Kyoto: privé 2,5 uur durende historische wandeltocht

9. Kyoto: privé 2,5 uur durende historische wandeltocht

Ontmoet in het westen gate (rode poort) van Yasaka Shrine. In eerste instantie zal de gids u vertellen over de geschiedenis van Kyoto met een kaart van Kyoto. Begin de tour met de uitleg over Yasaka heiligdom. In Yasaka heiligdom, zal de gids uit te leggen hoe om te aanbidden in een heiligdom. Vervolgens gaan door Maruyama Park, gelegen naast het Yasaka Shrine, zult u een drukke straat, wiens naam is Nene-no-michi vinden. Nene is de vrouw van Toyotomi Hideyoshi, een politiek leider in Japan in de late 16de eeuw. Entokuin is een tempel in verband met Nene. Entokuin is een Zen-tempel, met een mooie droge landschapstuinen, beroemde foto's afgebeeld op schuifdeuren van de kamers in de tempel. U kunt zien dat de traditionele Japanse kamers. U kunt genieten van de serene sfeer van de tempel. Nadat ik uit de tempel, zal je een smalle straat genaamd Ishibe-koji te vinden. Wandelen verder, zul je rode versieringen opgehangen aan de dakrand van de ingang van winkels en restaurants te vinden. De ornamenten zijn de poppen van de aap, een goddelijke boodschapper van Koshindo. Koshindo is een plaats van volksreligie, die zijn oorsprong in de Aziatische landen. Een vijf verdiepingen pagode, algemeen genoemd Yasaka-no-to (pagode), ligt dicht bij Koshindo. U zult de pagode te zien van buitenaf. Zuigudo is een sub-tempel van Kiyomizu Temple. U krijgt in de kelder van de tempel, die de schoot van Bodhisattva symboliseert. Houten ballen symboliseert een rozenkrans zal leiden u naar de onderkant van de tempel. Wanneer je uit, zul je het gevoel alsof je herboren. De eindbestemming, Kiyomizu tempel is een van de meest populaire tempels in Kyoto. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de 8e eeuw. De tempel heeft vijf miljoen bezoekers per jaar uit de hele wereld. Het voornaamste doel van aanbidding is Kannon Bodhisattva. U kunt boeddhistische beelden, met inbegrip van Kannon Bodhisattva zien. Er is een houten trap aan de grote zaal. De fase is een houten constructie zonder het gebruik van nagels. Het landschap van de etappe is prachtig. Vanaf het podium kun je een drie verdiepingen pagode te zien. Het heet Koyasu Pagoda, of lliterally pagode voor een gemakkelijke bevalling. Vrouwen een bezoek aan de pagode te bidden voor een gemakkelijke bevalling. Kiyomiozu betekent letterlijk "zuiver water". De stroom van het water, loopt naar beneden van de berg achter de tempel, is nooit opgedroogd. Veel van de bezoekers in de rij staan om het water te drinken. Er zijn een ijzeren staaf en ijzer klompen in de wijk .. Ze worden geschonken punten naar de tempel. De ijzeren staaf is erg zwaar. Waarom ga je niet proberen om het op te heffen? Na het ophalen van de grote zaal, eindigt de tour. Vóór het einde van de tour, zal de gids iets over Jishu Shrine, een heiligdom voor de match making uit te leggen.

Kyoto: wandeltocht in Gion met ontbijt op de Nishiki-markt

10. Kyoto: wandeltocht in Gion met ontbijt op de Nishiki-markt

Begin de tour door te genieten van de frisse ochtendlucht tijdens een wandeling door Gion. Een lokale gids zal je rondleiden op de rustige en schilderachtige ochtend van Kyoto. Geniet van de vredige sfeer die een groot contrast vormt met de levendige energie 's nachts. Na een gezonde kleine wandeling bezoekt u een heiligdom dat geliefd is bij de lokale bevolking. Eenmaal op de markt aangekomen, kunt u genieten van een uniek Japans ontbijt en 4 tot 5 voortreffelijke gerechten proeven, geselecteerd door uw lokale gids. Nishiki Market heeft meer dan 400 jaar geschiedenis en is al lang geliefd bij de lokale bevolking als de "Keuken van Kyoto". De naam geeft aan dat de Nishiki-markt rijk is aan de beroemde gastronomische keuken van Kyoto. Uw lokale en deskundige gids zal u waardevolle informatie geven die u niet kunt krijgen van een gewone sightseeingtour. Tijdens de tour ben je van harte welkom om vragen te stellen over de geschiedenis en cultuur van Kyoto. Uw lokale gids beantwoordt ze graag allemaal.

  • Rondleidingen
  • Privétours
33 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Kyoto

Welke topattracties zijn een must-see in Kyoto?

De topattracties in Kyoto zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Kyoto?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Arashiyama

Kyoto: wat zijn de beste dingen om te doen met kinderen?

Overzicht activiteiten in Kyoto

Wil je alle activiteiten in Kyoto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kyoto

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.244 beoordelingen

Gids die redelijk goed Engels sprak, veel wist en daardoor veel te vertellen had. Groep was veel te groot, hierdoor werd er veel gewacht op de laatsten voor er verteld werd.

Erg informatief!

Erg leuke en informatieve wandeling door Gion. Er wordt vanalles verteld over de geisha en meiko cultuur. Geen geld voor 1,5 uur plezier.

Boeiend, humoristische gids die alles weet over het geikoleven. Een aanrader.

5 geisha's gezien!

Geweldig!! Veel uitleg en we hadden enorm geluk. Zagen 5 geisha's.

Heel enthousiaste en deskundige gids die uitstekend engels sprak