L'Estartit
Tours

Onze aanbevelingen voor L'Estartit

Vanuit L'Estartit: Snorkeltrip naar de Medes-eilanden

Vanuit L'Estartit: Snorkeltrip naar de Medes-eilanden

Ontdek een van de beste snorkelplekken voor de Costa Brava tijdens deze prachtige eco-tour. Verken de zeven eilanden van de archipel van de Medes-eilanden, op slechts anderhalve kilometer van het strand van L'Estartit. Bekijk de ongelooflijke zeeflora en -fauna terwijl je door dit prachtige natuurgebied snorkelt. Ontmoet je gids die je welkom heet en je de snorkeluitrusting geeft. Voordat we aan boord gaan, geeft de gids een eco-briefing om te laten zien hoe de uitrusting werkt en wat je tijdens de activiteit zult zien. Als we klaar zijn, gaan we aan boord van een kleine boot en vertrekken we naar de eilanden. Als je bij de archipel aankomt, spring je in groepjes van 8 tot 10 personen in het water met een gids die je de beste plekken laat zien om de vissen te zien. Na 50 minuten snorkelen keer je terug naar de boot en heb je tijd om te zwemmen of te ontspannen op het dek. Tot slot, als het mooi weer is, maak je een korte cruise rond de eilanden voordat je terugkeert naar de haven. Eindig je tour aangemeerd in de haven. De snorkelbuis is uniek voor elke deelnemer en een geschenk na afloop van de activiteit. Duur: tussen 2 uur en 2 uur en een half.

L'Estartit: boottocht naar Medas-eilanden en zwemmen in Montgrí-park

L'Estartit: boottocht naar Medas-eilanden en zwemmen in Montgrí-park

Bewonder het Montgrí-park in Catalonië vanaf een boot met glazen bodem. Deze tour bevat voldoende tijd voor zowel wateractiviteiten als ontspannen aan dek, waardoor het de perfecte gezinsvriendelijke excursie is. Deze groepsactiviteit start in de hoofdhaven van Estartit. Spring aan boord en geniet van het uitzicht onder de golven door de glazen bodem van de boot. Spot vissen en bewonder het helderblauwe water. Bezoek een rustige baai in het natuurpark Montgrí waar gasten vrije tijd hebben om te zwemmen, snorkelen, van de boot te springen of aan boord te ontspannen. Op de terugweg kunt u genieten van het uitzicht op het zeereservaat van de Medas-eilanden. Vaar comfortabel in een boot, gebruik een masker en snorkel, bij de prijs inbegrepen.

Van Roses: zeilcatamarancruise naar de Medes-eilanden

Van Roses: zeilcatamarancruise naar de Medes-eilanden

Vaar aan boord van een comfortabele catamaran tijdens deze dagtocht van Roses naar het Nationaal Park van de Medes-eilanden. Neem een verfrissende duik in het kristalheldere water van Cala Montgó of Illa Pedrosa. Geniet van frisdrank en sangria terwijl u vaart en geniet van een BBQ-lunch. Stap aan boord van een ruime boot en stap uit in Roses. Zweef door de Rozenbaai aan de spectaculaire Costa Brava op weg naar de Medes-eilanden. Baan je een weg door de eilanden en bewonder het uitzicht op het dorp Estartit en het Montgrí-massief. Stop ongeveer 2 uur bij Cala Montgó of Illa Pedrosa, waar u kunt zwemmen in turquoise wateren en kunt zonnebaden op het dek. Ondertussen bereidt de bemanning een verrukkelijke barbecuemaaltijd en serveert deze aan boord. Na een volledige en ontspannende dag genieten van de zon en de zee, zal de bemanning het anker hijsen en u terugbrengen naar Roses.

