L'Hemisfèric

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap L'Hemisfèric

Wil je alle activiteiten in L'Hemisfèric ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over L'Hemisfèric

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 661 beoordelingen

Geweldige ervaring, op het dak van Valencia

Geweldige avond gehad met een mix van verschillende nationaliteiten. Top sfeer! De host was een topkerel, Nick! Heeft dit super gedaan en was even enthousiast op dat het zo goed klikte met alle aanwezigen. Tapas super lekker en verzorgd, met de nodige uitleg. Wijnen waren eveneens OK. Daarna met gans de equipe nog naar de oude stad getrokken om een aqua Di Valencia te drinken. Het was een hele mooie afsluiter van onze vakantie. Nog eens bedankt aan de equipe. Het mag gezegd deze tour is zijn geld zeker waard, de ambiance maak je natuurlijk wel zelf. Als we nog eens komen doen we hem terug!!!

Goed, gezellig, verrukkelijk ! Ik heb deze excursie niet willen missen

Wat was ik blij dat deze tour doorging: ik was de enige deelnemer samen met een vriend van Nick ( aangenaam gezelschap ) Ik heb genoten van begin tot einde : goede, gezellige gids op allerlei gebied. De wijnen waren super!!!, tapas en diner geweldig en goed verzorgd! Mijn complimenten!

Heerlijke tapas en wijn met een schitterend uitzicht! De zeer vriendelijke en gezellige gids Lara weet veel te vertellen over de Ciutat de les Arts i les Ciències en over Valencia. Achteraf nog vele tips gehad over de rest van ons verblijf in Valencia. Kortom een top avond gehad!

zeer informatief met kundige informatie, 2 prima gastheren. uitstekende gids. Verrukkelijke tapas en heerlijke wijn. individuele aandacht bij dit concept. Prachtige locatie op het hoogsye punt van Valencia Absolute aanrader

reuze gezellige avond met Amerikaans stel en enthousiaste gids en gastvrouwe. heerlijke tapas van regionale producten en na regendag toch prachtig uitzicht met een ondergaande zon. superleuk om te beleven!