Van L'Estartit: zeekajaktocht naar de Medes-eilanden

Van L'Estartit: zeekajaktocht naar de Medes-eilanden

Ga mee op een begeleid zeekajakavontuur van L'Estartit naar de Medes-eilanden, een van de belangrijkste mariene flora- en faunareservaten in de westelijke Middellandse Zee. Peddel naar unieke plekjes die alleen per kajak bereikbaar zijn en zwem in het kristalheldere water van de Costa Brava. Ontmoet elkaar op het kantoor van de activiteitenaanbieder, waar je gids je verwelkomt en je de benodigde uitrusting voor je tour geeft. Na een veiligheidsbriefing klim je aan boord van je kajak en volg je je gids naar het zeereservaat. Kajak over de 7 eilanden van de archipel en geniet van een schilderachtig uitzicht over de hele baai. Leer meer over de flora en fauna van dit beschermde gebied. Voordat u terugkeert, koelt u af met een duik en bewondert u het onderwaterleven op de zeebodem. Laat u te allen tijde vergezellen door uw gids en er is een boot in de buurt om u te slepen voor het geval u deze nodig heeft.

L'Estartit: cruise op de Medes-eilanden met begeleid snorkelen

L'Estartit: cruise op de Medes-eilanden met begeleid snorkelen

Ontdek de opwinding van de interactie met het zeeleven in het zeereservaat van het eiland Medes tijdens deze boottocht vanuit L'Estartit. Ontdek een bloeiende onderwaterwereld in dit beschermde gebied met behulp van een snorkelgids. Kijk aan boord naar de wereld beneden dankzij de glazen bodem van de boot. Ontmoet je gids en spring aan boord van een comfortabele boot. Ontspan en geniet van het uitzicht op zee op weg naar het zeereservaat op de Medes-eilanden. Trek de meegeleverde snorkeluitrusting aan en ga samen met uw snorkelgids het kristalheldere water in. Interactie met het zeeleven en het identificeren van talloze soorten, zoals tandbaarzen, gezadelde zeebrasems en salema's. Na de rondleiding heeft u wat vrije tijd om te snorkelen en te genieten van de zon aan boord. Voel de wind in je haar terwijl je een boottocht maakt rond de 7 eilanden van het reservaat. Bewonder nog meer zeeleven met behulp van de handige glazen bodem van de boot voordat je terugkeert naar het ontmoetingspunt in L'Estartit.

L'Estartit: Boottocht naar de Medes-eilanden en de grotten van NP

L'Estartit: Boottocht naar de Medes-eilanden en de grotten van NP

Ga met ons mee op een onvergetelijk avontuur als we vanuit L'Estartit vertrekken om de natuurlijke pracht van de Medes-eilanden en de verborgen schatten van de nabijgelegen grotten en baaien in het natuurpark te ontdekken. Stap aan boord van de Nuria, een charmante Catalaanse vissersboot die gemaakt is om een authentieke maritieme ervaring te bieden voor een beperkte groep van 20 passagiers. Tijdens de hele reis kun je de fascinerende onderwaterwereld bewonderen door de glazen die strategisch op de vloer van de boot zijn geplaatst, voor je zitplaats. Vanaf 15 juni, en altijd als de weersomstandigheden het toelaten, kun je genieten van een duik van 10 minuten om je te vergapen aan het bruisende onderwaterleven en het fascinerende landschap onder het kristalheldere water, waardoor je nog meer verbonden raakt met de rijke biodiversiteit van de Middellandse Zee.

L'Estartit: Duiken en snorkelen in natuurpark Montgrí

L'Estartit: Duiken en snorkelen in natuurpark Montgrí

Verken een van de belangrijkste duikbestemmingen aan de Costa Brava tijdens een snorkel- en duikexcursie vanuit L'Estartit. Ervaar gepersonaliseerd duiken met een één-op-één instructeur, die te allen tijde voor veiligheid zorgt. Duik met snorkel en masker in het rijke mariene ecosysteem van het Montgrí National Park, dat bekend staat om zijn biodiversiteit. Je instructeur geeft een veiligheidsbriefing en een duikintroductie om je voor te bereiden op je eerste onderwaterervaring. Ga aan boord van een speciaal duikschip en vaar naar de pittoreske kusten van Montgrí, Medes-eilanden en het natuurpark Baix Ter, ideaal voor beginnende duikers. Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur begin je aan je eerste duik, waarbij je tot 20 minuten lang het serene onderwaterleven verkent en een scala aan zeedieren tegenkomt. Na je duik kun je zelfstandig snorkelen en de beschermde wateren van het park verder verkennen. Sluit je avontuur af met een boottocht terug naar de haven van L'Estartit, verrijkt met onvergetelijke herinneringen aan je duikexpeditie.

Vanuit L'Estartit: Snorkelexcursie in het natuurpark

Vanuit L'Estartit: Snorkelexcursie in het natuurpark

Ontdek de sensatie van snorkelen bij de kliffen van het NATUURPARK MONTGRÍ! Ga met ons mee op een boot naar de kliffen en bewonder de majesteit van de kust vanaf het water. De kalkstenen topografie van dit gebied biedt unieke mogelijkheden om grotten en fascinerende rotsformaties te ontdekken. Als je nog niet hebt besloten om het duiken te proberen, heb je op de boot de mogelijkheid om duikers te observeren en je twijfels en zorgen met onze instructeurs te delen die je misschien hebben weerhouden om de sprong te wagen en een duikactiviteit te proberen. Bovendien kun je, uitgerust met masker en tube, zelf de rijkdom aan flora en fauna ontdekken die een fascinerende ervaring biedt in een unieke natuurlijke omgeving.

Vanuit Roses: Rondvaart door de Medes-eilanden met bezoek aan El Estartit

Vanuit Roses: Rondvaart door de Medes-eilanden met bezoek aan El Estartit

We steken de baai van Roses over, op de achtergrond ziet u het imposante massief van El Montgrí dat doet denken aan de figuur van een slapende bisschop, uitgestrekt op de grond die met de toppen van zijn tenen lijkt te willen om de wateren van de Middellandse Zee aan te raken. We zullen voor Cala Montgó varen en we zullen de grot 'Foradada' zien, wat in het Catalaans een gat betekent, met een beetje geluk kunnen we een boot zien oversteken. In het Marine Natural Park van de Medes-eilanden heeft u toegang tot de onderwaterkijkkamers van de catamaran om de wilde zeebodem te zien. Dan komen we aan in de haven van El Estartit waar je naar beneden kunt gaan om de stad te bezoeken, op donderdag is het de wekelijkse markt. Terug naar Roses varen we voor de Escala en gaan de wateren van de Golf van Roses binnen langs de Griekse haven van Sant Martin de Empuries, San Pedro Pescador, het strand van Empuria-brava en het strand van La Robina eindelijk Santa Margarita en Roses bereikt.

Rondleiding naar de Medes-eilanden & Roca Foradada met zwemmen

Rondleiding naar de Medes-eilanden & Roca Foradada met zwemmen

We varen door de kalme wateren van het Montgrí Natuurpark, een beschermde omgeving die haar natuurlijke en landschappelijke rijkdom bewaart. Vanaf zee heb je de mogelijkheid om de imposante kliffen te bekijken die de stille bewakers van de kust worden, terwijl je idyllische baaien ontdekt die verborgen liggen tussen de rotsformaties. De kust van Montgrí verrast niet alleen met haar schoonheid, maar ook met haar rijkdom onder water. Met de Medes-eilanden als getuigen verkennen we dit onderwaterparadijs, waar het onderwaterleven verblindt met zijn diversiteit en kleuren. De wateren rond de eilanden zijn een beschermd zeereservaat, een heiligdom van biodiversiteit dat unieke soorten en kwetsbare ecosystemen herbergt. We vervolgen onze route tot we de majestueuze Roca Foradada bereiken. Mis de kans niet om van deze reis te genieten, waar de kust van Montgrí ons haar grootsheid toont en de zee ons pad wordt naar haar ontdekking. Inclusief stop om te zwemmen.

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor L'Estartit

Vanuit L'Estartit: Snorkeltrip naar de Medes-eilanden

Vanuit L'Estartit: Snorkeltrip naar de Medes-eilanden

Ontdek een van de beste snorkelplekken voor de Costa Brava tijdens deze prachtige eco-tour. Verken de zeven eilanden van de archipel van de Medes-eilanden, op slechts anderhalve kilometer van het strand van L'Estartit. Bekijk de ongelooflijke zeeflora en -fauna terwijl je door dit prachtige natuurgebied snorkelt. Ontmoet je gids die je welkom heet en je de snorkeluitrusting geeft. Voordat we aan boord gaan, geeft de gids een eco-briefing om te laten zien hoe de uitrusting werkt en wat je tijdens de activiteit zult zien. Als we klaar zijn, gaan we aan boord van een kleine boot en vertrekken we naar de eilanden. Als je bij de archipel aankomt, spring je in groepjes van 8 tot 10 personen in het water met een gids die je de beste plekken laat zien om de vissen te zien. Na 50 minuten snorkelen keer je terug naar de boot en heb je tijd om te zwemmen of te ontspannen op het dek. Tot slot, als het mooi weer is, maak je een korte cruise rond de eilanden voordat je terugkeert naar de haven. Eindig je tour aangemeerd in de haven. De snorkelbuis is uniek voor elke deelnemer en een geschenk na afloop van de activiteit. Duur: tussen 2 uur en 2 uur en een half.

L'Estartit: boottocht naar Medas-eilanden en zwemmen in Montgrí-park

L'Estartit: boottocht naar Medas-eilanden en zwemmen in Montgrí-park

Bewonder het Montgrí-park in Catalonië vanaf een boot met glazen bodem. Deze tour bevat voldoende tijd voor zowel wateractiviteiten als ontspannen aan dek, waardoor het de perfecte gezinsvriendelijke excursie is. Deze groepsactiviteit start in de hoofdhaven van Estartit. Spring aan boord en geniet van het uitzicht onder de golven door de glazen bodem van de boot. Spot vissen en bewonder het helderblauwe water. Bezoek een rustige baai in het natuurpark Montgrí waar gasten vrije tijd hebben om te zwemmen, snorkelen, van de boot te springen of aan boord te ontspannen. Op de terugweg kunt u genieten van het uitzicht op het zeereservaat van de Medas-eilanden. Vaar comfortabel in een boot, gebruik een masker en snorkel, bij de prijs inbegrepen.

Van Roses: zeilcatamarancruise naar de Medes-eilanden

Van Roses: zeilcatamarancruise naar de Medes-eilanden

Vaar aan boord van een comfortabele catamaran tijdens deze dagtocht van Roses naar het Nationaal Park van de Medes-eilanden. Neem een verfrissende duik in het kristalheldere water van Cala Montgó of Illa Pedrosa. Geniet van frisdrank en sangria terwijl u vaart en geniet van een BBQ-lunch. Stap aan boord van een ruime boot en stap uit in Roses. Zweef door de Rozenbaai aan de spectaculaire Costa Brava op weg naar de Medes-eilanden. Baan je een weg door de eilanden en bewonder het uitzicht op het dorp Estartit en het Montgrí-massief. Stop ongeveer 2 uur bij Cala Montgó of Illa Pedrosa, waar u kunt zwemmen in turquoise wateren en kunt zonnebaden op het dek. Ondertussen bereidt de bemanning een verrukkelijke barbecuemaaltijd en serveert deze aan boord. Na een volledige en ontspannende dag genieten van de zon en de zee, zal de bemanning het anker hijsen en u terugbrengen naar Roses.

Van L'Estartit: zeekajaktocht naar de Medes-eilanden

Van L'Estartit: zeekajaktocht naar de Medes-eilanden

Ga mee op een begeleid zeekajakavontuur van L'Estartit naar de Medes-eilanden, een van de belangrijkste mariene flora- en faunareservaten in de westelijke Middellandse Zee. Peddel naar unieke plekjes die alleen per kajak bereikbaar zijn en zwem in het kristalheldere water van de Costa Brava. Ontmoet elkaar op het kantoor van de activiteitenaanbieder, waar je gids je verwelkomt en je de benodigde uitrusting voor je tour geeft. Na een veiligheidsbriefing klim je aan boord van je kajak en volg je je gids naar het zeereservaat. Kajak over de 7 eilanden van de archipel en geniet van een schilderachtig uitzicht over de hele baai. Leer meer over de flora en fauna van dit beschermde gebied. Voordat u terugkeert, koelt u af met een duik en bewondert u het onderwaterleven op de zeebodem. Laat u te allen tijde vergezellen door uw gids en er is een boot in de buurt om u te slepen voor het geval u deze nodig heeft.

L'Estartit: cruise op de Medes-eilanden met begeleid snorkelen

L'Estartit: cruise op de Medes-eilanden met begeleid snorkelen

Ontdek de opwinding van de interactie met het zeeleven in het zeereservaat van het eiland Medes tijdens deze boottocht vanuit L'Estartit. Ontdek een bloeiende onderwaterwereld in dit beschermde gebied met behulp van een snorkelgids. Kijk aan boord naar de wereld beneden dankzij de glazen bodem van de boot. Ontmoet je gids en spring aan boord van een comfortabele boot. Ontspan en geniet van het uitzicht op zee op weg naar het zeereservaat op de Medes-eilanden. Trek de meegeleverde snorkeluitrusting aan en ga samen met uw snorkelgids het kristalheldere water in. Interactie met het zeeleven en het identificeren van talloze soorten, zoals tandbaarzen, gezadelde zeebrasems en salema's. Na de rondleiding heeft u wat vrije tijd om te snorkelen en te genieten van de zon aan boord. Voel de wind in je haar terwijl je een boottocht maakt rond de 7 eilanden van het reservaat. Bewonder nog meer zeeleven met behulp van de handige glazen bodem van de boot voordat je terugkeert naar het ontmoetingspunt in L'Estartit.

L'Estartit: Boottocht naar de Medes-eilanden en de grotten van NP

L'Estartit: Boottocht naar de Medes-eilanden en de grotten van NP

Ga met ons mee op een onvergetelijk avontuur als we vanuit L'Estartit vertrekken om de natuurlijke pracht van de Medes-eilanden en de verborgen schatten van de nabijgelegen grotten en baaien in het natuurpark te ontdekken. Stap aan boord van de Nuria, een charmante Catalaanse vissersboot die gemaakt is om een authentieke maritieme ervaring te bieden voor een beperkte groep van 20 passagiers. Tijdens de hele reis kun je de fascinerende onderwaterwereld bewonderen door de glazen die strategisch op de vloer van de boot zijn geplaatst, voor je zitplaats. Vanaf 15 juni, en altijd als de weersomstandigheden het toelaten, kun je genieten van een duik van 10 minuten om je te vergapen aan het bruisende onderwaterleven en het fascinerende landschap onder het kristalheldere water, waardoor je nog meer verbonden raakt met de rijke biodiversiteit van de Middellandse Zee.

L'Estartit: Duiken en snorkelen in natuurpark Montgrí

L'Estartit: Duiken en snorkelen in natuurpark Montgrí

Verken een van de belangrijkste duikbestemmingen aan de Costa Brava tijdens een snorkel- en duikexcursie vanuit L'Estartit. Ervaar gepersonaliseerd duiken met een één-op-één instructeur, die te allen tijde voor veiligheid zorgt. Duik met snorkel en masker in het rijke mariene ecosysteem van het Montgrí National Park, dat bekend staat om zijn biodiversiteit. Je instructeur geeft een veiligheidsbriefing en een duikintroductie om je voor te bereiden op je eerste onderwaterervaring. Ga aan boord van een speciaal duikschip en vaar naar de pittoreske kusten van Montgrí, Medes-eilanden en het natuurpark Baix Ter, ideaal voor beginnende duikers. Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur begin je aan je eerste duik, waarbij je tot 20 minuten lang het serene onderwaterleven verkent en een scala aan zeedieren tegenkomt. Na je duik kun je zelfstandig snorkelen en de beschermde wateren van het park verder verkennen. Sluit je avontuur af met een boottocht terug naar de haven van L'Estartit, verrijkt met onvergetelijke herinneringen aan je duikexpeditie.

Vanuit L'Estartit: Snorkelexcursie in het natuurpark

Vanuit L'Estartit: Snorkelexcursie in het natuurpark

Ontdek de sensatie van snorkelen bij de kliffen van het NATUURPARK MONTGRÍ! Ga met ons mee op een boot naar de kliffen en bewonder de majesteit van de kust vanaf het water. De kalkstenen topografie van dit gebied biedt unieke mogelijkheden om grotten en fascinerende rotsformaties te ontdekken. Als je nog niet hebt besloten om het duiken te proberen, heb je op de boot de mogelijkheid om duikers te observeren en je twijfels en zorgen met onze instructeurs te delen die je misschien hebben weerhouden om de sprong te wagen en een duikactiviteit te proberen. Bovendien kun je, uitgerust met masker en tube, zelf de rijkdom aan flora en fauna ontdekken die een fascinerende ervaring biedt in een unieke natuurlijke omgeving.

Vanuit Roses: Rondvaart door de Medes-eilanden met bezoek aan El Estartit

Vanuit Roses: Rondvaart door de Medes-eilanden met bezoek aan El Estartit

We steken de baai van Roses over, op de achtergrond ziet u het imposante massief van El Montgrí dat doet denken aan de figuur van een slapende bisschop, uitgestrekt op de grond die met de toppen van zijn tenen lijkt te willen om de wateren van de Middellandse Zee aan te raken. We zullen voor Cala Montgó varen en we zullen de grot 'Foradada' zien, wat in het Catalaans een gat betekent, met een beetje geluk kunnen we een boot zien oversteken. In het Marine Natural Park van de Medes-eilanden heeft u toegang tot de onderwaterkijkkamers van de catamaran om de wilde zeebodem te zien. Dan komen we aan in de haven van El Estartit waar je naar beneden kunt gaan om de stad te bezoeken, op donderdag is het de wekelijkse markt. Terug naar Roses varen we voor de Escala en gaan de wateren van de Golf van Roses binnen langs de Griekse haven van Sant Martin de Empuries, San Pedro Pescador, het strand van Empuria-brava en het strand van La Robina eindelijk Santa Margarita en Roses bereikt.

Rondleiding naar de Medes-eilanden & Roca Foradada met zwemmen

Rondleiding naar de Medes-eilanden & Roca Foradada met zwemmen

We varen door de kalme wateren van het Montgrí Natuurpark, een beschermde omgeving die haar natuurlijke en landschappelijke rijkdom bewaart. Vanaf zee heb je de mogelijkheid om de imposante kliffen te bekijken die de stille bewakers van de kust worden, terwijl je idyllische baaien ontdekt die verborgen liggen tussen de rotsformaties. De kust van Montgrí verrast niet alleen met haar schoonheid, maar ook met haar rijkdom onder water. Met de Medes-eilanden als getuigen verkennen we dit onderwaterparadijs, waar het onderwaterleven verblindt met zijn diversiteit en kleuren. De wateren rond de eilanden zijn een beschermd zeereservaat, een heiligdom van biodiversiteit dat unieke soorten en kwetsbare ecosystemen herbergt. We vervolgen onze route tot we de majestueuze Roca Foradada bereiken. Mis de kans niet om van deze reis te genieten, waar de kust van Montgrí ons haar grootsheid toont en de zee ons pad wordt naar haar ontdekking. Inclusief stop om te zwemmen.

Veelgestelde vragen over L'Estartit

De topbezienswaardigheden in L'Estartit

Activiteiten in L'Estartit

Rondleidingen in Spanje

Wat te doen in Spanje

Andere activiteiten in L'Estartit

Wil je alle activiteiten in L'Estartit bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.